bugün

/887
Her yıl türkiye nin tek eğlencesi olan takımın taraftarlarının nasıl güldüğü anlaşılamayan takım. Siz ne zaman kalktınız lan timsahtan.
Bakın, saat kaç oldu, hala Fenerbahçe'nin beraberliğini kutluyoruz. Yok böyle şerefsizlik amk.
Takımımız, yeni sezon hazırlıkları kapsamında NK Olimpija Ljubljana ile 1-1 berabere kaldı. Tribünlerin coşkusu TT Arenamız'dakinden farksızdı. Bizi yalnız bırakmayan o 26 taraftarımıza teşekkür ederiz.

Kamuoyunun bilgisine...

Galatasaray Spor Kulübü
iyi ki var olan ezeli rakibimizdir yoksa biz hersene kime koyacaz yada 100. yılında ali samiyene şampiyon olarak gelerek kimi ağlatacaz? iyiki varsın galatasaray en büyük eğlencemiz sensin.
Barcelona, Galatasaray’ın istediği Brezilyalı sol beki kiralamayı kabul etti. ispanyol basını, Sarı-Kırmızılılar'ın, Adriano transferinde sona geldiğini yazdı. bu sene acayip bir kadro kurmuş takımdır.
ibibik kuşu kispetli kanaryaların, nickaltında düzenli olarak havlama ayini yaptığı takım.

giderler bir takımı yenerler dillerinde galatasaray vardır.

başka bir maçta bir takımla berbabere kalırlar yine ağızlarından galatasaray düşmez.

bir de gidip yenilirler, işte o zaman görmeyin siz onları, ürüdükçe ürürler.

bize ne lan sizin beraberliğinizden, yenilginizden, elenmedinizden. dün mal gibi evinizde 2 puan ikram ettiniz rakibe oturun bunun sorumlularına kin kusun. galatasaray'lı futbolcular mı oynadı o maçı, galatasaraylı teknik direktör mü çalıştırdı onları?

bütün kuşların mı dünyası böyle, yoksa kanaryaya has bir durum mu bu?
Muhabir: "Türkiye'den hangi takımı tanıyorsun?"
Justin Bieber: "Galatasaray"

Alın size büyüklüğümüzün ispatı!
Fenerbahçe yönetimi 5.5 milyon sterline Krasic'i alabilmişken tamı tamına 71 milyon isveç kronu vererek amrabat gibi bir oyuncuyu almış takım. yönetim istifa.
şampiyonlar liginde gruplardan çıkacağına inandığım canımız ciğerimiz futbol takımımız.
15 dakikalık kareografi ile kendini dünyanın en ateşli taraftarı ilan edip, bir daha ki maça stadı dolduramayan takımdır.
futbolcusu yöneticisi taraftarı nedense hepsi anormal insanlardan oluşan kulüp

hacı hacı yı mekkede deli deli yi dakkada bulurmuş demek ki.
görsel
yeni sezondaki transferleri ile lige iyi bir başlangıç yapması ve aynı çizgide devam etmesi kaçınılmaz olan spor kulübü. şampiyonlar liginde başarılı olması en büyük temennimiz.
görsel seksi bir kulüptür ve seksi bir başkanıda vardır. herkes kendisini arzu etmektedir bu kulübün... anlayan anlamıştır. *
şikeci bir kulüp değildir ve şikeci bir başkana da sahip değildir.

metris'in yanına yakışmayan tek isimdir aynı zamanda...
Fenerbahçe;
Moussa Sow: Galatasaraya gol atmak istiyorum.
Kuyt: Galatasaraya gol atma sözü verdim.
Krasic: Galatasaraya gol atmak benim için güzel olur.

GALATASARAY
Amrabat: Galatasaray'a Avrupa'da başarılar yakalamaya geldim.
Selçuk: Para için değil başarı için Galatasaraya geldim. Para için olsaydı fenere giderdim.
Umut Bulut: Galatasaray'ı Avrupa'da tekrar üst sıralara çıkartmak için gollerimi atacağım.
Fatih Terim: 2000 ruhunu tekrar yaşatıcaz.

Yazımı Michel Platini'nin bir sözüyle bitirmek istiyorum..

Michel Platini: Büyük takımlar aldıkları kupalarla küçük takımlar ise büyük takımları yenmeleriyle övünürler..

tanım:büyük takım.
Galatasaray-Lazio maçı için 56.000 bilet satıldi.
hazırlık maçı biletine 287 lira fiyat çekebilen kulüp. bunlar taraftarı salak ya da yolunacak enayi zannediyorlar heralde.

inanmayan baksın; ( maç da fiorentina ile, sanki dünya karması ile oynayacaklar amunike)

http://www.galatasaray.or...futbol_as/haber/14076.php
Tartişmasiz türkiyenin en büyük klubudur.
fatih terim'den tekrar ülkemizi avrupa'ya hissettirecek başarılar bekliyoruz.
kadrosu itibariyle bu sezon ki en iyi takım.
turuncudan iz taşıyan tok bir sarı ve vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı.
kadrosunu kayseriye koysan sırıtmayacak şimdi gelinmiş neye göre kime göre abartıldığını anlamadığım kulüp tabi taraftarı görgüsüz olduğu için onlarıda anlamak lazım eboue ve muslera dışında kaliteli oyuncusu yoktur bana göre fenerbahçe yıllardır en iyi oyuncuları getirmiştir türkiye ye bu mantığa göre fenerbahçe şampiyonlar ligini kazanmalıydı rakibin en iyisini yapıyorsa kim olursa olsun kabulleneceksin arkadaş ötesi yok.

fenerbahçe yıllardır kendi kaynaklarıyla en iyisini yapmıştır
2000 yılında devlet üstün hizmet madalyası alarak onurlandırılmış kulüptür. daha fazla konuşmaya gerek yok heralde.
(#16409446)
arkadaş burada belirtmiş d-smart yayınlayacak diye ama uefa'nın kuralı açık ''şampiyonlar ligi haftasında yayıncı kuruluş en az bir maç yayınlamalıdır. eğer yayıncı kuruluşun ülkesinin takımı şl mücadele ediyorsa, yayınlanacak maç ülkesinin takımı olmak zorundadır.''
bunca senedir nasıl izliyoruz sanıyorsunuz? bizi düşündükleri için mi türk takımlarının maçlarını veriyorlar. uefa'da eğer birden fazla takım katılıyorsa nasıl birini şifreli veriyorlarsa, fırsatları olsa diğer maçı da şifreli verirler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026