bugün
- ilk buluşmada esnaf lokantasına gitmek9
- güzel bir kazın yalnız olmasının nedenleri9
- esnaf lokantasında çorba içerken hayatı sorgulamak10
- bu gün sözlük ne tatlı lan9
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler12
- ice latte ısmarlanacak sözlük yazarları6
- özgürlük nedir sorunsalı7
- etli biber dolması yapan erkek7
- çay içen erkeklerden iğreniyorum ıyy diyen kız4
- tek kasa açan kalabalık market4
- iskender6
- platon un mağara alegorisi15
- tavuk döner4
- sabahtan beri aç olmak5
- true silik olsun10
- seni severken valizini hazır tutan kadın7
- kapitalizm3
- karınız için market poşetlerini taşır mısınız9
- aç karnına markete girmek3
- cebren ve hileyle bütün kalelerin işgal edilmesi4
- üsküdar'a çöktükten sonra kutlama yapmak11
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı51
- katalog fahişeleri2
- sucuk döner5
- bıçak arası3
- işe giderken eve dönünce yapacaklarını düşünmek3
- etli ekmek abartılmış balon bir yiyecektir5
- karınızı kucağınızda taşır mısınız16
- ismail kartal30
- akepeli olmak karakter meselesidir6
- kafası karışık seçmen2
- karınız için boş senete imza atar mısınız5
- haşlanmış yumurta9
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı46
- ekrem imamoğlu4
- iguana tokyo2
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- 10 eylül 2026 ismail kartalın istifası18
- islamda kadın6
- sözlüğün kırbacı5
- okula uyum sürecinde ebeveynlere uyarılar4
- gocunun entry başına 1 tl para aldığı iddiaları4
- istanbul da kiralık sosyal konut başvuruları3
- anın görüntüsü28
- rick sanchez3
- gammaz diye diye başımızın etinin yenmesi3
- prometheus'un hırsız olduğu gerçeği5
- gammazların yetkiyi kötüye kullanması3
- mansur yavaş'ın idare'i maslahatçılığı5
- milyonlarca insan deccal'in peşinden gidecek15
akhisar belediyespor ile, bu akşam itibarıyla, kalesinde sayısız gol pozisyonu verdiği bir kupa maçı oynamış ve sidik zoru ile berabere kalmış futbol kulübü.
(bkz: yazık la)
(bkz: yazık la)
uefa'dan aldığı 1 yıllık men cezası ile türk kulüplerinin önünü açan,fransız ve şikeci takım.
görsel
üzüm üzüme baka baka.
üzüm üzüme baka baka.
sevdası kor takımımdır. anlatılmaz yaşanır.
uefa'dan 1 yıllık kafa izni almış olan kulüp lol. sen otel kredisi çekip, alex telles'i satın alırsan siktiri yersin tabi.
yatıp kalkıp dua edin transfer yasağı gelmedi. öyle bir durumda 4-5 yıl şampiyon olamazdınız.
yatıp kalkıp dua edin transfer yasağı gelmedi. öyle bir durumda 4-5 yıl şampiyon olamazdınız.
kocası fenerbahçe'dir.
Avrupa'dan men edileceği için lige asılmayıp bilerek geri düşen kulüp..
Şaka lan şaka.
Siki tutan kulüp.
Şaka lan şaka.
Siki tutan kulüp.
uefa faynenşıl feyır falan filan ayagina organizasyonlardan siktiri yemiş olan avrupa fatihahhahahahhah.
beter olun amina koduklarim.
100 dolarin altindaki cekmece de gotunuze girsin.
beter olun amina koduklarim.
100 dolarin altindaki cekmece de gotunuze girsin.
kuruluş amacı vergi kaçırmak,şike yapmak,fenerbahçe'yi yenmek olan kulüptür. zaman zaman avrupa'ya gider totosu kalkar. daha sonra fener tarafından tokatlanır. kocası fenerbahçe'dir.
Galatasaray'ı mağlup edişini senelerdir şenlikler içinde kutlayan takım taraftarının çamur attığı en çok kupaya sahip olan kulüp.
trabzonspor maçı sadece başlangıçtı. ardından gaziantepspor yenilgisi geldi.
çölde kendisini düdükleyen ayıyla meşgul olan bedeviler bu maçı kaçırmış olabilir tabi.
çölde kendisini düdükleyen ayıyla meşgul olan bedeviler bu maçı kaçırmış olabilir tabi.
Uefa nın avuçlattığı takım.
uefa'nın 1 yıllık kafa izni verdiği takım. sürekli folloş olmalarına gönülleri razı gelmediyse demek...
1+1 yıllık cezanın 1 yılını nasıl iptal ettirdiler merak ediyorum. devreye masonları sokmuş olabilirler.
1+1 yıllık cezanın 1 yılını nasıl iptal ettirdiler merak ediyorum. devreye masonları sokmuş olabilirler.
iyi günde kötü günde galatasaray ulan.
Türkiye'nin uzak ara en başarılı kulübüdür, bu seneki başarısızlık, berbat futbolcu topluluğu bu gerçeği değiştirmez.
Podolski dışında tüm kadroyu gönderip altyapı oyuncuları ve bonservisi elinde futbolcularla takımı yeni sezona çıkarması gereken kulüp. Bunu yapmayacak, hala umut ve Hakan ile takımı sahaya çıkartacak kulübün tesislerinin kapısına siyah çelenk koymayacak olan taraftara da " yuh " olsun. Şerefsizim her hafta sonu gider, bu yönetim saçmalamaya devam ettikçe bilet parasına acımadan her hafta sonu o mesafeyi kat ederim. Istifalar ve icraatlar gelene dek bu ruhsuzları çatır çatır protesto edeceğim. " borç var transfer yok " demeyip imza parası istemeyen, bonservisi elinde futbolcular bu takıma gelecek arkadaş. Yoksa istifa edin gidin. Nasıl olsa hiçbir şey yaptığınız yok.
kötü günleri atlatacak kulüp. hep inançla söyledik, yine söylüyoruz.
evet, gönderdiği futbolcunun yerine getirdiği adamın evraklarını yetiştiremeyen, takımı forvetsiz oynatan bir yönetim var.
evet, heyecanını, hevesini, hırsını kaybetmiş bir kadro var.
evet, sevimsiz, sabırsız, tahammülsüz, kendi futbolcusunu ıslıklayan kötü bir taraftar var.
ama her şey değişecek. iyi bir plan ve program ile sorunların üstesinden geleceğiz. fenerbahçe ve beşiktaş her zaman zengin ve şanslı olmayacak. hep sürpriz kulüpler piyasaya çıkmayacak. ibreler yön değiştirecek. altyapıdan futbolcular, bonservisi elinde genç yetenekler, 11 adamları gelecek.
şike soruşturması geçirmiş, avrupa kupalarında 7" ler, 8" ler yemiş kulüpler bugün gelecekten umutluysa biz de düzlüğe çıkacağız. hayli hayli düşüşe son verip sağlam ve emin adımlar atacağız.
her gecenin bir sabahı vardır. fenerbahçe" ye sempati duyan medyaya çok fazla kulak asmayın. sadece bir tane galatasaray olduğunu unutmayın. ağabeylerimiz bu takım 15 sene şampiyonluktan uzakken tribündeydi, biz de tribünde olacağız. başka galatasaray yok.
evet, gönderdiği futbolcunun yerine getirdiği adamın evraklarını yetiştiremeyen, takımı forvetsiz oynatan bir yönetim var.
evet, heyecanını, hevesini, hırsını kaybetmiş bir kadro var.
evet, sevimsiz, sabırsız, tahammülsüz, kendi futbolcusunu ıslıklayan kötü bir taraftar var.
ama her şey değişecek. iyi bir plan ve program ile sorunların üstesinden geleceğiz. fenerbahçe ve beşiktaş her zaman zengin ve şanslı olmayacak. hep sürpriz kulüpler piyasaya çıkmayacak. ibreler yön değiştirecek. altyapıdan futbolcular, bonservisi elinde genç yetenekler, 11 adamları gelecek.
şike soruşturması geçirmiş, avrupa kupalarında 7" ler, 8" ler yemiş kulüpler bugün gelecekten umutluysa biz de düzlüğe çıkacağız. hayli hayli düşüşe son verip sağlam ve emin adımlar atacağız.
her gecenin bir sabahı vardır. fenerbahçe" ye sempati duyan medyaya çok fazla kulak asmayın. sadece bir tane galatasaray olduğunu unutmayın. ağabeylerimiz bu takım 15 sene şampiyonluktan uzakken tribündeydi, biz de tribünde olacağız. başka galatasaray yok.
Tek yapmasi gereken hamle mali agirlik olusturan fitbolcularini elden cikartmak. 4 veya 5 tecrubeli futbolcu ile olusturabilecegi ana iskelete iyi sonuclar aldirabilir. Ancak sorun sudur ki; her gelen teknik direktor istatistiksel bakiyor olaya "ben giderken surdaydim veya su kadar galibiyetim vardi" aksi halde alt yapidan gelen bir hocanin alt yapidan kimseyi oynatmamasini ablayamiyorum 90 dakika umut bulutla devam ediyor mesela enteresan. Favre gelsin is cozulsun
Kötü durumda olması problem değildir. Problem bu kötü durumdan çıkacak bir yönetim kabiliyetinin ve futbolcu, teknik ekip birlikteliğinin olmaması. Yoksa beş yemiş üç yemiş aşılır bunlar. Ama bu yönetimle zor.
avrupa ligine katılabilmek için haftalardır hakemlerin itmesine ihtiyaç duyan kulübümsü..zamanında penaltı attırdığınız muslera'yı forvette deneyin bence,belki bişeyler değişir..
Fenerbahçeli olarak gerçekten şu anki durumuna üzüldüğüm klüp. Galatasaray olmadan Fenerbahçe'nin ne anlamı var? Bir an önce toparlanıp eski günlerine dönmesini taa içten diliyorum.
artık lisenin değil , 20 milyonun takımı olmalıdır. 70 yaşının üstünde ki dedelerden arınmalıdır.
yok bu takım lisenin takımı filan , yok 40 yılımı verdim dersen sana derim ki ; 20 milyon taraftar olmadan hiç bir bok olamazsın.
taraftar meselesine gelince, bir galatasaray taraftarı olarak galatasarayın tiwttırda ki milyon takipçili hesaplarını 20 yaş altı veletler yönetmiyorsa bende bişey bilmiyorum.
yok bu takım lisenin takımı filan , yok 40 yılımı verdim dersen sana derim ki ; 20 milyon taraftar olmadan hiç bir bok olamazsın.
taraftar meselesine gelince, bir galatasaray taraftarı olarak galatasarayın tiwttırda ki milyon takipçili hesaplarını 20 yaş altı veletler yönetmiyorsa bende bişey bilmiyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar