bugün

/888
başkanı her önüne sunulan ilk fırsatta ezeli rakibi için sürekli pusuya yatan, ispikçi, dost gibi görünüp düşmanlıkta zerre sınır tanımayan, "lanet olsun senin gibi ezeli rakibe lafını" söyleten ve türkiye'ye şikenin allahını ilk olarak getiren cemaate yakın durup, devlete hiç bir yerden alamayacağı kredi karşılığı stadyum yaptıran, spk'da hissedarları üzerinden rant sağlayan, federasyon'da yıllarca bir numaralı "tarafsız" adam olarak çalışmış kişileri ceo yapan, teknik direktörünün gazetecilere "bunu da çekin" dediği, yardımcı hocasının da ezeli rakip taraftarlarına hareket çekip tahrik etmeye çalıştığı ve de taraftarı da "ezik" takım. her mağlubiyet sonrası da agresifleşmeleri cabası!
mahkeme savunmasında galatasaray maçları izleten ve bakın galatasaray "da" şike yapmış diyen, derbi maçından bir gün önce ortalığı kızıştırmak adına yine galatasaray'a saldıran zerre insanlık kalmamış başkana sahip kulübün rakibidir galatasaray.

aynı zamanda türkiye'ye ilk avrupa kupası getiren kulüptür. devlete spor salonu yaptıran rakibi de vardır. portekiz polisiyle bir olup gfbli avına çıkan kendi taraftarına tek düşman başkana sahip kulüp olan fenerbahçe'nin bu sene şampiyonluğu kaptırdığı takımdır aynı zamanda galatasaray.
Galatasaray her zaman iyi ilklerin ve iyi teklerin takımı olmuştur. böyle olmaya devam edecektir.
Ezeli rakibinin yalancılığına, kendisine yakışan bir şekilde sessiz kalarak en güzel cevabı vermiş takımdır.
Türkiye'Nin en büyük takımı olması, ırkçılık yapmayan taraftarları ve avrupa başarılarından dolayıdır.
turkiyenin gelmis gecmis hem yurt icinde hemde yurt disinda en basarili kulubudur. 14 yildir ezeli rakibini yenememis sahasinda yenememis olsada rakibi 29 yil turkiye kupasini kazanamazken kendisi 15 kez kazanmis olan muzesinde turkiyenin uluslararasi capta kupa kazanmis takimidir.
rakiplerini rencide eden güzide kulübümüzdür.

Şükürler olsun ki Galatasaraylıyız.
yorumlardan okuduğum kadarıyla, antipatizanlarının bok atma ve karalama amacıyla, kudurmuş bir şekilde ağızlarından salyalar akarak klavyelere sarılmasına sebep olan spor kulübü.
kadıköy de kupa kaldırmış ve en yakın rakibi fenerbahçeyi resmen sinirinden yerinden hoplatan takımdır.
mühendis oktay'ın, burak yıldırım'ın katilidir.

edit: yalan mı mna koduğum ?
hırsız dersin kanıtlayamazsın, çirkef dersin kanıtlayamazsın, fransız tohumu diyerek dün basın toplantısında reddettiğin ırkçılığını bir kez daha gösterirsin, gizli şikeci dersin ama hakkında şikeden 6 yıl ceza verilmiş bir başkana sahip olan sensin.

al yavrum kapakları sakla.
hakkında gizli şikeci denebilmiş takım. puahhah gizli şikeci ne lan... gizlisi nası oluyo. ortaya çıktı diye fenerinki gizli olmuyo mu? şikesi tescilli, belgeli takımların laf atıp daha da küçülmemesi gereken takımdır.
zamaninda ballili ye ve israillere irkcilik yapan oc taraftarlarinin (sonra hümanist ayaklarina giden bir grup taraftarlarin) takimidir..
futbol takımının siyahi futbocuları fenerbahçeli taraftarlar tarafından ırkçılığa maruz kalmış spor kulübüdür.
derbiden istediklerini almış takım. meireles 4, volkan 5 maç ceza aldı. sabri zaten ceza alsa ne olur almasa ne olur adamı idi. adam gibi bir disiplin kurulu olsa fatih terime ve galatasaray kulübüne adam gibi bir ceza verirdi. ama galatasaray lobisi o kadar etkili ki her işten burnu kanamadan sıyrılıyor bu ciğersiz kulüp. ne diyelim allah belanızı versin. sizin galatasaray lobiniz varsa bizim sadece allahımız var.

(bkz: galatasaray hakkında unutulanlar bilinmeyenler)
Ne zaman sevdin GALATASARAY'ı dediklerinde bir tarih veremedim. Sevdim işte, doğuştan. Sarı dediler kırmızı döküldü dilimden. Kimsenin peşinden gitmedim. Kendim öğrendim sevmeyi. Ben büyüdükçe GALATASARAY'da büyüdü. Kazandıkça değil, kaybettikçe daha çok sevdim. Kötülediler daha çok sevdim. Başka takımlardan bahsettiler daha, daha çok sevdim. Bazen yaş oldu gözümde damla damla, bazen de tebessüm dudaklarımda. Kaybettiğimiz maçtan dönerken çekmedim montu üzerime hepsine inat gururla taşıdım formamı. Atkım hep boynumdaydı. Başucuma koydum uyudum, gözyaşımı sildim. Ertesi günü yine giydim formamı, artistlik olsun diye değil, kaybettiğimizde daha çok sevdiğim için. Aldırış etmedim ya da çıkarmadım, ne yüzle giyiyorsun hala bu formayı dediklerinde.. Aksine göstere göstere giydim. Ben GALATASARAY'ı kazanıyor diye sevmedim. Menfaat için düşmedim yollara. Hangi takımlısın dediklerinde sırf cevabım olsun diye gönül vermedim. Ben GALATASARAY'ı çıkarsız, karşılıksız sevdim işte ötesi yok.
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
Önümüzdeki sezondan itibaren 5 sezon boyunca yıllık 12 milyon avroya göğüs reklamını Emirates havayollarına satmış kulüp.
iki senedir rakibi olmaya çalışanlara 10 puan fark gömerek şampiyon olan takım.
bu sene düşecek olan ibb, orduspor gibi kuklaları yerine kayseri erciyes, çaykur rize gibi diğer kuklaları alacak, şampiyon olma yolunda avantaj yakalamış takım.
türkiye için sporda güç ve başarının zirvesi..
an itibariyle stadda federasyon yöneticileri yuhalanıyor.
toplam 32 hafta boyunca ilk sırayı rakiplerine kaptırmayıp rekor kırarak şampiyon olan takım.
http://www.youtube.com/watch?v=NHlHFk1dKhE

http://www.youtube.com/watch?v=W42KxafBrJI

kupasını almıştır.
http://www.youtube.com/watch?v=NHlHFk1dKhE kupasını almıştır.
https://pbs.twimg.com/med...BKlFz8iCcAAdFci.jpg:large

http://25.media.tumblr.co...0gdo0Wo21rff6qio1_500.jpg
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026