bugün

galatasaray

bu sene futbolu en güzel oynayan spor kulübü. tabi hala şike var. ama kimilerine göre. ya kaleci dahi gol attı, daha ne yapsın galatasaray? ama pardon şike var ondan. emre oyundan atıldı, çünkü hakeme gelen eleştrileri hakem, "emre yi de attım" diye savuşturacaktı. hala şike var. ahaha götümle gülüyorum size. eski sistemde olsaydık, fenerbahçe ile aramızda 1 puan falan fark olsaydı. şu an giderdim bağdat caddesine, ağlayan fenerlileri çekirdek çitleyerek izlerdim. lan galatasaray'a bir kere iyi deyin be. bu sene iyi, bu sene oynuyor, bu sene amımıza koydu deyin. ama yok.

--spoiler--
Yiğit incedemir için komplo teorisi kurmaya çalışanlara hatırlatma: Manisa-Fenerbahçe: 1-2. (Gol Dk. 90+5 Yiğit k.k)
--spoiler--

muslera'nın gol atmasına, edepsizlik diye ciyaklayanlar'a volkan'ın kıçıyla tuttuğu topları havale ediyorum. kör adamlar kör. kaleci oyun kuralları dahilinde penaltı atıyor, "edepsizlik" deniyor. madem bizim kadar güveniyorsun kalecine, çektir penaltıyı. çok zor sanki. başkası saha içinde takımı küçümsercesine kıçıyla top tutuyor*, laf yok ses yok. o zaman neredeydi ahlak bekçisi fenerliler? yazık ya bırakın.
© copyright 2005 - 2026