bugün
- en uzun bekletilmiş erkek9
- yolda namaz kılan davarlar33
- deprem oldu19
- aykolik yetkili olsun kampanyası44
- 4 hak mezhep19
- aşağılık insanlar11
- espressolab15
- anın görüntüsü16
- fotokopici bi erkek39
- ali koç10
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek16
- kabataş yalanı17
- erdoğan sonrası hükümet21
- ezberden yasin okuyan sözlük erkeği9
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı30
- aknaz beyaz peynir11
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye20
- erdoğan ikinci atatürk'tür13
- allah ı niçin göremiyoruz15
- papa francis'in serveti10
- kanal istanbul9
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an17
- maymunlar evrimden sonra nasıl yeniden var oldular16
- zina çoğalınca deprem olur14
- ekrem imamoğlu45
- sırrı süreyya önder29
- bik bik'in mutfağına konuk olmak22
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası10
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam16
- kisinin 17 yasina verecegi ogut8
- allah'ın fazla acımasız olması10
- köpeğe dokunanlar değdiği kısmı 7 kez yıkamalıdır28
- 26 nisan 2025 gaziantep fk fenerbahçe maçı12
- fay hatlarını çimentoyla doldurursak deprem olmaz31
- true nun çaylak olması8
- aykolikin sözlüğe kattığı şeyler13
- ibb de 50 iski çalışanının adliyeye sevk edilmesi13
- uludağ sözlük soruşturması8
- düğünde ne giyeceğim derdi8

entry'ler (762)
an itibari ile beni septikliğe yöneltenin cehalet olduğunu düşündürten başlıktır.
sonuçta ben bu anlamsızlığa hayatımın önemli bir bölümünü verip ulaşmışken siz düşünmeden de ulaşabilmişsiniz. demek ki burada bir cehalet var ve ben en iyisi başka bir şekilde yeniden ele alayım bu konuyu.
sonuçta ben bu anlamsızlığa hayatımın önemli bir bölümünü verip ulaşmışken siz düşünmeden de ulaşabilmişsiniz. demek ki burada bir cehalet var ve ben en iyisi başka bir şekilde yeniden ele alayım bu konuyu.
bostancı gösteri merkezinde komünist partisi tarafınca yapılacak olan etkinliktir.
saat 15:00 da başlayacaktır.
saat 15:00 da başlayacaktır.
hayatın hiçbir geniş ve dar düzleminde rahat hissetmemek ve kendini tamamen boka batmışken hiçbir plan ve düşünce yolunun seni olduğun yerden daha ileri götürememesinden kaynaklanır.
açıkçası durumun tamamen parçasısındır.
1 bok nedir?
2 nasıl olunur?
açıkçası durumun tamamen parçasısındır.
1 bok nedir?
2 nasıl olunur?
hayat seni kaybettiğin şeylerle dolduruyor.
aklımı oldukça kurcalayan bir sorudur.
aslında soruyla ilgili bir alıp veremediğim yok, sadece bu oldukça manidar geliyor.
sanırım nedeni fahişenin bir denizciden arda kalan bir yanının olmaması, meslektaş gibi.
ikisi de güzel güzel üniformalarını giyer, kendi denizlerine açılır ve aynı yalnızlığı, özlemi yaşarlarlar.
çok manidar ya, gelirken buna bi sigara yaktım, aklımdan çıkmıyor, tanıdığım o orospu ruhlu kızdan olsa gerek. metrobüs turnikesini geçerken niye dik yürüyüp bi' denizciye benzemediğim için üzüldüm.
varsa orospu ruhlu yazarlarımız, görüşlerini alırım, yeşillendirsinler.
aslında soruyla ilgili bir alıp veremediğim yok, sadece bu oldukça manidar geliyor.
sanırım nedeni fahişenin bir denizciden arda kalan bir yanının olmaması, meslektaş gibi.
ikisi de güzel güzel üniformalarını giyer, kendi denizlerine açılır ve aynı yalnızlığı, özlemi yaşarlarlar.
çok manidar ya, gelirken buna bi sigara yaktım, aklımdan çıkmıyor, tanıdığım o orospu ruhlu kızdan olsa gerek. metrobüs turnikesini geçerken niye dik yürüyüp bi' denizciye benzemediğim için üzüldüm.
varsa orospu ruhlu yazarlarımız, görüşlerini alırım, yeşillendirsinler.
beni kusturan, rusyadan kopmuş yiyemediğim yemekler listesinde bir numarayı çeken ıy bi yemek, afiyet olsun.
ağzında yavan sigara tadı olan geceden kalmış kişi beyanı.
yorgunluktan ve hafif açlığından, asgresifce, sözünü adamakıllı uyanıp ailece kahvaltı yapacaklara fırlatır.
(bkz: afiyet olsun amk)
yorgunluktan ve hafif açlığından, asgresifce, sözünü adamakıllı uyanıp ailece kahvaltı yapacaklara fırlatır.
(bkz: afiyet olsun amk)
söylerken yüz ifadelerini dinlediğim amatör şarkıcı.
çok güzeldir coverlarında müziğe kattığı dokusu.
çok güzeldir coverlarında müziğe kattığı dokusu.
sonucu tekrar reddedilmedir.
daha bugün başıma geldi.
daha bugün başıma geldi.
danny norbury - this night is for you and for me.
vampire taşrada semt muammelesi çeken yurdum zombisidir. ben olsam ben de yapardım.
iphone 1 den şaşmadan devam edecek olduğunu düşündüğüm modellemelerdir.
bir yukino sensei değildir.
olmak istediğimdir. evet.
kafa şişirirler.
yahu ben bir ateistin neden bir apateist olmayı reddetmesine anlam veremiyorum. bir aydınlatın.
yahu ben bir ateistin neden bir apateist olmayı reddetmesine anlam veremiyorum. bir aydınlatın.
güneşin çapı, belki yok falan oluruz.
konuştukları sırada istemedikleri yada sevmedikleri olayları çirkinleşip, ayyyylı Iyyyyylı nefret gözleriyle ifade etmeleridir.
gerek yok böyle şeylere.
gerek yok böyle şeylere.
aklıma gelmeyen piçliktir, keşke aklıma gelse böyle şeyler dedirtir.
yanlışlıkla kötü olmaktansa isteyerek kötü olmak iyi olurdu, becerebilseydim.
yanlışlıkla kötü olmaktansa isteyerek kötü olmak iyi olurdu, becerebilseydim.
yoktur.
zattına göre olmayan bir şeyle, elinde çomak, toprakla oynayan çocuk gibi oynaması oldukça işsizce ve bu işsizliği mantıklıdır. nitekim bilgisiz olduğu barizdir.
sizi apateistliğe davet ediyorum, kafa ütülemeyin.
zattına göre olmayan bir şeyle, elinde çomak, toprakla oynayan çocuk gibi oynaması oldukça işsizce ve bu işsizliği mantıklıdır. nitekim bilgisiz olduğu barizdir.
sizi apateistliğe davet ediyorum, kafa ütülemeyin.