galatasaray

isterse küme düşsün taraftarının yalnız bırakmayacağı takım. 14 sene şampiyon olamamayı da gördü bu taraftar , yine olsun yine yaparız. bunu aşağıda yazdıklarımın savunması olarak yazıyorum. yarın öbür gün refere edilmesin diye.

bu takımı sahipsiz sanan , her dediğini dikta edecek , maneviyatı sikip atıp maddiyata yönelecek yöneticilere de dur demesini biliriz , bilmeliyiz de. vizyon sahibi olmayan abi kardeşler yine iş başında.

felipe melo: geldiğinden beri artıları ve eksileri tartışılsa artılrıları ağır basar. gitmesi gerekiyorsa gider. yönetim ve hoca istemezse yine gider , eyvallah. ama yerine ikamesi olmayan ve o bölgeye adam akıllı bir takviyesi yapılmayan adam transferin son gününde gönderilmez. bu bir hatadır ve galatasaray gibi bir klübün yöneticilileri bunu yapamaz.

yeni alınan sağ bek: adı çok zor google dan aratmaya üşendim. evet eleman iyi , birçok maçını da izledim. ama son zamanlarda yaşadığı sakatlık , taraftarla sürekli papaz olma durumu , taraftara döner dürüm fırlatma gibi birçok olay. bu adam sürpriz yumurtadır. son anda bu hatayı yapamazsın. yaparsan götünde patlayabilir.

umarım yönetim haklıdır. eğer haklı çıkıp beni göt edecekse razıyım.
© copyright 2005 - 2026