bugün

/888
Süper kupa ve uefa kupalarına sahip, benim de tuttuğum, renklerine aşık olduğum takımdır.
--spoiler--
DiYARBAKIR’A FUTBOL OKULU
Öte yandan Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, bir yandan Avrupa’ya açılmanın planlarını yaparken, bir yandan da Galatasaray’ı tüm Türkiye genelinde büyütmeyi hedefliyor. Geçtiğimiz hafta Hamburg’a giderek, genel müdür Lütfi Arıboğan ile birlikte altyapı için incelemede bulunan Ünal Aysal, Güneydoğu’da da Galatasaray adına futbol akademileri açmayı planlıyor. Güneydoğu’da yapılacak ilk futbol okulu ise Diyarbakır’da faaliyete geçirilecek.
--spoiler--

Aslan yattığı yerden belli olur zaten.
aşktır efendim.
eboue ile drogba'nın erken gelmesi ile gücüne güç katan takımım
ne zamandır yazılmamış.

bize her sevdadan geriye kalan.
şikeyi uluslararası boyuta taşıyan takım. eskiden sadece anadolu kulüplerini ayartıyordu şimdi avrupa kulüplerine dadandılar. şöyle ki galatasarayın rakibi olan her takıma bir türk sponsor bulunuyor. önce acıbadem cluja, sonra thy schealke ye sponsor oldu. uefa saçma sapan telefon tapelerine güvenip fenerbahçeyi şampiyonlar liginden men edeceğine bu konunun üzerine gitmeli.
--spoiler--
isveç Basını : "Türkiye'deki 78 şikeli maçta Elmander'in takımı yok. Bu Elmander için gurur verici olmalı."
--spoiler--

(bkz: şike çalıştayı)
sene 2013 olmuş hala bazı kuş beyinliler tarafından şike yapmakla suçlanan takım. sizin bu ezikliğinizden biz sıkıldık yemin ederim. lan başarınız, başarısızlığınız, transferiniz, taraftarınız, mali durumunuz vs. sadece galatasaraya odaklı. en sonunda yaptığınız şikeyi bile galatasaraya bok atarak temizlemeye çalışıyorsunuz. yeter la yeter valla bak...

(bkz: hadi git şimdi)
şüphesiz en büyük klüp.
bu ocak ayında dünyanın en iyi ilk 2 transferine imza atmış olan türk gururudur.

http://haber.stargazete.c...er-ve-drogba/haber-724269
Yalancılığın yılan gibi çöreklendiği omurgasız kulüp.

http://galeri.uludagsozlu...%B1n%C4%B1-yenmek-389583/
`
Paul Sahilleri, yönetici kadrosunda herhalde. Anca böyle bir kafa bunu uydurabilir.

Hahahahahahaaaaaa.*
Son Türkiye şampiyonu ve ligdede hala şampiyon olan takımdır.
görsel

güldürmüştür. fransız sazanıda bir başka oluyormuş arkadaş.
https://www.youtube.com/watch?v=AJ5itdwWdt4

--spoiler--
çocukluk aşkımsın
sen ilk göz ağrımsın
kimseyi kimseyi sevmedim senin gibi
sevdanın uğruna terk ettim herşeyi
hayatın anlamı galatasaray
--spoiler--
http://bricistanbul.org/i...12_kadin_lineup_final.pdf fener'i yenmiştir. fenerli göt etmeye doyamıyoruz.
cimbom

söyle galatasaray, tok sarısı kan kırmızı bayrağını nereye dikelim.

kimi anlatalım? sami yen'in ortasına gömdüğün devleri mi? yoksa aslan nihat'ı mı? sami yen'i mi? metin'i mi? bülent'i mi? yoksa hagi'yi mi? yoksa paidar abi yi mi?

yola yeni çıktık galatasaray... 533 yıl önce yeşeren ismin, 108 yıldır dalgalanan bayrağın omuzlarımızda.

kopenhag'da, leeds'te, monaco'da, manchester'da, milano'da, dordmund'da ve daha nice avrupa kentlerinde, futbolun beşiği ilan edilen ülkelerin o şaşalı, o milyon dolarlık bütçelerini alt üst ettin, yine edeceksin.

yeni başladık galatasaray.

ismin nerede yankılansa yetmeyecek, ismini ne kadar bağırsak yetmeyecek biliyoruz.

biz buradayız, yanındayız!
şikeyi icat eden günahların takımı. abdullah öcalan'ın takımı. memleketin en karanlık takımı. fenerden bile reziller. valla bak.
genelde ülkemizdeki gay ve travestilerin tercih ettikleri takım. bursalılar bile bunlardan erkek. valla bak.
Şikeden dolayı baskanı tutuklanmamış takım.
sadece bir spor kulübü değildir. tarihtir, kültürdür, türklerin hali hazırda en eski değerlerindendir. spor kulübü sadece bir daldır. galatasaray sevgisi başkadır başka.
şan, şeref, ar namustan en son bahsetmesi gereken kulüp.
hakkında açılan bir şike davası ve şikeden ceza almış bir yöneticisi olmayan kulüp. olan için;

şikebahçe
olmayan fenerbahçe briç takımını yendiğini iddia eden bir kulüp. yazık la bunlara, fenerli olmamama rağmen ben güldüm.
basit takım evlat olsa sevilmez.
karşısına çıkan briç takımı fenerbahçe adını kullanmaktadır, yenseydi sahiplenirlerdi yenilince yok sayıyorlar.
© copyright 2005 - 2026