bugün
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi10
- kendinizde değiştirmek istediğiniz şeyler7
- sözlük erkeklerinin kaslı ve damarlı kolları4
- nasıl birisiniz9
- bir erkeğe yapılabilecek en iyi iltifat10
- hiç olmayacak bir insana aşık olmak2
- atlas okyanusu2
- sözlük gıybeti12
- dokunulmasından hoşlanmadığınız yerleriniz7
- üniversiteye gitme nedeni5
- napıyorsunuz9
- kız kardeşlerim6
- hangi tatlısınız10
- asrın soygunu13
- dünyanın en yakışıklı erkekleri listesi7
- kapatıcı kullanılmayan gün12
- sevdiğiniz kişinin sakızını çiğner misiniz5
- gunluklerim aylik olmus11
- fatma betül sayan kaya44
- ok mesajına cevap veren erkek6
- adalet ve kalkınma partisi6
- brezilya3
- arkadaşlar naber ya8
- izmir2
- 5 ekim 20264
- akp seçmeni16
- anın görüntüsü20
- iyi niyetli olmak3
- kronik işsiz3
- geceye bir tespit bırak5
- güney amerika2
- arjantin4
- hoşlanılan kızın naber lan ezik diye mesaj atması3
- mesajlaşırken btw yazmak9
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak18
- yazarların feyk nick sayısı3
- dünya3
- çok kötüyüm arkadaşlar4
- futbol20
- tanju okan2
- trip atmak3
- uefa uluslar ligi14
- the merich7
- avare be4
- yazarların güncel flört listesi7
- en toksik ilişkilerdeki seksin6
- avare sözlük3
- 195 cm geniş omuzlu hayvan gibi herif7
- yazarların kötü alışkanlıkları4
- yazarların sıkıldıklarında yaptıkları şeyler8
özellikle bu yaz aylarında hiç çekilmeyen hafta. hele birde etrafınızda benimkisi gibi okulu pek sallamayan arkadaşlarınız varsa daha da bir zor. ne eve gelirler, ne ders çalışırlar ancak gezerler. sonra sizi de gel biraz takıl, kafan dağılsın diye çekip sürüklemeye çalışırlar. ne ise her hafta olduğu gibi bunun da üstesinden geleceğim.
Bi komite haftası deildir.ama guzel yanı haftasonunun sana kalması.
sonra bir bakarsın hop bavullarla yolcusun. o değil de hava çok sıcak lan. ders çalış diyorlar bir de utanmadan.
yaklaştığı fark edilince insanda stres yaratan, bir iki gün kala ise umursamaz bir tavır takınıp bitsin de ne olursa olsun dedirtebilecek hafta. yapılan devamsızlıkların vicdan azabını çekmek de vazgeçilmez bir parçasıdır.
lost'un 4. sezonunu izleyerek geçirdiğim hafta. o sezon finali neydi lan öyle?
bana nedense hiç mi hiç iyi gelmeyen bir hafta. böyle bildiğin regl olmuş kız gibi hareket ediyorum bu hafta içerisinde. sınavların streslerinin yanında onları pek umursamaz olmamın da etkisi var bunda. sallamıyorum ama geçmem gerektiğininde farkındayım. bir saat boş zaman geçiriyor isem, bir saat gidip ders çalışıyorum falan.
hiç konuşmadığım insanlarla konuşmaya, dertlerini dinlemeye başlıyorum birde bu hafta içerisinde. genelliklede kalp kırıcı oluyorum, kaybediyorum insanları. evet derslerden yana bir sıkıntı yaşamıyorum ama insanları kaybediyorum ve bana pahalıya mal oluyor.
siktir edin dersleri, onları geçersiniz bir şekilde. insanları kırmayın ve üzmeyin....
hiç konuşmadığım insanlarla konuşmaya, dertlerini dinlemeye başlıyorum birde bu hafta içerisinde. genelliklede kalp kırıcı oluyorum, kaybediyorum insanları. evet derslerden yana bir sıkıntı yaşamıyorum ama insanları kaybediyorum ve bana pahalıya mal oluyor.
siktir edin dersleri, onları geçersiniz bir şekilde. insanları kırmayın ve üzmeyin....
final haftası kısmi ölüm haftası, uykunun bir hafta unutuluşu, azap...
hepimizi dine döndüren müthiş olay.
(bkz: allahım nolur büte kalmayayım amin)
(bkz: allahım nolur büte kalmayayım amin)
(bkz: final dergisi dershaneleri) ile alakali olmadigi asikardir.
olum/kızım, bu bir ihtar entrysidir.
lütfen aynı şeyleri binbeş yüz kere yazmayın, anladık, zor, giriyor, sikiyor vs vs.
hepinizi bırakacağım kasmayın buralarda. hadi gidin ders çalışın lan.
lütfen aynı şeyleri binbeş yüz kere yazmayın, anladık, zor, giriyor, sikiyor vs vs.
hepinizi bırakacağım kasmayın buralarda. hadi gidin ders çalışın lan.
Çile çektiren, hayatimi sorgulatan haftadir. Sacma sapan egitim sisteminin cirkin oyunlarinin icindeki sekilsiz kuklalariz.
sabahlamacalar başlasın.
bulaşık yıkatır, uzun süredir başlamadığın diziye başlatır, çarşafları değiştirtir, uzun zamandır görüşmediğin arkadaşı aratır, komple evi temizletir, perdeleri yıkatıp astırır, alışveriş yaptırır, çamaşırları yıkatır - astırır, yemek yaptırır, bilgisayara format attırır, dolabı düzenletir, camları sildirtir, çay demletir. gündelik hayatta yapmaya üşendiğin ne varsa yaptırır yani.
ama ders çalıştırmaz. böyle de bi' kahpe evladı işte.
ama ders çalıştırmaz. böyle de bi' kahpe evladı işte.
vizelerin telafisi...
Öğrenci milletini günlük ortalama 3 saat uyutan haftadır. En azından bende öyleydi.
Şampiyonlar ligi final haftası olmak üzere ikiye ayrılır.
yaklaşık 3 hafta sonra başlayacak katliam.
Adım adım yaklasmaktadir. Korkuyoruz.
Götümden kan alacak hafta. Kamil.
bkz: winter is coming
üç hafta sonra başlayacak olan haftadır.
daha çok var yahu , ama şimdiden korkusu başladı.
daha çok var yahu , ama şimdiden korkusu başladı.
an itibariyle içinde olunan hafta. christmas gelse de evlere dağılsak dediğimiz günlerde denilebilir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar