bugün
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- hangi yazarla çift olursunuz28
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz20
- murat kekilli dinleyip intihar eden gençler5
- üzülünce kime gidersiniz8
- silvermist sözlükten gitmesin kampanyası11
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi16
- sözlükte bile yalnız olmak10
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı22
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- ya bi siktirin gidin15
- sözlük çiftleştirme servisi11
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- nick vermeden bir yazara seslen13
- ulu sözlük telegram grubu12
- düş sokağı sakinleri3
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi11
- şapka takar mısınız12
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum11
- sözlükte sevgili yazar eksikliği9
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- erkeklerin sohbet muhabbet edememesi7
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- penis boyu takıntısı2
- ucan tekme atan hipopotam43
- istanbul12
- sarapci koala hatayi13
- 2026 lisans kpss sonuçları8
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- ingiliz dili ve edebiyatı bitirmek3
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- fon skandalı önergesini akp ve mhp'nin reddetmesi5
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- sümüklü böcek çiftleşmesi6
- ismet gurbuz'ün tırnakları4
- sezen taş7
- yemek yedikten sonra kusmak9
- bir bela geliyorun profil fotosu4
- nervionun beni engellemesi10
- 2200 yılında nasıl görünürdüm4
- roma imparatorluğu nun yıkılış nedeni3
- maltepe'deki çöken binanın kaçak katları13
- karton toblayan cocuga arkadan sımsıkı sarılmak5
- süpermarket dolabının arkasında 10 yıl ölü kalmak3
- bakalım erkeğim beni kıskanacak mı ergensiliği4
- arkadaşlar buldum9
- mersin'in hristiyanları2
- maaşınızla nasıl yatırım yapıyorsunuz11
- sinek as5
ısrarla istanbulda chp nin önde gittiğini göstermektedir.
Sarigul'u önde gösteren kanaldir.hayirdir insallah.
su gibi yayından kalktıktan sonra tadı kalmayan kanal.
ısrarla, beykoz hamsi festivalinde beş bin ton hamsi tüketildi şeklinde haber yapan kanal.
beş ton la o beş ton. beş bin ton olsa olsa balina festivalinde olur.
beş ton la o beş ton. beş bin ton olsa olsa balina festivalinde olur.
an itibariyle dansöz var.
tgrt yi satın alana amerakalının türkiyedeki kanalıdır. saçma sapan dizelir izlenir oldu şaşıyorum.
keşke görüntü kalitesi kadar haber kalitesi de iyi olsa. haberleri çok yanlı.
ilk 100'e bile giremeyen bir programı başka bir kanaldan transfer eden tv kanalı. Tv yöneticilerinin ileri görüşlülüğünü takdir ettim gerçekten. Amerikadaki patronları duyunca bir taraflarıyla gülmüşlerdir.
Lale devri diye diziyi inatla yayindan kaldirmayan kanal. Yeter arkadasim .
Bu kanalda lale devri diye bir dizi var, yıllardır bitmiyor. Osmanlı'daki lale devri bile bu kadar uzun sürmedi.
bu haberi yayınlayabilme cesaretini gösteren tek kanaldır. cesaretinden dolayı tebrik edilesidir.
http://video.uludagsozluk...t-%C3%B6zt%C3%BCrk-94084/
http://video.uludagsozluk...t-%C3%B6zt%C3%BCrk-94084/
sisi nin zihniyetinin bir uzantısı olduğunu düşündüğüm kanalımsı ülkeye zararından başka birşeyi yoktur varsa bilelim . var mı ?
hükümet karşıtı çarpıtılmış haberler cabası . vatan elden gidiyor susuzluk baş gösterdi açlık kol geziyor zam zam zam gibi sözde korkulu haberler bazı insanları hükümete kışkırtmakla kendisini ispatlamış kanalımsı .
polis taksimde 3 tane genci darp etti üstelik millet vekillerinin önünde gibi haber başlığı ile yani .
yani 3 genç orda ne yapıyor polis neden orda hadi bu ikisi orda milletvekilleri ne iş ?
gençler hükümet karşıtı sloganlarla gezi parkı sorunu çözülmesine rağmen bu gençler yine kaşınmış sorun gezi parkı sorun sandıktan çıkamamak başka bişey değil .
milletvekili zaten muhalefet sandıkta kısmeti olmayanlardan yani orda ne işi var ? gençlerin yaptıklarını güya meşru gösterme çabası tabiki örnekleri o kadar çok ki !
kanunları hiçe saymanın cezası polisimizde mevcut çok şükür .
herşeyin bir usulü var gider yürüyüş iznini paşa paşa alırsın verirsin dilekceni ondan sonra yürürsün derdin neyse artık . var mı öyle canım hava sıcaklığını protesto etmek istedi bi çıkayımda taksimi birbirine sokayım heh? yok . gazı yersin burnunun direğine .
iktidarı yıpratmak artık eskisi kadar kolay değil neden mi ?
bu iktidar evel allah ne yıpranır nede itibarsızlaştılır . yaptığı icraatlar yeterde artar .
çünkü millet farkına vardı bazı şeylerin özelliklede bazı yalancı medya kuruluşlarının .
adıda gavur adı zaten anlamışsındır nasıl bir kanal olduğunu heleki böyle bir zaman da !
hükümet karşıtı çarpıtılmış haberler cabası . vatan elden gidiyor susuzluk baş gösterdi açlık kol geziyor zam zam zam gibi sözde korkulu haberler bazı insanları hükümete kışkırtmakla kendisini ispatlamış kanalımsı .
polis taksimde 3 tane genci darp etti üstelik millet vekillerinin önünde gibi haber başlığı ile yani .
yani 3 genç orda ne yapıyor polis neden orda hadi bu ikisi orda milletvekilleri ne iş ?
gençler hükümet karşıtı sloganlarla gezi parkı sorunu çözülmesine rağmen bu gençler yine kaşınmış sorun gezi parkı sorun sandıktan çıkamamak başka bişey değil .
milletvekili zaten muhalefet sandıkta kısmeti olmayanlardan yani orda ne işi var ? gençlerin yaptıklarını güya meşru gösterme çabası tabiki örnekleri o kadar çok ki !
kanunları hiçe saymanın cezası polisimizde mevcut çok şükür .
herşeyin bir usulü var gider yürüyüş iznini paşa paşa alırsın verirsin dilekceni ondan sonra yürürsün derdin neyse artık . var mı öyle canım hava sıcaklığını protesto etmek istedi bi çıkayımda taksimi birbirine sokayım heh? yok . gazı yersin burnunun direğine .
iktidarı yıpratmak artık eskisi kadar kolay değil neden mi ?
bu iktidar evel allah ne yıpranır nede itibarsızlaştılır . yaptığı icraatlar yeterde artar .
çünkü millet farkına vardı bazı şeylerin özelliklede bazı yalancı medya kuruluşlarının .
adıda gavur adı zaten anlamışsındır nasıl bir kanal olduğunu heleki böyle bir zaman da !
toplama dizileri toplayan ergenimsi bir kanal.
dusuk zeka seviyelerine hitap eden kanalimsi.
bir aşk hikayesi dizisi için salı günleri televizyona kitlendiğim kanaldir.
An itibariyle ismail baki tv programı olandır.
digiturk 26. kanalda yayın yapmaktadır.
izlemiyorum.
fazla provokatif, gereksiz ve ezik.
fazla provokatif, gereksiz ve ezik.
amerikanın ünlü kanallarından birisi olup dizileri çok iyidir ama türkiye'de ki foxtv'yi sorarsanız bu kanalı izleyen zihniyetin nasıl bir zihniyet olduğunu anlamış değilim.
nazlı tolga'sız haberlerin keyfi çıkmıyor efenim. yalnız diğer spikerleri de çok tatlı. ezgi gözeger sanırsam spikerin ismi, o kadar tatlı haber sunuyor ki nazlı tolga'yı aratmıyor.
dizileri genellikle çok saçmadır. Sadece haber spikeri ile ün yapmış bi kanaldır. Fetih 1453 her ay mutlaka verir.
kanalın teknik ekibi yani işçi sayılabilecek tayfası, ihlas holding'in sahibi olduğu zamanın tgrt'sine yerleştirilen, news company satın aldıktan sonraysa işten çıkarılmayan yobaz ve geri kafalı dinci tayfadır büyük çoğunlukla. kanalda pozisyonlar üste doğru cıktıkça eğitim seviyesi artar, görüş genişler. özellikle haber'de aydın insan sayısı çoğunluktadır. *.
An itibariyle türk polisinin ve eli palalı saldırganın yediği her b.ku gösteren kanal. Takdir ediyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar