/887
bu takım şikeyi öğretti diyorlar ya en çok buna gülüyorum.peki siz şikecilere soruyorum:avrupa'da başarıyı da galatasaray'dan öğrendiniz o derse niye çalışmadınız da şike dersine iyi çalıştınız.
tanım:türkiye'nin yüz akı,tertemiz kulübümüz.
uefa kupası + süper kupaya sahip olan ilk ve tek türk takımı.
aynı zamanda 2011-2012 sezonunun en büyük şampiyon adayı.
helal olsun dediğim takımım. çok güzel bir iş yapmışlar.
--- alıntı ---

son dakika;galatasaray trafik kazası geçiren keşanspor'a 3'ü a2 takımda bonservesiyle, 1'i kiralık 4 futbolcu ve 250 bin verdi

--- alıntı ---
türkiyenin en büyük futbol takımı.
geçen sene 34 haftada topladığı puanı(46) bu sene 20 haftada toplamıştır. averajla da geçmiştir.
Türkiye'nin AB ye açılan ilk kapısıdır...
eğer 21. haftada 1 gol daha atarsa geçen sezonda toplam atılan gol kadar gol atmış olacak takım.

(bkz: helal olsun)
(bkz: yürüyedur galatasaray)
en çok sevdiğim rakip.

not: fenerbahçe'liyim.

edit: neden eksilendi anlamadım, sevmek suç mu? *
Arda gibilerine ihtiyacı olmayan takım.
ne yazık ki bu mükemmel gidişine tff yüzünden o kadar çokta sevinemediğim takımım. 10 puan farkla play-off'a girsek bu fark 5'e düşücek. ben ne anladım amk takım emek göstermiş o kadar. o zaman oynamasaymış kardeşim çatur çutur rakiplerini ezerken sen zora ki 1-1'ler 1-0'larla geçiştir maçları ama play-off'a gelince fark 5'e düşsün orda asıl son 6 maça. ligi 1. bitiren direkt şampiyonlar ligine gitsin. play-off'u 1. bitirende sadece lig şampiyonu olsun ki ligi 1. bitirmenin anlamı olsun. saçmalamışlar ya. fm 2012 oynayanlar zamanın ötesine rahatlıkla gidip kurdeşen dökebilirler.
play off diye bir sistem gelmese bu sene rahatlıkla şampiyon olacak bir takımdı. ama play offa kadar bu performanslarını sürdürmedikleri sürece şampiyonluk şansları play offa katılan diğer 3 takım ile eşit olacaktır.
aveayı batırmaya karar vermiş gözüküyor.aveanın takımının her golünü 100 mb internet paketinde galatasaray; ayın ortasında olmamıza rağmen 1.7gb kazandırmıştır.devam edin böyle aslanlarım.*
son maçlarını fark atarak kazanmaya başlamış olan takım. umarım böyle devam ederler. oynadıkları oyun zevk de veriyor. bence şu iki ismi kısa vade'DE alırsa gelecek için müthiş bir iş yapılmış olur : xherdan shaqiri - serdar aziz.
açık ara türkiye'nin en formda takımı.
bir beşiktaşlı olarak galatasaray'ın bu performansı beni kıskandırmıyor değil.açıkçası iyi olmasını da isterim .sonuçta avrupa'da başarı gelecekse bu üç takım sayesinde gelecektir.

objektif futbol seyircisi olarakta fatih terim'i ayrıca kutlamak lazım . türkiye futboluna semih kaya,emre çolak... Gibi gençleri kazandırdı.umarım bu başarısı ve futbol düşüncesi değişmez de türkiye'ye daha çok yıldız kazandırır.

kıssadan hisse galatasaray'ın da bulunduğu şampiyonluk yarışı daha zevkli olmakta , daha çekişmeli geçmekte ...
trabzonspor ve fenerbahçe maçları haricinde bu sezon doğru dürüst top oynamadan gelip gelen takımım. maçlar bir şekilde kopuyor zaten. erken gol, kırmızı kart vs. kısacası türkiye ligine bu kadro fazla gelmektedir şu anda. bu formunun sebebi takımdaki oyuncuların gücü ve yeteneğidir. yoksa takım oyunu oynayıp da kazandığımız maç sayısı çok azdır. yani beğenmemekteyim galatsarayımın oyununu. ancak geçen seneyi de hesaba katarsak şu anki durum hayalimizin de ötesindedir. yoktan var olan bir takımın ligi bu denli domine etmesi takdire şayan gerçekten.

bunun yanında güzel şeyler de olmakta tabiki. özellikle semih kaya, sonrasında emre çolak. ihtiyacımız vardı böyle gençlere. selçuk inanın performansı parmak ısırtan cinsten. emanuel eboue gelince de "bir sağ bek nasıl olur" anlamış olduk.

fenerbahçenin şike skandalıyla uğraşması, beşiktaşın sakatlıkları ve yoğun maç trafiği, trabzonsporun dağılmış kadrosu bu seneki olası şampiyonluğu içime sindirmeme yönünde etkili sebepler. kısmet bakalım.
arda turan'ın eksikliğini ciddi şekilde hisseden takım*
http://postimage.org/image/if2owk0l9/

lefter in vefatı sebebiyle kalamış tesislerinde bayraklarını yarıya indirerek büyüklüğünü göstermiş ezeli rakip.
Galatasaray Türkiyenin en büyük takımıdır, candır, aşktır, herşeydir.
an itibariyle tff'ye ihtarname çekmiş kulübümdür.

ihtarnamede özetle şöyle diyor; senin alacağın karar yüzünden uefa beni avrupa kupalarından men ederse bunun sorumlusu sensin, her türlü tazminatımı senden alırım.

yani haklı...

tff yüzünden neden diğer kulüpler avrupadan gelecek paradan olsunlarki...
savunmaları : (bkz: olsun bizim uefa kupamız var)
gerçekleri : (bkz: olsun bizim uefa kupamız var)

bazılarının gerçekleri (bkz: şike)
kralların takımı.
adamların takımı.

gerçekleri: (bkz: sizin ulaşamayacağınız her başarı)
asaleti ve başarıları ile zirvede olan takım.
takımımdır.

mottosu ise;

hayallerinizin bittiği yerde gerçeklerimiz başlar

hönününü hünününü ötüp durmaz mahalle karısı gibi. başarısı varsa övünür, sadece yendiği büyük takımlarla değil, kazandığı başarılar ve kupalarla(!) da öne çıkar. tabi asırlık ömürlerindeki tek başarıları 6 kasım ve sevilla çeyrek final olanlar bunu pek anlayamaz. *
© copyright 2005 - 2026