bugün

galatasaray

3-5-2 önerilirken sağda oynayan linens bek olarak geri çekilir dejong stoperlerin içine girince doğal olarakbalta sola kayar denilen takımdır. bruma sol kanatta veya 2, forvet olarak değerlendirilir. ha bunu da sene sonuna kadar oynasın dedim. 4lü oynuyoruz da bu defans ile gol yenmiyor muyuz? sürekli yiyoruz. en azından yan toplarda rakip forvetlerin altında sabri linens ve carole kadar ezilmez çalık chedju veya balta kafaya çıkınca. wesley de dejongun önünde selçukla beraber oyanaycak kanatlarda linens ve brumanın önüne top atacak ileride de podolski ile paslaşarak ceza sahası çevresinde etkili olacak. öyle tüm sahayı koşsun demiyorum sadece raip yarı sahayı kullanacak. daha iyi bir sistem teklifi olan varsa söylesin ama kimse 4 42 veya 4411 yazıp da rodrigez bi kanada bruma bi kanada demesin zira rodrigez ve bruma kesinlikle tek başına sürekli takımın atak yükünü çekemez. başlarına sürekli takip edecek birer ortasaha verilir bir de karşılarına ekstradan bek çıkarsa çalım yeteneği vs. kalmıyor özellikle de brumanın. kaldı ki orta yapmaktan ve gerektiğinde egosunu yenip müsait durumdaki adama pas vermekten de aciz sürekli içe kat etmeye çalışyor. (Aynı bencillik yasinde iki kat fazla şekilde var) Ayrıca 4lü defansta ne kadar sıkıntı çektiğimizde ortada ben sene sonuna kadar en azından gol yeme hastalığımıza derman olabilecek bir fikir öne sürüyorum.
© copyright 2005 - 2026