bugün
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması36
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye6
- fiziği güzel sözlük kızları47
- günaydın aşk çiçeğim mesajı atmayan erkek6
- sözlük erkeklerinin memeleri5
- süresiz nafaka8
- ibne9
- yeni uyanmış kadın güzelliği11
- nervio13
- seviştikten sonra teşekkür etmekk11
- arap aksanı5
- iş yerinde sinir krizi geçirmek3
- 29 yaşındayım hiç sevgilim olmadı2
- başkanlık sistemi4
- sözlükteki belaruslu kızlar2
- ucuz et3
- recep tayyip erdoğan20
- bilime göre türkçenin konuşulan en eski dil olması7
- ilk adımı kadın atmalı2
- 1 euro 55 68 tl2
- kadın ayağı vs memesi2
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaklı olay4
- ups boobs'un yeni nicki2
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak13
- ispanya da maricarmen isyanı3
- memeleri kafam kadar kız21
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı19
- çanakkale savaşı5
- devlet hastaneleri2
- işe giderken beslenme çantası götürmek5
- sabaha bir şarkı bırak2
- evlenme teklifi bekleyen erkek2
- fatma betül sayan kaya58
- artvin de 30 yıllık cinayetin aydınlanması4
- bir erkeğe saklama kabında sarma götürmek18
- 30 eylül 20262
- kazada otomobil ikiye bölündü haberindeki otomobil11
- konyada engelli bireyin gözlerinin oyulması5
- 29 eylül 2026 slovakya kazakistan maçı4
- venüs ve mars'ın ıssız olması5
- 29 eylül 2026 ispanya hırvatistan maçı4
- 29 eylül 2026 lüksemburg izlanda maçı3
- küçük memeli sözlük erkekleri12
- çaylaklar bizi okuyor mu sorunsalı2
- çiftlik bank4
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı12
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı38
- serenay sarıkaya'yı beğenmeyen erkek13
- yine uyanmış olmak2
- cabrio araba2
şu anda kendini tatmin etmekle meşgul olan kulüptür.
sene olmuş 2012 hâlâ "siz kimsiniz" sorusu sorulan türkiye'nin en büyük kulübü.
kim miyiz? beşyüz küsür yıldır bu ülkede ilimin, irfanın simgesi, sporun beşiği galatasaray'ız.
kim miyiz? türkiye'nin avrupa'ya ve dünya'ya açılan kapısıyız.
kim miyiz? türkiye'yi uluslararası arena'da en iyi temsil eden kulübüz.
kim miyiz? eyyamı bozanız!
kim miyiz? oyunu bozanız!
kim miyiz? haklıyız!
söz konusu galatasaray ve galatasaray'ın menfaatleri ise eyyamın ağa babaları, taşak yalayıcılar, kıvır kıvır dönenler, namusundan feragat edenler, insanları aptal yerine koyanlar teferruattır.
ok?
anlaşılmayan?
kim miyiz? beşyüz küsür yıldır bu ülkede ilimin, irfanın simgesi, sporun beşiği galatasaray'ız.
kim miyiz? türkiye'nin avrupa'ya ve dünya'ya açılan kapısıyız.
kim miyiz? türkiye'yi uluslararası arena'da en iyi temsil eden kulübüz.
kim miyiz? eyyamı bozanız!
kim miyiz? oyunu bozanız!
kim miyiz? haklıyız!
söz konusu galatasaray ve galatasaray'ın menfaatleri ise eyyamın ağa babaları, taşak yalayıcılar, kıvır kıvır dönenler, namusundan feragat edenler, insanları aptal yerine koyanlar teferruattır.
ok?
anlaşılmayan?
havuzdan çekilmesi zor gibi gözüken kulüp.
kulüpler adına yayıncı kuruluş ile anlaşmayı yapan tff. yani kulüpler vekalet veriyorlar. il spor gençlik müdürlüğü kararı ile stadyumlara sadece tff'nin belirlediği yayıncı kuruluş girebiliyor. Tabi kulübün resmi yayın organı olan gstv için mevzuat nedir bilemiyorum.
kulüpler adına yayıncı kuruluş ile anlaşmayı yapan tff. yani kulüpler vekalet veriyorlar. il spor gençlik müdürlüğü kararı ile stadyumlara sadece tff'nin belirlediği yayıncı kuruluş girebiliyor. Tabi kulübün resmi yayın organı olan gstv için mevzuat nedir bilemiyorum.
ülke futbolunun anasını siken, başbakan dahil herkes tarafından korunup kollanan bir kulübün yaptıkları yüzünden asla bir bedel ödemeyecek olan güzide kulüp. pfdk'ya da göstermelik olarak sevk edilmiştir. zira bir laf vardır; 'birini kurtarmanın en basit yolu, diğerlerini de işin içine çekmektir' diye.
türkiye'ye şikeyi getirdi yeaaa diye ağlaşılan kulüp.
öyle götten uydurma şeylere cevap vermem ama madem ki türkiye'ye şikeyi getiren kulüp(ler) sorgulanıyor o halde şu maçlar ve tarihler de sorgulansın bakalım görelim.
(bkz: 23 mayıs 1943 beşiktaş fenerbahçe maçı)
(bkz: 8 nisan 1951 beşiktaş fenerbahçe maçı)
(bkz: 25 nisan 1955 galatasaray fenerbahçe maçı)
bir de hâlâ "suçluluğu ispatlanmamış" deniyor ya, ben de bu tiplere cevap veriyorum ya, aklımı sikeyim. *
öyle götten uydurma şeylere cevap vermem ama madem ki türkiye'ye şikeyi getiren kulüp(ler) sorgulanıyor o halde şu maçlar ve tarihler de sorgulansın bakalım görelim.
(bkz: 23 mayıs 1943 beşiktaş fenerbahçe maçı)
(bkz: 8 nisan 1951 beşiktaş fenerbahçe maçı)
(bkz: 25 nisan 1955 galatasaray fenerbahçe maçı)
bir de hâlâ "suçluluğu ispatlanmamış" deniyor ya, ben de bu tiplere cevap veriyorum ya, aklımı sikeyim. *
kendini sütten çıkmış ak kaşık sanan kulüp.
yediğiniz nanelerin haddi hesabı yok bir de çıkmış milleti tehdit ediyorsunuz. bu ne pişkinlik lan?
tff ye ihtar çekmişler neymiş tazminat talep edeceklermiş. fener e kurabiye diyoduk ama bunlar fener den de kurabiye çıktılar.
yediğiniz nanelerin haddi hesabı yok bir de çıkmış milleti tehdit ediyorsunuz. bu ne pişkinlik lan?
tff ye ihtar çekmişler neymiş tazminat talep edeceklermiş. fener e kurabiye diyoduk ama bunlar fener den de kurabiye çıktılar.
eğer şu durumda rest çekemiyorsan şampiyon olma arifesinde o zaman hiçbir yaptırım yapamazsın. ben avrupa ya gidemeyeceksem zaten kupa nın da bir önemi yok. son maçları oynamazsın bir alt lige düşersin genç oyuncuları oynatıp yabancılarını satıp yine paranı döndürürsün.
türkiye'de ezeli rakibi artık olmayan spor kulübü, şikebahçeden rakip mi olur la.
süper finalde evinde oynadığı maçlarda balına attığı bir frikik dışında golü olmayan takım. güya ligin en golcü takımı. neremle güleceğimi şaşırıyorum.
play off'un son haftası khelkhedon'da çubukluların kafalarına vura vura o maçı kazanmak bu kulübün futbolcularının boyunlarının borcudur.
ezeli rakibimiz. şampiyon olurlarsa gerçekten tebrik edeceğim. bunu samimiyetimle söylüyorum, daha önceki haftalarda da yazmıştım.
ama dünyanın en kolpa taraftarına sahiptirler, artistlik yaparlar koreografinin kralı bizde diye, yok öyleyiz, yok böyleyiz diye ama gel gör ki, takımları liderken stadı dolduramaz bu osuruktan taraftarları! hakikaten konuşmayın bi susun lan! harbi susun da taraftar zannetsinler, burada sözlükte yazmaya benzemez bu taraftarlık işi!
galatasaray taraftarı/#15361738
not: bu yazdıklarıma kızan varsa buz soksun!*
ama dünyanın en kolpa taraftarına sahiptirler, artistlik yaparlar koreografinin kralı bizde diye, yok öyleyiz, yok böyleyiz diye ama gel gör ki, takımları liderken stadı dolduramaz bu osuruktan taraftarları! hakikaten konuşmayın bi susun lan! harbi susun da taraftar zannetsinler, burada sözlükte yazmaya benzemez bu taraftarlık işi!
galatasaray taraftarı/#15361738
not: bu yazdıklarıma kızan varsa buz soksun!*
şampiyonluğu eliyle bu yılki hali ortada olan fb ye teslim etmiştir
yok play-off muşş yok cartmış curtmuş hikaye anlatmasın kimse
çok mu istemiyordun play-off u ''play-off varsa ben yokum'' diyecektin ta en başta. demedin mi bugün eşşek gibi katlanacaksın sonuçlarına
gücünün farkında değilsen ezilirsin ve bu şekilde binbir türlü dolapla alırlar elinden şampiyonluğu
edecek tek lafın da olmaz, etsen de bu satten sonra takan olmaz..
yok play-off muşş yok cartmış curtmuş hikaye anlatmasın kimse
çok mu istemiyordun play-off u ''play-off varsa ben yokum'' diyecektin ta en başta. demedin mi bugün eşşek gibi katlanacaksın sonuçlarına
gücünün farkında değilsen ezilirsin ve bu şekilde binbir türlü dolapla alırlar elinden şampiyonluğu
edecek tek lafın da olmaz, etsen de bu satten sonra takan olmaz..
ağlama turlarına erken başlamışlardır.
ne oldu ha baboşlar, gömüyordunuz.
ne oldu size ne oldu böyle?
ne oldu ha baboşlar, gömüyordunuz.
ne oldu size ne oldu böyle?
içinde fenerbahçe'nin büyüklüğünü hissettikçe agresifleşen bir taraftara sahip takım. sakin, stres yok; baban bunu yaşadı, sen bunu yaşadın, evladın da bunu yaşayacak. bi alışın artık şu kadere.
yine hüsrana uğrayan takım. yazık la kimin çocuğuysa
süper finale rağmen şampiyon takımdır.
bu sezon ligdeki 17 takıma da futbol dersi vermiştir.
Çok seviyorum. Kimseyi, hiçbir şeyi sevmediğim kadar. Allah aşkına, arma aşkına, şu taraftar aşkına, tüm kuşların inadına alın şu hakettiğiniz kupayı. Allah aşkına!
türkiye'nin en iyi futbol takımıdır. ilk defa şampiyonluk mücadelesi vermiyor, sonda olmayacaktır büyük ihtimalle. kaybederse yada kazanırsa buda ne ilk ne son olacaktır. önemli olan şerefinden namusundan ödün vermemektir.
sezon sonu şampiyon olacak takım. bu sezon oynadıkları futbol ile şampiyonluğu çoktan hak eden galatasaraylı oyuncuları canı gönülden tebrik ediyorum bu takımın oluşmasında emeği bulunan yönetimi de kutluyorum. fatih terim sıfırdan oluşturduğu bu takım ile rakiplerinden oyun anlamında kat kat daha iyi bir futbol sergiledi. futbolun içinde kalıp galatasarayın şampiyonluğunu izlesin herkes, rakipleri hakkında atıp tutan profesyonellere de futbolun bir oyun olduğunu hatırlatmak isterim. herkes kendi takımıyla ilgili konuşsun ağzına aldıkları camiaların her birinin türkiye futbolunun olmazsa olmazı olduklarını idrak edip ona göre konuşsunlar.son hafta umarım olaylar çıkmaz herkes efendice şampiyonu kutlar.
namusundan feragat edenlerin adını ağzına bile almaması gereken kulüp.
bir iki grup hariç herkesin tff'nin 58. maddeyi değiştirmesi hakkında "bu nedir amına koyim dalga mı geçiyorsunuz" demesine rağmen, icraate geçmiş kulübüm.
türkçesini söyleyeyim, ne mi yaptı? sifonu çekti.
--spoiler--
Galatasaray Spor Kulübünden Kamuoyuna Duyuru
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun Profesyonel Disiplin Talimatının 58. maddesinin değiştirilmesi ve yine aynı talimata 105. maddenin eklenmesine yönelik kararına karşı Galatasaray Sportif ve Sınai Yatırımlar A.Ş kararın iptali ve yürütmesinin durdurulması istemiyle Tahkim Kurulu nezdinde talepte bulunmuştur.
Tahkim kurulu nezdinde yapılmış olan talepte;
1- TFF Yönetim Kurulu düzenlemelerinin, UEFA; kurallarına, düzenlemelerine ve talimatlarına aykırı olduğu,
2- UEFA'nın TFF nin 58. maddede değişiklik yapma isteğine , "Genel Kurulda onaylanması şartı ile" izin verdiği,
3-Yapılan Genel Kurulda değişiklik talebinin reddedildiği,
4-Buna rağmen Yönetim Kurulunun 58. maddeyi değiştirmesinin "Karar almada en üst organ olan Genel Kurulun iradesine ters bir işlem olduğu,
5-Bu şekilde TFF Yönetim Kurulunun hem TFF statüsüne hem UEFA nın somut olaydaki talimatına,hem de UEFA statüleriyle Disiplin Talimatlarına aykırı davrandığı ifade edilmiştir.
6- Yine TFF Yönetim Kurulunun 105. madde "cezaların ertelenmesine ilişkin" düzenlemesinin her ne kadar UEFA disiplin talimatının "15bis" maddesinden esinlendiği gözükse de, UEFA disiplin talimatının bu maddesinin aynı talimatının 15. Maddesindeki "Kişilere ilişkin Yaptırımlar" maddesinin devamı niteliğinde olduğu,
7- Oysaki TFF Yönetim Kurulunun düzenlemesi ile bu ertelemelerin Kurumlar aleyhinde alınacak cezai kararlara da uygulanabileceği,
8-Halbuki Futbolda bir kurumun veya bir kulübün aleyhine verilecek olan, ve neticesinde bir hak kaybına sebep olacak cezaların, bir başka kurum veya kulübün hak kazanımı olarak tezahür edeceği, cezanın ertelenmesi nedeniyle hak kazanımı sağlayamayacak olan kurum veya kulübün haklarının zayi olacağı,
9- Bu şekilde toplumdaki adalet duygusunun zedeleneceği belirtilmiştir.
10-Aynı başvuruda TFF Yönetim Kurulu düzenlemelerinin kişiye özel af niteliğinde olduğu, bunun evrensel hukuk kurallarına aykırılığı ve sporun genel prensiplerinden olan "Oyun ve Ligler Başladıktan Sonra Kural Değişmez" ilkesine aykırı olması sebebiyle de hem genel hukuka hem de FIFA, UEFA ve TFF düzenlemelerine aykırı olması sebebiyle iptali gerektiği ifade edilmiştir.
Kamuoyuna Duyuru
Galatasaray Spor Kulübü
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/13392.php
--spoiler--
türkçesini söyleyeyim, ne mi yaptı? sifonu çekti.
--spoiler--
Galatasaray Spor Kulübünden Kamuoyuna Duyuru
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun Profesyonel Disiplin Talimatının 58. maddesinin değiştirilmesi ve yine aynı talimata 105. maddenin eklenmesine yönelik kararına karşı Galatasaray Sportif ve Sınai Yatırımlar A.Ş kararın iptali ve yürütmesinin durdurulması istemiyle Tahkim Kurulu nezdinde talepte bulunmuştur.
Tahkim kurulu nezdinde yapılmış olan talepte;
1- TFF Yönetim Kurulu düzenlemelerinin, UEFA; kurallarına, düzenlemelerine ve talimatlarına aykırı olduğu,
2- UEFA'nın TFF nin 58. maddede değişiklik yapma isteğine , "Genel Kurulda onaylanması şartı ile" izin verdiği,
3-Yapılan Genel Kurulda değişiklik talebinin reddedildiği,
4-Buna rağmen Yönetim Kurulunun 58. maddeyi değiştirmesinin "Karar almada en üst organ olan Genel Kurulun iradesine ters bir işlem olduğu,
5-Bu şekilde TFF Yönetim Kurulunun hem TFF statüsüne hem UEFA nın somut olaydaki talimatına,hem de UEFA statüleriyle Disiplin Talimatlarına aykırı davrandığı ifade edilmiştir.
6- Yine TFF Yönetim Kurulunun 105. madde "cezaların ertelenmesine ilişkin" düzenlemesinin her ne kadar UEFA disiplin talimatının "15bis" maddesinden esinlendiği gözükse de, UEFA disiplin talimatının bu maddesinin aynı talimatının 15. Maddesindeki "Kişilere ilişkin Yaptırımlar" maddesinin devamı niteliğinde olduğu,
7- Oysaki TFF Yönetim Kurulunun düzenlemesi ile bu ertelemelerin Kurumlar aleyhinde alınacak cezai kararlara da uygulanabileceği,
8-Halbuki Futbolda bir kurumun veya bir kulübün aleyhine verilecek olan, ve neticesinde bir hak kaybına sebep olacak cezaların, bir başka kurum veya kulübün hak kazanımı olarak tezahür edeceği, cezanın ertelenmesi nedeniyle hak kazanımı sağlayamayacak olan kurum veya kulübün haklarının zayi olacağı,
9- Bu şekilde toplumdaki adalet duygusunun zedeleneceği belirtilmiştir.
10-Aynı başvuruda TFF Yönetim Kurulu düzenlemelerinin kişiye özel af niteliğinde olduğu, bunun evrensel hukuk kurallarına aykırılığı ve sporun genel prensiplerinden olan "Oyun ve Ligler Başladıktan Sonra Kural Değişmez" ilkesine aykırı olması sebebiyle de hem genel hukuka hem de FIFA, UEFA ve TFF düzenlemelerine aykırı olması sebebiyle iptali gerektiği ifade edilmiştir.
Kamuoyuna Duyuru
Galatasaray Spor Kulübü
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/13392.php
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar