bugün

/887
selçuk kesinlikle berbat oynuyor.sneijder ise takıma verim sağlamıyor.bence yapılması gereken şey koşmayı sevmeyen sneijderi,selçuğun yerine koymaktır.pasta dağıtır şutta çeker josue de sneijderin mevkisinde 10 numara pozisyonunda oynar.
eren(sinan)
podolski-josue-bruma
sneijder-diarra(tolga) bence şöyle bir orta saha-hücum hattı oldukça iyi olabilir.
hayır cemaatle bağlantısı varsa eskide var. eskiden iş birliği yapmış oyuncuları, üyeleri, yöneticileri kim varsa alır sorguya çekersin. cezasını verir kapatırsın konuyu. hatta aktif olan varsa da onlara da aynısını yaparsın. eskiden yapılmış saçma işler için şu anki takımı neden ateşe atasın ki?

aklım almıyor.
bunca yıl bağırdık durduk, bu takım temiz değildir araştırsan neler çıkar içinden diye, dinleyen olmadı...

yumurta göte dayanınca şimdi çıkıyor her şey ortaya.

bu takımın herhangi bir terör örgütü ya da yasa dışı bir örgüt ile bağlantısı olmasa idi bu dandik taraftar, stat ve yönetim ile ayakta kalıp fenerbahçe ile kapışabilmesi zaten mucize idi.

geçmişte fenerbahçe ile bi nebze rakip olabiliyordunuz şimdi örgüt desteksiz ne bok yiyeceksiniz hep beraber göreceğiz.

bu ateş üfleyerek sönmeyecek,
götünüzden kan alacağız..

galatasarayı desteklemek terör örgütünü desteklemektir.
- galatasaray kapatılsın!!!
+ niye ki?
- başka türlü kupa alamayız. :((
beyinsiz malların fetocu diye bok attıkları takım....

kuş beyinliler sizi...
ortam orospusu olmuş yalamadığı kişi,kurum kalmamış takım.
ülkenin en büyük futbol kulübüdür.
zamanında avrupa da yakaladığı başarıların kaymağını bugün kendine büyük diyen takımlar hala yemektedir.
Etrafını fareler gibi kemirmeye çalışan Zavalların sardığı Türkiye'nin tek büyük kulübü, bırakın arkadan saldırmayı da Ada'm gibi sahaya çıkın alın şampiyonlukları Galatasaray gibi, boş konuşacağınıza Avrupa da iki adım yol alında memlekete bir yararınız olsun.
zamanında iyi olan, bundan sonra tokat manyağı olacak olan takımdır.
yeni yetme davarlar o zamanlar anasının amında olduğu için o günleri pek bilmezler galatasaray'ın nasıl top oynadığını geleni gideni nasıl siktiğini.

görsel
kuş sikici olduğu için sevilmeyen kulüp.
Kupasaray diyecektiniz galiba.

(bkz: kupasaray)
Milletin isine nasil geliyorsa oyle sovdugu kulubum. Gun geliyor fransiz oluyor gavur oldugu iddasiyla vuruluyor gun geliyor cemaatsaray uluyor. Aslinda kuslar da biliyor kanirttigimizi ama zorlarina gidiyor. Adam fetosun duasiyla sampiyon oldular dahi dedi bu mantikla munakasaya girmeye dahi degmez.
bugün kendisine olan nefretin sebebi en kötü sezonunu dahi iki kupayla kapatıp artık ezeli rakiplerince bile türkiye'nin en başarılı kulübü olduğunun kabul görmesindendir.

şike soruşturmasının üzerine açık ara şampiyon olduğumuz ligde ligin bitimine birkaç hafta kala play off saçmalığı getirip fenerbahçe'nin böylelikle şampiyonluk şansını son haftaya taşıması neydi?

bizim fenerbahçe karşısında finalde maça çıkmama sebebimiz peki?

uefa'da mı siyasi davrandı sizi şikeci olarak tescilledi?

galatasaray 2000'de real madrid'i, arsenal'i de mi şikeyle yendi?

daha fazla ağlamayın veya giden kenarda köşede ağlayın.

büyüksün galatasaray!

edit: bir alt entrydeki eksileniyorum diye ağlayan yazar bozuntusu. onca somut şey yazdım. işine gelmeyince mi okumuyor görmüyorsun.

o somut olaylar sana monte olsun.
sözlükte en çok taraftarı bulunan takım.

bunu, aleyhlerinde bir entry girdiğinizde (girdiğiniz entry doğru ve gerçek olsa dahi) kötü oylama sayınızdan anlayabilirsiniz.

böyle de namussuzdurlar işte. doğruyuda yazsanız eksilerler.

tahminim, çoğu 14-18 yaş aralığındaki tek elle mause kullanamayan yazarlar.

sizin o internet sağlayıcınızın ta aq ben. gün gibi ortada olan gerçeği kabul etmesenizde, pislik köpek bir fetocu camianın taraftarısınız.
himmetli bir şekilde sikmiştir.
Doğuş grubuna yaptığı ambargo kesinlikle haklı ve nitelikli bir ambargodur.
Batik sirket dediniz, dilenci dediniz, stada bak dediniz onu dediniz bunu dediniz kucultemediniz..
Simdi sira fetocu demeye geldi ki gram sasirmadim..

Sen sahamda kayip kupa kaldirsan, her 5 finalin 4unde elime versen, 70 mio harcatip 4. Yildizi yine sen taksan gotumun acisi gayet normal olurdu ve sizi anlardim.

Biz kupalarla ovunurken siz 6 tane atip 3 puan almakla ovundunuz, guldurdunuz.

Buyuk takim olmak farkli bir mesele..

Buyuk takim olmak, aglamakla degil kupa kaldirmakla, kupa kaldiramayinca sahayi gotum gotum terketip alkislamamakla olunmaz.

Simdi siktirin gidin, babaniz galatasaray.
Zamanında cübbeli leri stada çağırıp dua ettirenlerin diline dusmus Türk futbolunun en büyük takımı.

3-4 tane adamla mi bu kadar kupa alındı?
net kuş hoplatandır. baksana adamlar nasıl hopluyor. ulan senin başkanın cemaatçi savcıları toplayıp çift kale maç yapmadı mı. yöneticilerinin boy boy fotoları çıkmadı mı, ulan düzenbaz, ulan yüzsüz cas senin namusun değil miydi? madem castan vazgeçtiniz namussuzsunuz. ulan siz adam olsanız 5 yıldır tarla sürme olayını açıklardınız. herkesi kendiniz gibi karanlık, herkesi kendiniz gibi şikeci sanmayın. biz sahada oynar sahada kazanırız. adam olun siz de öyle yapın. başkanınız her maç hakem odasında, şikeyi itiraf ediyor medya elinde, hala ağlıyorsunuz ya ne kadar eziksiniz. son 20 yılda iki kuş kardeş birleşseniz bir galatasaray yapamıyorsunuz. bunu da en iyi siz biliyorsunuz.
türkiyenin en başarılı futbol kulübü.
muhtemek kadro bu diyorlar.gerçekten çok iyi olmuş, josue sağda olunca orta saha 4 'lü gibi oluyor.

görsel
eski adı 6alatasaray olan Yeni adı Fetösaray olan Namussuz klüp...
görsel
görsel
Bu başlığa ağlayanlar bir uğramasın ya.
© copyright 2005 - 2026