bugün

/887
2011-2012 şikecilere yardım amaçlı 4,5 puanı silinen takımdır. Farketmez, her türlü şampiyon olacaktır.
sanki önceden ligi bu puanla bitireceği kesindi, play off bunlar arayı açınca çıktı.
* a.q harbiden eskiden fakir edebiyatı yaparlardı şimdi de mağdur edebiyatı yapıyorlar. ağlamayın a.q olacaksanız meydan orda olun şampiyon. o farkı açtın madem yine yen yine ol şampiyon, nedir bu bizim hakkımız yendi geyiği kabul etmeseydin play off'u.

aykut kocaman 9 puan fark varken de cıktı play off saçmadır olmamalıdır dedi şikecilere yardımmış sanki bu yavşaklara 9 puan garantisi verilmişti sezon başında.

eksileyen ergenlerin gözlerinden öper çok selam ederim.

(bkz: Fener gol gol gol iki kupa geliyor)
http://galeri.uludagsozluk.com/g/galatasaray/
ŞiMDiDEN "YA PLAY OF SAÇMALIK YAAAEE" DEMEYE BAŞLAYAN TARAFTRA SAHiP KULUB. AYNI TARAFTARLAR GEÇEN SENE PiYASADA YOKTU NE HiKMETSE. HEP DEDiGiMiZ GiBi BU KULUBÜN TARAFTARLARI BAŞARI VARSA VARDIR BAŞARI YOKSA YOKTURLAR. HE YAVRUM HE SiZSiNiZ BU SEZON ŞAMPUAN
youtube'a "türk telekom arena'da fener galibiyeti" yazdığımızda 131 sonucun videolarını veren takım.

2011'de bilmemkaç tane video. ki izlemekten sıkıldık.

2012'deki galibiyette bilmemkaç tane. ki izlemeye doyamadık ama internet kotamız yetmedi.

devlet desteğiyle yaptıkları statta bile yüzleri gülmeyen takım.
(bkz: fenerbahçe/#15312710)
(#15312727).
sezon sonu şampiyon olacak takım.
Fenerbahçe'nin canının nasıl isterse öyle yendiği takım..
canı ister kötü oynar yener,
canı ister iyi oynar yener..

saraçoğlunda ki maç için iddaa'nın oranları şöyle:
Fenerbahçe iyi oynayıp yener: 1.20
Fenerbahçe kötü oynayıp yener: 4.00
tanım : söz konusu maçın üzerinden bir hafta geçmiş olmasına rağmen hala bazı eziklerin gelip başlığında öttüğü takım.

ulan bi azalarak bitin be, barcelona takımı şampiyonlar ligi yarı finalinden elenince de yüz bine yakın insan alkışlarla uğurladı takımını, chelsea taraftarları da maçı izlerken oturdukları kanepeleri değiştirdi ertesi gün sidik ve bok kokusundan. zaten az biraz bilinçli olup da toptan anlayanlarınız bahsetmiyor maçtan.
http://galeri.uludagsozluk.com/g/galatasaray/
Ölüm mü yaşam mı gerçeği yansıtan,
Aşkındır sevgilim ölüme çağıran.

Yaşamayı unutturdun sevgilim sen bana,
Ölüm de unutturacak inan ki seni bana.

Hadi gel inandır beni yaşamın güzelliğine,
Yaşamı farkettiğimde mecburum ben sana yine.

https://www.youtube.com/watch?v=G2agmpwcgpw
fenerbahçe'yi yenemeyen, köklü bir takım
oç değil, saf orospu çocuklarının dil uzattığı takım. acı koymuş belli ki.
= şerefli(!) x temiz(!) x fransız(fazlasıyla)
unutmadan, "şerefli(!) birinciliklerin" takımıdır.
namusundan feragat edenlerin laf ettiği spor kulubü.
saraçoğlunda trabzona karşı oynadıkları gibi oynasınlar dağıtırız bunları.
en asil duyguların takımı. fenerbahçeden kat kat namuslu, şerefli, haysiyetli ve efendi takım.

türkiye'nin gururu, taraftarı cimbomu
türkiye'nin gururu, taraftarı cimbomu
seni sevdik gönül verdik şanlı galatasaray.*
(bkz: küçük fransa galatasaray)
babalarından şüphe edenlerin "orospu çocuklarının takımı" şeklinde tanımladığı türkiye'nin en büyük kulübü.

bir insanın bir topluluk için böyle bir şeyi söylemesi için önce kendi babasından şüphe duyması gerekir.

not: ne olduğunuz önemli değil, şerefsizliğin, haysiyetsizliğin lüzumu yok! bir galatasaraylıya çok küfür etmek istiyorsanız haftaya taksim'e, nevizade'ye, arena'ya, mecidiyeköy'e gidin muhakkak atkılı formalı birini görürsünüz, çevirir suratına söylersiniz. ha o kadar delikanlı değilsiniz, adresimi vereyim, bir yerde buluşalım gelin bana edin.

öyle kılavye başından insanların anaları avratları karıştırılmaz.
türkiye'nin en şerefli, en namuslu takımıdır. *
her bakımdan türkiyenin en overrated takımı.
istediği kadar ayarlama yapsın, sezonu ikinci bitirecek takımdır.
istendiği kadar play off icat edilsin, bu sezonun gerçek şampiyonudur.
fenerbahçeye yenilmekte sınır tanımayan takım ama korkmayın uefa kupaları var. haydi bakalım gelsin eksiler ama bunu okuyup utancını hissetmeniz de yeter.
© copyright 2005 - 2026