bugün
- türkiye'deki yakışıklı erkek kıtlığı16
- yuzırların süper güçleri11
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı52
- türkiye a milli futbol takımı15
- enteresan beddualar9
- seni hayata bağlayan şey8
- vincenzo montella'nın halen istifa etmemiş olması10
- dövmesi olan yazarlar6
- 33 yaşında emekli hayatı yaşamak4
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız4
- cumartesi gecesi intihar etmek5
- istanbul trafiğini bir cümleyle anlatmak5
- nervio'nun kedi kumu5
- rüştü reçber in kötü bir kaleci olması2
- aç olmak ama ne yemek istediğini bilmemek5
- termodinamiğin ikinci kanununu silkmek5
- sözlük yazarlarının nicklerinin fotoğrafı3
- 20 haziran 2026 almanya fildişi sahili maçı4
- a milli futbol takımına bir bahane bırak3
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri10
- 48 takım içinde 47 nci olmak3
- kendini beğendirmek2
- ankara mı istanbul mu9
- treni kaçırmak5
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi12
- okulda felsefe dersinin kaldırılması2
- salyangozun bıraktığı gümüşsü iz4
- siz yazın ben yatıyorum3
- berberlere zam gelmesi7
- sevgilisini paylaşan adam3
- platonik aşk5
- kimseyle tanışamamak2
- erkeklerin akılsızlıkları9
- vurduran erkek davranışları3
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
- nuh tufanı olayı gerçek midir11
- gavat bir insan olmak3
- madem elenecektiniz lucescu yu neden öldürdünüz2
- kadınların ilgisiz yaşayamaması13
- crrc corporation3
- kızın yanında güvercin avuçlayıp özgürsün demek3
- 13 seçim kaybetmedim7
- johnny deep barış akarsu benzerliği2
- keranenin darvinci açıklaması2
- aslan burcunun karakteristik özellikleri6
- haiti3
- iç anadolu ağzı3
- renault toros ile eğitim veren sürücü kursu2
- markette taze fasulye 100 tl köylü satıyor 100 tl3
- köle isaura2
Anja Oyen Vister, Jo Bakke, Ulf Nygaard, Erik Ruud üyelerinden oluşan, enfes müzik grubu.
http://flunkmusic.com/flunkschool/
http://flunkmusic.com/flunkschool/
down diye bir şarkısı var. efendim tamam ben kadife sesli işte bağırmadan şarkı söyeleyen sesleri severim. insan down şarkısına bi harekette katar. enstrumanı az olmuş şarkının müziği eksik. arada bestede bi hareket lazımmış.
hayır şarkıyı hemen halaya bağlayalım yok hemen uzun hava ağıt yakalım demiyorum az hareket daha fazla enstruman kullan lütfen. ses iyi hoş. farklı.
hayır şarkıyı hemen halaya bağlayalım yok hemen uzun hava ağıt yakalım demiyorum az hareket daha fazla enstruman kullan lütfen. ses iyi hoş. farklı.
Cigarette burns- şarkısını cok sevdiğim bır guruptur. Solistinin sesi inanılmaz.
Anlamını da severim, birkaç şey anlatıyor;
(bkz: sınıfta kalmak)
Anlamını da severim, birkaç şey anlatıyor;
(bkz: sınıfta kalmak)
yatmadan önce bir dilim dinlediğim gruptur. arka fonumda çalıyor şuan, daha çok çok dinlemek istiyorum ama zaman yetersiz diyor.
kadife ses denen ses bu grubun solisti olan sarışın abla için söylenmiş sanırım.
blue monday coverları dinlenilesidir.
solisti kadife bir ses tonuna sahip, pek sevimli grup.
norveçli bir elektronik müzik grubudur. sesine hayran olduğum bir soliste sahip. şarkılarını ayırt etmekte güçlük çeksem de down ve blue mondayşarkısı özellikle dinlenilesi ve dinletilesidir.
true faith şarkısı enfes olan gruptur. https://www.youtube.com/watch?v=WK9TcdFRoyU
12 mart 2011 bronx'da akustik konser veren, konser dinleme adabından uzak dinleyici grubunun performanslarını olumsuz etkilediğini düşündüğüm başarılı grup.
(bkz: cigarette burns)
gece ve akşamüstü dinlemesi ayrı güzeldir.
kemikal girl ve spring to kingdom come en dinlenesi şarkılarındandır. hatta özellikle spring to kingdom come insanı kendinden geçirebilir.
12 mart 2011 bronx pi sahne'de konser verecek topluluk. istanbul'da olmamak icin kotu bi zamanda oldugumu hatirlatti.
yıllardır bu tür müzik yapan grupları arayıp daha yeni bulduğumdur. erdim muradıma.
Anja Oyen Vister'in vokalinde yer aldığı Norveç'li gruptur. Anja'nın sesi cidden huzur vericidir. tüm şarkılarını beğenmekle birlikte, true faith şarkısı ile beni daha bir benden almaktadırlar. son albümde yer alan cigarette burns şarkısı da sevilesidir. dinleyiniz, dinlettiriniz pişman olmazsınız.
jim carreyninde coverladığı somebody to love şarkısının coverı dinlenmelidir. insana biraz huzur, hafiftende hüzün verir.
morning star albümü, özellikle de aynı isimli şarkısı sabahın erken saatlerinde çok iyi gidiyor..
this is what you get albümünde hoş tarzını devam ettiren trip-hop grubudur. 2009 yılında çıkan albümün hemen hemen tüm parçaları ortalamanın üzerindedir. albümde göze batan parçalar ride, downtempo güzeli shoreline, down ve radiohead'in aynı isimli parçasının cover'ı karma police'dir. dinliyoruz.
(bkz: six seven times)
(bkz: chill out)
morning star gibi güzide bir şarkıyı kulaklara sızdıran grup. dinledikçe mutlu eder nedense.
personal stereo isimli şarkıları mükemmel olan ve solistinin ses tellerinden öpülesi gruptur.
an itibariyle hastası olmakta olduğum gruptur. bu ne tatlı müzik arkadaş!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar