bugün
- yunanistan29
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı9
- sevişirken video çekmek10
- sözlükten birinden hoşlanmak4
- en son aldığınız iltifat13
- hırvatistan2
- sözlüğün bitmesi3
- sözlük kızları nerede3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin22
- dekolteye bakar mısınız15
- cem küçük10
- irmik helvası vs un helvası18
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak30
- japonya23
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması17
- nebiye salat ve resule itaat4
- türk ateisti2
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti16
- la ilahe illallah2
- douglas adams okuyanların kanser riski taşımaması2
- sözlükte güzel ve eğlenceli kızların çaylak olması12
- sözlük erkeklerinin helvaları11
- üşüyen erkek12
- erkelerin ayak bileğini gösterme çabadı10
- adalet ve kalkınma partisi4
- gürcistan26
- borsa3
- fake hesap kullanan yazarlar uçurulsun5
- hayvan gibi acı salça yemek5
- kızlar çaylak yapılmasın kampanyası11
- bir ayın daha bitmesi3
- en iyi simit hangi şehirdedir23
- adanalı ateist10
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi12
- ketçap aromalı ruffles10
- gelecek partisi'nin kapanması12
- sözlükte hep zenginlere göre içerik üretiliyor6
- ctrlx22
- bik bikle yemek yapmak9
- bütün gün topladığın gazı gece yatakta çıkarmak3
- 1 milyon verecekler mali yayında donunu indirecek8
- gammaz çetesi çökertildi8
- daş göprü sarmsağ geldih4
- demet akalın'ın bacakları2
- aşka düşmek4
- çocuklarin ve ergenlerin manifest aşkı10
- gocu12
- ilk buluşmaya bugatti veyron ile gelen kız7
- sözlük yazarı dövmek2
Her yıl türkiye nin tek eğlencesi olan takımın taraftarlarının nasıl güldüğü anlaşılamayan takım. Siz ne zaman kalktınız lan timsahtan.
Bakın, saat kaç oldu, hala Fenerbahçe'nin beraberliğini kutluyoruz. Yok böyle şerefsizlik amk.
Takımımız, yeni sezon hazırlıkları kapsamında NK Olimpija Ljubljana ile 1-1 berabere kaldı. Tribünlerin coşkusu TT Arenamız'dakinden farksızdı. Bizi yalnız bırakmayan o 26 taraftarımıza teşekkür ederiz.
Kamuoyunun bilgisine...
Galatasaray Spor Kulübü
Kamuoyunun bilgisine...
Galatasaray Spor Kulübü
iyi ki var olan ezeli rakibimizdir yoksa biz hersene kime koyacaz yada 100. yılında ali samiyene şampiyon olarak gelerek kimi ağlatacaz? iyiki varsın galatasaray en büyük eğlencemiz sensin.
Barcelona, Galatasarayın istediği Brezilyalı sol beki kiralamayı kabul etti. ispanyol basını, Sarı-Kırmızılılar'ın, Adriano transferinde sona geldiğini yazdı. bu sene acayip bir kadro kurmuş takımdır.
ibibik kuşu kispetli kanaryaların, nickaltında düzenli olarak havlama ayini yaptığı takım.
giderler bir takımı yenerler dillerinde galatasaray vardır.
başka bir maçta bir takımla berbabere kalırlar yine ağızlarından galatasaray düşmez.
bir de gidip yenilirler, işte o zaman görmeyin siz onları, ürüdükçe ürürler.
bize ne lan sizin beraberliğinizden, yenilginizden, elenmedinizden. dün mal gibi evinizde 2 puan ikram ettiniz rakibe oturun bunun sorumlularına kin kusun. galatasaray'lı futbolcular mı oynadı o maçı, galatasaraylı teknik direktör mü çalıştırdı onları?
bütün kuşların mı dünyası böyle, yoksa kanaryaya has bir durum mu bu?
giderler bir takımı yenerler dillerinde galatasaray vardır.
başka bir maçta bir takımla berbabere kalırlar yine ağızlarından galatasaray düşmez.
bir de gidip yenilirler, işte o zaman görmeyin siz onları, ürüdükçe ürürler.
bize ne lan sizin beraberliğinizden, yenilginizden, elenmedinizden. dün mal gibi evinizde 2 puan ikram ettiniz rakibe oturun bunun sorumlularına kin kusun. galatasaray'lı futbolcular mı oynadı o maçı, galatasaraylı teknik direktör mü çalıştırdı onları?
bütün kuşların mı dünyası böyle, yoksa kanaryaya has bir durum mu bu?
Muhabir: "Türkiye'den hangi takımı tanıyorsun?"
Justin Bieber: "Galatasaray"
Alın size büyüklüğümüzün ispatı!
Justin Bieber: "Galatasaray"
Alın size büyüklüğümüzün ispatı!
Fenerbahçe yönetimi 5.5 milyon sterline Krasic'i alabilmişken tamı tamına 71 milyon isveç kronu vererek amrabat gibi bir oyuncuyu almış takım. yönetim istifa.
şampiyonlar liginde gruplardan çıkacağına inandığım canımız ciğerimiz futbol takımımız.
15 dakikalık kareografi ile kendini dünyanın en ateşli taraftarı ilan edip, bir daha ki maça stadı dolduramayan takımdır.
futbolcusu yöneticisi taraftarı nedense hepsi anormal insanlardan oluşan kulüp
hacı hacı yı mekkede deli deli yi dakkada bulurmuş demek ki.
hacı hacı yı mekkede deli deli yi dakkada bulurmuş demek ki.
yeni sezondaki transferleri ile lige iyi bir başlangıç yapması ve aynı çizgide devam etmesi kaçınılmaz olan spor kulübü. şampiyonlar liginde başarılı olması en büyük temennimiz.
şikeci bir kulüp değildir ve şikeci bir başkana da sahip değildir.
metris'in yanına yakışmayan tek isimdir aynı zamanda...
metris'in yanına yakışmayan tek isimdir aynı zamanda...
Fenerbahçe;
Moussa Sow: Galatasaraya gol atmak istiyorum.
Kuyt: Galatasaraya gol atma sözü verdim.
Krasic: Galatasaraya gol atmak benim için güzel olur.
GALATASARAY
Amrabat: Galatasaray'a Avrupa'da başarılar yakalamaya geldim.
Selçuk: Para için değil başarı için Galatasaraya geldim. Para için olsaydı fenere giderdim.
Umut Bulut: Galatasaray'ı Avrupa'da tekrar üst sıralara çıkartmak için gollerimi atacağım.
Fatih Terim: 2000 ruhunu tekrar yaşatıcaz.
Yazımı Michel Platini'nin bir sözüyle bitirmek istiyorum..
Michel Platini: Büyük takımlar aldıkları kupalarla küçük takımlar ise büyük takımları yenmeleriyle övünürler..
tanım:büyük takım.
Moussa Sow: Galatasaraya gol atmak istiyorum.
Kuyt: Galatasaraya gol atma sözü verdim.
Krasic: Galatasaraya gol atmak benim için güzel olur.
GALATASARAY
Amrabat: Galatasaray'a Avrupa'da başarılar yakalamaya geldim.
Selçuk: Para için değil başarı için Galatasaraya geldim. Para için olsaydı fenere giderdim.
Umut Bulut: Galatasaray'ı Avrupa'da tekrar üst sıralara çıkartmak için gollerimi atacağım.
Fatih Terim: 2000 ruhunu tekrar yaşatıcaz.
Yazımı Michel Platini'nin bir sözüyle bitirmek istiyorum..
Michel Platini: Büyük takımlar aldıkları kupalarla küçük takımlar ise büyük takımları yenmeleriyle övünürler..
tanım:büyük takım.
Galatasaray-Lazio maçı için 56.000 bilet satıldi.
hazırlık maçı biletine 287 lira fiyat çekebilen kulüp. bunlar taraftarı salak ya da yolunacak enayi zannediyorlar heralde.
inanmayan baksın; ( maç da fiorentina ile, sanki dünya karması ile oynayacaklar amunike)
http://www.galatasaray.or...futbol_as/haber/14076.php
inanmayan baksın; ( maç da fiorentina ile, sanki dünya karması ile oynayacaklar amunike)
http://www.galatasaray.or...futbol_as/haber/14076.php
Tartişmasiz türkiyenin en büyük klubudur.
fatih terim'den tekrar ülkemizi avrupa'ya hissettirecek başarılar bekliyoruz.
kadrosu itibariyle bu sezon ki en iyi takım.
turuncudan iz taşıyan tok bir sarı ve vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı.
kadrosunu kayseriye koysan sırıtmayacak şimdi gelinmiş neye göre kime göre abartıldığını anlamadığım kulüp tabi taraftarı görgüsüz olduğu için onlarıda anlamak lazım eboue ve muslera dışında kaliteli oyuncusu yoktur bana göre fenerbahçe yıllardır en iyi oyuncuları getirmiştir türkiye ye bu mantığa göre fenerbahçe şampiyonlar ligini kazanmalıydı rakibin en iyisini yapıyorsa kim olursa olsun kabulleneceksin arkadaş ötesi yok.
fenerbahçe yıllardır kendi kaynaklarıyla en iyisini yapmıştır
fenerbahçe yıllardır kendi kaynaklarıyla en iyisini yapmıştır
2000 yılında devlet üstün hizmet madalyası alarak onurlandırılmış kulüptür. daha fazla konuşmaya gerek yok heralde.
(#16409446)
arkadaş burada belirtmiş d-smart yayınlayacak diye ama uefa'nın kuralı açık ''şampiyonlar ligi haftasında yayıncı kuruluş en az bir maç yayınlamalıdır. eğer yayıncı kuruluşun ülkesinin takımı şl mücadele ediyorsa, yayınlanacak maç ülkesinin takımı olmak zorundadır.''
bunca senedir nasıl izliyoruz sanıyorsunuz? bizi düşündükleri için mi türk takımlarının maçlarını veriyorlar. uefa'da eğer birden fazla takım katılıyorsa nasıl birini şifreli veriyorlarsa, fırsatları olsa diğer maçı da şifreli verirler.
arkadaş burada belirtmiş d-smart yayınlayacak diye ama uefa'nın kuralı açık ''şampiyonlar ligi haftasında yayıncı kuruluş en az bir maç yayınlamalıdır. eğer yayıncı kuruluşun ülkesinin takımı şl mücadele ediyorsa, yayınlanacak maç ülkesinin takımı olmak zorundadır.''
bunca senedir nasıl izliyoruz sanıyorsunuz? bizi düşündükleri için mi türk takımlarının maçlarını veriyorlar. uefa'da eğer birden fazla takım katılıyorsa nasıl birini şifreli veriyorlarsa, fırsatları olsa diğer maçı da şifreli verirler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar