galatasaray

çıkan transfer dedikodularıyla birlikte kötü bir yıla doğru gittiğini düşündüğüm takım. hamza hamzaoğlu'nu sevmiyordum ve hala sevmiyorum ama yabancı sınırının şu anki haliyle en azından son iki-üç yılda gelen oyunculara göre daha kaliteli oyuncuları getireceğini düşünmüştüm. bilal kısa geldi hadi dedik genç türk oyuncular içi iyi bir örnek olabilir dedik anadolu takımlarına karşı oynanan maçlarda o etkiyi gösterebilecek bir oyuncu dedik ama çok da memnun olmadık. şimdi serdar aziz deniyor atif şeşu* deniyor ki bu adamlar ne arar galatasarayın transfer listesinde, serdar mantıklı olabilirdi ama yabancı sınırı da yokken gereksiz. bazı kaynaklar da huntelaar gelecek diyor. o kadar zamandır bekliyorum galatasaray kadrosuna kaliteli bir komple forvet gelsin diye şimdi huntelaar çıkıyor karşımıza. kendisi burak yılmaz'ın avrupalı hali sadece sırtı dönük oynama konusunda daha iyi 32 yaşında olduğunu da hesaba katınca burak yılmaz devam daha iyi olacaktır. umarım bu dedikodular doğru değildir ve galatasaray beklediğim kaliteli transferleri yapar ama ekonomik olarak olarak sıkıntılı olduğumuz zamanlarda bile harikulade türk spor medyası ibrahimovic ve türevlerini galatasarayla anmaktan çekinmiyorken şimdi atiş şeşu, 32 yaşında huntelaar falan garip geliyor.
© copyright 2005 - 2026