bugün

/887
Yönetimi, hocası yetersiz, kadrosu heyecansız, ruhsuz kulüp. işimiz zor bu gidişle...
Ciddi sorunları çaresizlikle izleyen takım.

Daha önceki enrtylerde de belirttiğim gibi devre arası riekerink gönderilip yerine çok ciddi bir teknik direktör gelmezse bu yıl kapanmıştır.

Öyle Türkiye kupası falan da alamaz bu takım. Ligde en fazla ilk 4 e girer, tr kupasında yarı finali zorlar, orda biter. Teknik direktör en başta gelen mevzu. Orta saha defans uyumunu nasıl sağlayacağını profesör gibi bilen td lazım. O nedenle defansa sağ bek ve stoper takviyesi şart. Ha bunlar olacak mı? hayır. Para yok çünkü. Ne olacak? Riekerink ile devam etmeye çalışacaklar ancak ben de bu g. Saray'ı tanıyorsam hemen 23. Haftaya kadar en az iki maç sıçar ve apar topar kellesini alırlar bedencinin.

O saatte kimse td olmak istemeyeceği için yeni bir hamza (hasan şaş, davala, hikmet Karaman gibi örnek olsun diye yazıyorum) yaratma gayretleri olacak ama papaz her zaman pilav yemeyecek o da kovulacak.

Son 6-7 maçı kaleci antrenörü falan tamamlayacak.Sezon sonu Sneijder ve podo benden bu kadar diyecek. Sonra dursun ve taraftar başbaşa kalacak.

Yazın bunları kenara. Silmeyeceğim

Edit : tanım
Sen mühimsin.
Şampiyon olamasa da, kupa alamasa da, yıldızı kalmasa da sadık taraftarının seveceği kulüp. Ayrıca Galatasaray asla sahipsiz kalmaz. Bunu herkes bilmelidir.
sighthorsoon,hamit ve chedjou'yu göndermiş kulüp.

http://www.ntvspor.net/fu...-58654998b1a93dd798d41760
her daim arkasında durduğumuz takım, takımımız.

kendi çapınızda mutsuzsanız gelin bizim takımları tutun..
Kuşları rahatsız eden tek uefalı 4 yıldızlı Türk takımı.
Büyük takım.

Not:Beşiktaşlıyım.
https://youtu.be/5Il6LFQMDuY
2013-2016 yılları arasında attığı en güzel 25 gol.
hamit
chedjou
sigdorsoondan sonra
endogan adilli
ontiviera
vs gibi gereksiz transferlerden de kurtulup maddi olarak kanburdan kurtulan takimim.

ama en azinda 1 stoper 1 forvet almasi gereken takimim.

poldiyi çinlilere okutursak iyi forvet aliriz.benim kalbimde yatan forvet didier drogba tabiki....
Yeni yılın başarı getirmesini temenni ettiğim takımım..
en büyük, tek büyük.
bu yılı da iki kupa ile kapatacaktır. demedi demeyin.
Gectigimis 100 yila damgasini vurdugu icin ve muhtemelen bu onumuzdeki yuzyila da damga vuracagi icin sikinti yok.

Bu sene de boyle takilabilirsin aslanim , nasilsa donusun muhtesem oluyor.

Not : ahmet calik'a 4 ve garry rodrigues denen adama 3 milyon euro verilecekse acilen olaganustu genel kurul toplanmali ve yonetim degistirilmeli , hatta spk dan falan denetime gelinmeli c.savcilari olaya el koymali.bunun adi dupeduz hirsizliktir , kariyerinde 9 takim degistirmesine ragmen odenen bonservis toplami sadece 900 bin euro olan ve daha gecen sene bedavaya transfer olmus rodriguez'e 3 , elimizdeki stoper rotasyonundan cok farki olmayan bu cocuk icin hucum oyuncusu yetismeyen ligimizde gelecegi parlak irfan can gibi bir oyuncuyu lidere 1.75 e satan cavcav cakalina 4 milyon euro verilecekse harbiden bunun adi hirsizliktir.savciliga ellerimle verecegim dilekcesini amk.
ahmet calik ve paoklu rodriquezi transfer edecek takimim..

ayrica
hamit ve chedjoudanda kurtulmustur...
darisi sabriye...
Miniklerimiz satrançta istanbul il şampiyonu olmuştur. Yönetim de şampiyonlarımızı tt arena'da ağırlamıştır.

Kupanın sapını Cübbeli ye verin. Ahahaha.

görsel

http://www.galatasaray.or...-yonetimden-kutlama/34406
görsel
görsel

Galatasaray efsaneleri bir karede...
gary rodroquezi dun istanbula getiren takimim.umarim bizim kara bela ile iyi ikili olurlar... (bkz: bruma)...
Konya ve Karabük deplasmanlarından toplamda 1 puan çıkarıp şampiyonluktan yarışından kopacak olan takımım.
en başarılı gördüğüm şikesiz hilesiz futbol takımım.
Haydi takımım! Bugünki maçta çık ve Aslanlar gibi kazan.
beşiktaşlı ve fenerbahçeli bazı şuursuz fanatiklerin maç kazandığı zaman ağladığı kulüp. baksak beşiktaş ve fenerbahçe maçlarında ne hakem hataları varken galatasaray" a çamur atmak hoş değildir. herkes kendi kapısının önünü temizlemeli bence...

edit: galatasaray" a saldır, benzer eleştiriyi takımın alınca hoşuna gitmesin. yok öyle bedavacılık.
Kritik deplasmandan 3 puanla dönerek şampiyonluk yarışında avantaj elde etmiştir.
Bu sezon geçen sezona göre daha derli toplu oynayan ve hücum hattı geçen sezona oranla güçlenen ancak savunması geçen sezondan hallice olan takım. Bu sezonki şans geçen sezon olsaydı mesela 4-3 biten rize maçı ve hemen ertesi hafta son dakika yenilen golle 2-2 biten antalya maçı özellikle kazanılsa herşey daha farklı olabilirdi bu maçlarla koptu sezon ama bu sezon iyi gidiyor ve şampiyonluk şansı var halen. Tek korkum takım ligde şampiyon olur ve yönetim takımımız şampiyon oldu bu kadroyu bozmayacağız deyip seneye şampiyonlar ligine katıldığımızda rezil olmak. Umarım yönetim bu sezon başında olduğu gibi yine düzgün transferler yapar ve beşiktaş'ın bile son maça kadar nağmalup götürdüğü şampiyonlar liginde fazla rezil olmayız.
© copyright 2005 - 2026