bugün

galatasaray

galatasaray'ın defansında sıkıntı var, he nasıl var stoperlerde değil aslında bu sıkıntı. mesela serdar aziz şuan sakat ama beğenmesek de iyi stoper, ahmet çalık iyi, hakan balta çok tecrübeli, chedju iyi.

bizim en büyük sıkıntılarımızdan bir tanesi bekler, bindirme yapmıyorlar, yaptıkları zaman geriye gelemiyorlar. linnes neden inatla oynatılmıyor anlamıyorum, bana kalırsa birileri sabri'yi zorla oynattırıyor.

üzgünüm ama carole iyi bir bek değil, sabri ileri gitse geri gelemiyor, geri gelse ileri gidemiyor.

en büyük sıkıntı ise ortasaha, inatla oynatılan selçuk inan, ben selçuk'un da zorla oynatıldığını düşünüyorum, bana kalırsa bunlar riekerink'in tercihi olamaz. Selçuk ne pas topu kesebiliyor, ne adam kesebiliyor ne de adam akıllı pas atabiliyor, burak gittikten sonra iyice bitti. melo'dan sonra galatasaray ortasahası iş yapamaz hale geldi ve bunun en büyük sorunu ısıran bir ortasaha oyuncusu olmaması. allah'tan de jong geldi de biraz toparladı ama selçuk'un acilen kesilmesi lazım.

galatasaray'ın diğer problemi ise topsuz alan oyunu, sneijder olmadığı zaman ortasaha ile forvet arası bağlantı tamamen aksıyor, çünkü sneijder orada sürekli boşa kaçıp top alıyor ve topu forvet oyuncularına taşıyor, ama başakşehir maçında gördük ki sneijder olmadan bunu yapabilecek adam neredeyse yok. selçuk forvet hattını beslemeyi bilmiyor.

aslında bu takımın sorunları çok fazla değil, linnes'i ne olursa olsun hiç kesmeden sağ bek e koyacaksın, hakan balta'yı tekrardan sol bek'e kaydıracaksın, selçuk'u kesip yerine josue'yi ya da tolga'yı oynatacaksın.

emin olun o zaman takım daha iyi top oynar.
© copyright 2005 - 2026