bugün

/13
insanı sinir eden oyun. Ben bu kadar sinirli bir insan değildim adamı deli ediyor.
bu oyunu oynarken yanınızda biri olmaması şiddetle tavsiye edilir yoksa yakınız da insan veya evcil hayvanınız sert bir yumruk darbesiyle karşılaşabilir.
yirmide tikandigim sacma sapan bir oyun. az kaldi kaldirmama.
yeni bir beyin uyuşturma ve vakit kayıp ettiren bir oyundur.
Kuş diye kanat takılmış japon balığını yönettiğimiz oyun, oldukça gıcıktır.

Rekorum 33.*

gün itibariyle 92 oldu, dövmeyin.*
Gözü yerlerde olan tembel kuş.
99 da boruya çarpıp ölen ördek gibi piç bi kuştur.
tirtikli zirvasindan sonra beni en cok sinir eden oyun. bunada deginmeden gecemedim.
indirdiğim gün önce 13 sonra 19 sonra 21 ve en son 42 yaptığımdan olsa gerek bende sinir değil sevimli bi rekabet oluşturan oyun. ( 30-40 a yakın deneme sonuçları bunlar)
keep calm arkadaşlar.

edit: 75 oldu. bi kaptırdınız mı gidiyor. hep 2 katı rekor yapıyorum.
rekorum: 5.

saygılar.
başlığı ve yazılanları görünce merak ettiğim, an itibariyle de oynamaya başladığım gıcık oyundur. henüz 7 yi geçemedim.
edit: 17 oldu.
edit 2: sevgili kuş oyunumuzun yapımcısı aramızda sanırım, yazdıklarımı beğenmediğine göre *
hayattan soğutan sinir bozucu, aslında kolay ama yapamadikca daha çok oynanasi gelen illet bir oyundur. silmeye de kiyamiyorum işin tuhaf tarafı.
http://wikibilgi.com/flappy-bird-oyunu-nedir/
yeni nesil candy crush. ikisini de bir kez bile oynamadım. ulan insan merak eder de indirir ama yok resmen üşeniyorum.
Buyrun ios platformu için hilesi; (bkz: http://www.idigitaltimes....ios-high-score-tricks.htm)
TELEFON TEKNiK SERViSLERiNE TEPKi OLARAK PiYASAYA SÜRÜLEN BiRDDiR.
ebemi sikti buradan görüp başlamayın bir (bkz: tantum) iki bu denenmemesinde fayda var.
başlamak gibi bir hata yapılmaması gereken oyundur. adamın ömründen ömür alır sinir hastası olursunuz.
Evet sinir bozucu bir oyun.Ama yok telefonu attım yok vazoyu devirdim yok arkadaşımı dovdum gibi olaylara neden olacak kadar abartılı sinir eden bir oyun değil sallamayin ya.Rekor 51,
rekorum 28 oldu şoktayım.
şükela bir vakit öldürgeci.

biz half-life'ın finalinde apartman boyutunda yaratığı zıplaya zıplaya sikertmişiz. bir sikik kuştan mı korkacağız? ölümden korksak okulu bırakmazdık amk.

sinirlendim bak şimdi. neyse ben o oyunuma döneyim.

edit: 28 yaptım beyleeer.

edit2: itü sözlükte 35 yapanlar varmış lan. bizim onlardan neyimiz eksik olum? davranın zallın yiğitleri gösterelim gavura gücümüzü.
twitter'da anasayfamın flappy bird diye ağlamasına neden olan oyun.
Oynarken bir yandan da yaşar'dan "sakın sen kuşlara uyma" şarkısını dinledigim oyun.Teselli ediyor.Telefonu fırlatmıyorum.
sürüden döve döve atılmış asalak bir kuşun dramı. insanı deli eder.
burada görüp indirdiğim. hayatımın en büyük pişmanlığından biri.
© copyright 2005 - 2026