galatasaray

urfaluji'nin sakatlığından sonra son dakka golüyle cris'i transfer eden galatasaray. bence ne doğru nede yanlış bir transfer yapmıştır. cris bildiğimiz üzere çok çok tecrübeli bir defans oyuncusudur. galatasaray defansını ne kadar toplayacağını bilmiyorum ama tecrübesiyle takıma birşeyler katacağı kesin ama defans sorununu tamamen ortadan kaldırması imkansız çünkü halen bir sol bek alınmış değil. transfer sezonu 5 eylül'de bitiyor,acaba sol beke bir transfer yapılır mı düşüncesindeyim halen. yani asıl sorun sol kanatta olduğunu tüm taraftarlar tüm kamuoyu biliyor. gerçi uefa'ya verilen liste dün gece yarısı bitti. bu saatten sonra transfer yapsa bile şampiyonlar ligi'nde oynayamayacak. galatasaray en azından ara transfer döneminde mutlaka ama mutlaka sol beke transfer yapmalı. yabancı olması daha makbul,çünkü ülkemizde son zamanlarda hiç sol bek yetişmiyor. galatasaray bu sene defans bölgesinden çok canı yanacak şimdiden söylüyorum. açıkcası doğru bir transfer politikası izlendiğini düşünmüyorum. yani sen ortasahaya adam alıyorsun fakat defansını hiç mi düşünmüyorsun be adam! hakan balta'yı nasıl halen oynatıyorsun, kafayı yicem valla kendimi bıçaklıcam. tıpkı fenerbahçe'de oynayan selçuk şahin denen futbolcu müsfettesi gibi yahu bu adamlar nasıl böyle büyük kulüplerde,asırlık kulüplerde top koşturuyor aklım almıyor sevgili sözlük. üzülüyorum yani bu adamların yaptığı hatalarla çok büyük canlar yanıyor. örnek verirsem; fener bu sene o selçuk şahin kazması yüzünden şampiyonlar liginden elendi. galatasaray içinde korkuyorum. gruplarda dişli rakipler var. galatasaray'ın defansını çok düşünüyorum nasıl olacak,nasıl yapacaklar diye...
© copyright 2005 - 2026