bugün

galatasaray

bir maçı gösterip; "aha galatasaray teşvik vermiş" diye sağda solda dolanıp, tüm bu iddiaları bir videoyla destekleyenlerin mantık yürütmekte zorlandığı o kadar belli ki.

videoda malatyaspor'lu oyunculardan 2-3 tanesi tv'ye bağlanıp para aldıklarını söylüyor, ancak aralarından sadece bir tanesi galatasaray'dan geldi diyor. diğerleri paranın nereden geldiğini bilmiyor. eyvallah...

malatya'nın önde gelenlerinden fevzi öz o dönemle ilgili konuşmuş ve olayı anlatmış. ha bu ilk kez mi söyleniyor? hayır. daha öncede yazıp çizdik ama yok...

--spoiler--
"turan çevik’le ortaktım. malatyaspor gündeme geldi; turan, ’dayı başkan ol’ dedi. ben de dedim ki, ’sen başkan ol, ben destekleyeyim.’ o zaman malatyalı bir hemşerimiz geldi, ’maçı verelim’ diye, semra özal yollamış. ben de sinirlendim, çocuklara, ’beşer milyon daha prim size, yenin beşiktaş’ı’ dedim. bünyamin’in neredeyse beli kırılıyordu, topu içeriden aldı. yendik o maçı. biz malatyaspor’u böyle yerlere getirdik."

http://haber.gazetevatan.com/Haber/152776/1/Gundem
--spoiler--

not: bu ülkeye şikeyi getiren galatasaray'dır diyenler ispatla yükümlüdür, sözüm söz! bu ispat edilsin ben sözlüğü bırakacağım. ispat edemeyenler gelecekler bu kulübün başlığına özür dileyecekler (ki bir iki cesur yürek çıkmış belli).

aşağıda linklerini verdiğim maçlar araştırılsın önce. sonra kim sözlükten gider, kim özür diler konuşalım. hatta konuşmayalım.

(bkz: 23 mayıs 1943 beşiktaş fenerbahçe maçı)

(bkz: 8 nisan 1951 beşiktaş fenerbahçe maçı)

(bkz: 25 nisan 1955 galatasaray fenerbahçe maçı)
© copyright 2005 - 2026