bugün
- stres yönetimi6
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması7
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- doğuda yaşayan yazarlar4
- okulda itaat2
- evlenilmeyecek 4 erkek9
- free ceuta2
- arkadaşlar ben güzel miyim5
- insan olmaya ceyrek kala insan olabildi mi sorusu3
- stres2
- 1 50 boyundaki kızın benden kork demesi4
- karton toplayan çocuğun kartonları ne yaptığı3
- ekşi mayalı tam buğday ekmeği4
- kimseyi muhatap edemeyeceğin dertler3
- gulmekicinyaratilmis11
- rüşvet5
- gocu6
- sokak hayvanları düzenlemesinin ikinci yılı4
- 1 55lik türk kızının 1 85lik erkek hayal etmesi3
- kylie minogue5
- true koş4
- tinder3
- din3
- don kişot2
- sıkıcı bir yazar olmak2
- hepinizin agzina biber surcem5
- sözlükte kimsenin kalmaması5
- aşk acısı çekiyorum sözlük13
- çocukların sürekli abur cubur istemesi7
- napolyon sendromu2
- kuran ı kerim meali6
- mohamed salah ghaly11
- hamburgerin çok abartılması5
- petrol2
- dublajı orjinalinden daha iyi olan izlenceler6
- saldıran köpeğe şma demek4
- pahalıyı dayanıklı sanmak5
- tai lung8
- gerçek sözlük yazarı uzun saçlı sakallı obez olur5
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- lahana turşusu3
- güzel kızların her zaman haklı olması4
- sözlük kızları dans ediyor3
- ispanya6
- çerçeve yasa9
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- en büyük aşklar pilav üstü az kuruyla başlar4
- nickten isim tahmini yapmak10
kadıköy'de şükrü saraçoğlu stadına damga vurmuş kulübümüz.
hem şampiyonluk kupası alındı, hem de duvarlarına izler bırakıldı...
souness'in kulakları çınlasın ahahaa
görsel
hem şampiyonluk kupası alındı, hem de duvarlarına izler bırakıldı...
souness'in kulakları çınlasın ahahaa
görsel
http://www.ligtv.com.tr/h...r/turkiyede-hayat-duracak
şereftir seni sevmek
senle ağlayıp gülmek
galatasaray sevgisi
sürecek sonsuza dek.
şereftir seni sevmek
senle ağlayıp gülmek
galatasaray sevgisi
sürecek sonsuza dek.
An itibari ile şampiyon takım.
2011-2012 sezonu şampiyonu. kesinlikle hak ederek ve ligin en güzel oyununu oynayan takım olarak şampiyonluğa ulaşmıştır.
en çok emeği geçtiğini düşündüklerim sırasıyla; selçuk, melo, elmander, ujfalusi, muslera, semih, eboue, necati, engin, emre çolak, hakan balta, sabri, aydın yılmaz, baroş, riera, sercan, kazım kazım, gökhan zan, servet, yiğit, ufuk, ceyhun, ayhan, yekta, aykut, serkan, mehmet batdal futbolcu kadrosu teknik direktör fatih terim ve yöneticileriyle tebrik ve teşekkür ediyoruz.
özellikle yeni bir kadroydu ve sezon başında herkes galatasaray için bu yıl şampiyonluktan ziyade iskelet bir kadro oluşturulmasını bekliyordu ama onlar sadece şampiyon olmadılar çok da güzel futbol sergilediler. normal sezonu 9 puan önde tamamlayarak gönüllerin şampiyonu zaten olmuşlardı ve hak ettiklerine bir süre erteleyerek ulaştılar.
en çok emeği geçtiğini düşündüklerim sırasıyla; selçuk, melo, elmander, ujfalusi, muslera, semih, eboue, necati, engin, emre çolak, hakan balta, sabri, aydın yılmaz, baroş, riera, sercan, kazım kazım, gökhan zan, servet, yiğit, ufuk, ceyhun, ayhan, yekta, aykut, serkan, mehmet batdal futbolcu kadrosu teknik direktör fatih terim ve yöneticileriyle tebrik ve teşekkür ediyoruz.
özellikle yeni bir kadroydu ve sezon başında herkes galatasaray için bu yıl şampiyonluktan ziyade iskelet bir kadro oluşturulmasını bekliyordu ama onlar sadece şampiyon olmadılar çok da güzel futbol sergilediler. normal sezonu 9 puan önde tamamlayarak gönüllerin şampiyonu zaten olmuşlardı ve hak ettiklerine bir süre erteleyerek ulaştılar.
şampiyonluğu haketmiştir. görünen o ki bu fatih terim in eseridir. bu kadroyu başka bir hoca olsa şampiyon yapamazdı. melo, engin, kazım vs bu oyuncuları başka hangi hoca dizginleyebilir ki.
2011 - 2012 sezonunda önündeki bütün engellere rağmen türkiye ligini 18.kez şampiyon bitiren türkiye'nin en iyi takımıdır!!!!
rüya gibi bir şampiyonluk yaşatmış takımdır.
ayrıca salı-çarşamba günleri takımımızı star tv de izlemeyi de özlemiştik.
ayrıca salı-çarşamba günleri takımımızı star tv de izlemeyi de özlemiştik.
şanlı takım. şampiyonluğu hakeden takım. büyük takım.
kadoköy'de kupayı "çatır çatır" kaldıran takımdır. yok 7 sene önce de bilmem ne olmuş da, öyleymiş böyleymiş. hanımın çiftliği'nde dalgasını geçmektedir an itibariyle. soyunma odasında kupa vermeye kalkanları soyundurup dansöz misali oynatmaktadır.
o kupa kalkar arkadaş. nokta.
o kupa kalkar arkadaş. nokta.
dün gece heyecandan, bu gece mutluluktan uyutmayan şerefli, şanlı takımımdır.
sosyal medya facebook üzerinde 6.853.641 sevdalısı ile fenevbahçe'yi her alanda geçmiş şampiyon takımdır.
Fenerbahçe Türk Telekom Arena'da türkiye ligi, türkiye kupası, uefa kupası, süper kupa, şampiyonlar ligi kupası (oha lan ne diyorum ben biri beni vursun) vb. herhangi birini alana kadar bu rekabeti ebedi olmaktan çıkaran, türkiye'nin en köklü, en büyük kulübüdür. Bu gece gelinin evinde mum ışığında kına gecesi, yarın baba evinde düğün yaşatan ve yaşatacak olan takımdır.
en büyüktür. amacı için uğraşacaktır seneye, amacamız türk olmayan takımları yenmektir.
not: şayet uefa bazılarının yaptıklarının cezasız kalması sebebiyle bize ceza vermezse böyle olacaktır.
not: şayet uefa bazılarının yaptıklarının cezasız kalması sebebiyle bize ceza vermezse böyle olacaktır.
küçükken ve hiç bir belirli bir sebebi yokken tutmaya başladığım takımdır. 2011-2012 gibi türk futbolunun yüz karası bir sezonu şampiyon olarak tamamladığı için içimde buruk bir sevinç olsa da o kupayı "onların" stadında kaldırdığı için burukluk dudaklarımda hınzır bir gülüşe yerine bıraktı. kapak olsun. şike ile teşvik ile değil ama yürek ile olunca o şampiyonluk çok keyifli oluyor. son olarak şampiyonlar ligi diyorum, maçımız artık 21:45 de başlayacak diyorum ve bu pis ligi sahiplerine bırakıyorum.
bu sezonki şampiyonluğu benim için yok hükmündedir.bu sezonun çakma şampiyonudur.
3 ezeli rakibi şike soruşturmasının sarsıntılarıyla uğraşırken bu fırsatla şampiyon olmuştur.çakma imparator bir de kahramanlık taslıyor.
ben beşiktaşlıyım kendi takımımdan örnek vereyim.sezon başlamadan beceriksiz olsada hocam ve takımın saha içi ve dışındaki herşeyi serdal adalı tutuklandı.ikisinin de suçsuzluğu tescillendi ama.bu haksız tutuklamalar bize ciddi zarar verdi.üstüne şike soruşturması nedeniyle oluşturulan play off nedeniyle çakma şampiyon haftada 1 maç yaparken benim takımım haftada 3 maç yaptı sezon boyunca.seneye gerçek puan tablosu ortaya çıkacaktır.
3 ezeli rakibi şike soruşturmasının sarsıntılarıyla uğraşırken bu fırsatla şampiyon olmuştur.çakma imparator bir de kahramanlık taslıyor.
ben beşiktaşlıyım kendi takımımdan örnek vereyim.sezon başlamadan beceriksiz olsada hocam ve takımın saha içi ve dışındaki herşeyi serdal adalı tutuklandı.ikisinin de suçsuzluğu tescillendi ama.bu haksız tutuklamalar bize ciddi zarar verdi.üstüne şike soruşturması nedeniyle oluşturulan play off nedeniyle çakma şampiyon haftada 1 maç yaparken benim takımım haftada 3 maç yaptı sezon boyunca.seneye gerçek puan tablosu ortaya çıkacaktır.
çok sık avrupaya katılmadığı için hezimet almayan kulüp uefada dandik takımlarla takılır durur.
paranın satın alamayacağı şeyleri almayı gelenek haline getirmiş büyük kulüp.
beraberliğe sevinen takımdır..
ayıplıyorum kendisini..
ayıplıyorum kendisini..
inşallah, şampiyonlar ligi finali görmek. fener gâvur takımı değil. Bizim misyonumuz, gâvur takımı yenmek o yüzden kurallar gereği şampiyon olmamız gerekiyor du. Planlar ona göre yapıldı. Üzmedik feneri kendi sahaların da. Onlar bizi üzer de bizim derdimiz olmaz. Kendilerine dert edinirler.
fenerbahçeye bütün branşlarda ezilen futbolda uefa kupasından başka bir halta yaramayan dandik taraftara sahip dandik kulüp gsnin uefa şampiyonluğu dışında fenerbahçe gsden kat kat başarılı bir kulüptür.
tarihinde rakip kim olursa olsun son haftaya lider girite şampiyonluğu vermemiş futbol takımı..
şudur ki, gerçekleri tarih yazar tarihi de galatasaray diye bir laf var idi.
bugün bambaşka bir tarih yazdı.
bir trabzonsporlu olarak ben bile heyecanlandım. helal olsun takımıdır.
bugün bambaşka bir tarih yazdı.
bir trabzonsporlu olarak ben bile heyecanlandım. helal olsun takımıdır.
kendisini çok iyi bir şekilde kandıran çok sevdiğim taraftarlara sahip sirk.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar