bugün

(bkz: şişman kapitalist)
Enflasyon ve devalüasyona yenik düşen yazar. Ben bu çocuğun aylık 80-90 bin iyi para mıdır zamanlarını bilirim. Şimdi sorguladığı rakamlara(300 binler falan) beş sene önce ev alınıyordu. Şimdi mercedes aynası 180-190 bin lira.
Mutemet falan büyük ihtimalle. Kafayı maaşlarla bozmuş.
Bu da sözlüğe dün geldi, bütün kıymetlilerimize sataşıyor. O adam o başlıklara 30.000 liralardan başladı. Enflasyon ve devalüasyonu bize göstererek öğretti. Sataşmayacaksınız! O soruyorsa iyi para mıdır diye bir bildiği vardır.
sürekli aynı başlığı açtığın için şikayet ettim seni. gerekirse cimere kadar gidecem senle uğraşacam olum sana kıl oldum.
sadece sayı değişen iyi para mıdır sorunsallarından sonra bir de aynı başlığı sanırım silip silip tekrar yayımlıyor. herhalde ulu sözlükte bir marka olmaya çalışıyor ama ekonomiyle ilgili ayrı ayrı ilginç içerikler hazırlasa da keyifle okusak. hayır ayda o maaşları ekşide kazananı bile zor görürüz herhalde apayrı mesele.
Borç kira olmadan iyi yaznajsjak.

Şaka tabiki. Kendi halinde yazıyor. Yazadursun.
Borç ve kira hariç harbi işsiz yazardır. Hep aynı şeyleri yazıp duruyor.
Bir yazar. bilader, zengin bir kız bul kendine, iç güveysi git bence. hayatın kurtulur. valla bak. kira ve borç olmadan harika bir yaşamın olur. Avrupa turuna bile çıkarsın. buralarda sürünme böyle boş yere. hayal kurar gibi kuru kuru başlık açmakla para gelmez insana. icraat lazım icraat. eylem. iş. evet.
Buçuklu sayılara ne zaman geçecek acaba merak ediyorum.

Aylık 30.500 tl iyi para mıdır sorunsalı ???
asgari ücret tespit komisyonunda görev almasını dilediğim yazar.
yeter kardeşim, he yeter.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026