/888
yeni sezon ilk 11 i, görsel .
kupaların takımı, düşman çatlıyor ya resmen.
Kupa Beyi Galatasaray. enlerin ve ilklerin takımı galatasaray.
Bir yaşam biÇimi, yaşam sebebidir Galatasaray.
Bu sene de paranın amına koymuş şampiyon. Ee çilek de taraftarın hakkıdır.
20 lig 16 kupa sampiyonudur. matematiksel olarak basarisi inkar edilemez.

ayrica lukoil taraftar kart kampanyasinda 1 milyon t.l barajini an itibariyle gecen tek takimdir. kaldi ki 3 hafta once bu kampanyada 1 milyon tl ciroya ulasti. buyuklugu de inkar edilemez sanirim.

salt gerceklerle tum takimlari siker gecer.
en büyük sponsoru aziz Yıldırım yonetimindeki fenerbahçe dir. ağustos ayinda 10-12 milyon avro daha atesleyecek biriciğim..
Hem dördüncü yıldızı takmış hem şampiyon olmuş hem türkiye kupasını kazanmış hem de şampiyonlar ligine direk katılma hakkı almıştır kısaca çok başarılı bir sezon geçirmiş takımdır.
hamza hoca ile seneye cok sikinti cekecek takimimdir. hoca malasef buyuk dusunemeyecek gibi. umutu takimda tutarsa tum gsliler anlar durumu.
Seçim meçim ayağına, döşediği borular unutulan aşk tanrısı.
4.yıldızı ilk takan Türkiye'nin en büyük takımıdır.
fenerbahçe nin sponsorlugunda prandelli nin tazminatını odeyecek olan takım.
Kasımpaşa'da gözden çıkarılan forvet oyuncusu Adem Büyük'ün transferi için 1.8 milyon Euro karşılığında anlaştı.
Galatasaray, teknik direktör Hamza
Hamzaoğlu ile 3 yıllık yeni sözleşme
konusunda anlaşma sağladı.
Türkiye' nin en büyük takımıdır zira.
ilk aşkım, tek yarim dediğimdir.
imkansızların, ilklerin, vefalı insanların tuttuğu takımdır. Herşeye rağmen peşindeyiz.
hamza hoca ile sözleşme yenileyen spor kulübü.
baktım da ne kadar ödemişler diye, helal olsun, gs'li değilim ama takdir ettim.
yerli ve bizim evladımız diye üç kuruşa imza attırmamışlar.
efendi adam, ne istiyorsa 10 katını kazansın.
http://abcspor.com/index....aladi-ne-kadar-kazanacak/
http://imgim.com/gskadro.jpg

"Profesyonel Futbolcu Lukas Podolski ve Kulübü Arsenal FC ile resmi görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir."

Galatasaray Sportif A.Ş.
çıkan transfer dedikodularıyla birlikte kötü bir yıla doğru gittiğini düşündüğüm takım. hamza hamzaoğlu'nu sevmiyordum ve hala sevmiyorum ama yabancı sınırının şu anki haliyle en azından son iki-üç yılda gelen oyunculara göre daha kaliteli oyuncuları getireceğini düşünmüştüm. bilal kısa geldi hadi dedik genç türk oyuncular içi iyi bir örnek olabilir dedik anadolu takımlarına karşı oynanan maçlarda o etkiyi gösterebilecek bir oyuncu dedik ama çok da memnun olmadık. şimdi serdar aziz deniyor atif şeşu* deniyor ki bu adamlar ne arar galatasarayın transfer listesinde, serdar mantıklı olabilirdi ama yabancı sınırı da yokken gereksiz. bazı kaynaklar da huntelaar gelecek diyor. o kadar zamandır bekliyorum galatasaray kadrosuna kaliteli bir komple forvet gelsin diye şimdi huntelaar çıkıyor karşımıza. kendisi burak yılmaz'ın avrupalı hali sadece sırtı dönük oynama konusunda daha iyi 32 yaşında olduğunu da hesaba katınca burak yılmaz devam daha iyi olacaktır. umarım bu dedikodular doğru değildir ve galatasaray beklediğim kaliteli transferleri yapar ama ekonomik olarak olarak sıkıntılı olduğumuz zamanlarda bile harikulade türk spor medyası ibrahimovic ve türevlerini galatasarayla anmaktan çekinmiyorken şimdi atiş şeşu, 32 yaşında huntelaar falan garip geliyor.
türkiyenin en büyüğü.
yazmayım yazmayım diyordum ama yeter amına koyayım.

transfer çalışmalarını bok gibi yöneten takım. bu takımı yöneten insanlarda vizyon yok mu ben anlamıyorum. hamza hoca çıkıp parayı çarçur etmemekten bahsediyor ama gidip sabri ile sözleşme yenileniyor yabancı sınırı kalkmışken. çarçur anlayışı yabancıyla alakalıysa çok yanlış yoldalar. hadi diyorum sabri olayı neyse. geliyoruz aydın olayına. onla da sözleşme yapılıyor. lan ne aydını?

eğer çıkıp 'hassiktir biz şampiyonlar ligine gideceğimizi unuttuk' derseler küfür etmeyeceğim çünkü öyle bir izlenim var. bu takım şampiyonlar ligine katılacak. sabri ile aydın ile olacak işler değil bunlar.

özetle önümüzdeki sezon bizlere kanser olma fırsatını verecek takım. eğer hamza hamzaoğlu bu transferlerle hem avrupa hem de türkiye'de başarılı olursa kendisi dünyanın en iyi 5 teknik direktör listesine girebilir.

(bkz: winter is coming)
van persie ve de jong için uğraşan takım.

ömrünü futbola harcamış hamza hamzaoğlu da bizim bildiğimiz kadarını bilir herhalde. yıpratmayın kendinizi bu kadar. daha da güzel günler yakın.
https://www.youtube.com/watch?v=aQXQaNTrbYY

Bize böyle şeyler yaşatan sarısına kırmızısına kurban olduğum takım. 7.00 civarlarında film kopuyor ve izlerken gözleri doluyor insanın üzerinden 3 sene geçmesine rağmen.
© copyright 2005 - 2026