bugün

/27
büt haftasının yaklaştığının habercisidir.
10 güne bitecek olan lanet olası haftadır.
yarın bitecek olan haftadır.
uc aylik muftedatin uc gunde bittigine sahit olunan haftadir.*
anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi öğrencileri için bu cumartesi-pazar günüdür.
(bkz: 23-24 ocak 2016 açıköğretim fakültesi sınavları)
23 mayista sinemalarda. Sictik beyler sictik.
en sevdiğim.
cidden ders çalışmak bana huzur veriyor. öylece oturmak masanın başında sadece oturmak,kıpırdamadan oturmak, mal gibi oturmak.

çabuk olalım aşkım.
Yarın başlayacak olmasına rağmen herhangi bir aksiyon almadığım hafta.hala yatıyorum kahvaltı bile yapmadım.hatta şuan alternatif planım olsa onu yaparım ders çalışmak yerine. öyle de lanet bir Zaman dilimi.
Geliyor canına yandığımın haftası. Gümbür gümbür geliyor hem de. Sabahından gecesine tükürecek canına yandığım. Gün gelecek günde 3 sınavla perişan edecek. Ramazanda olacak muhtemel bütünlemeleriyle beni benden alacak. Ama olsundu, her zorlukta vardır bir kolaylık. Korku dolu gözlerle bekliyoruz o kasırga tadında günleri.
Bütler kalktığı icin yaz okuluna kalacagimdan pek kasmadigim haftadir. Baslangici yarindir. Bitis 1 hazirandir. Olmassa 1 sene uzatiriz ne olacak canim.
görsel
Attım hafızaya beyin bedava. Niye hamallık yapayım ya? Haftasidir.
Korkuyorum dostum çok korkuyorum yarın girecek çok korkuyorum .
beş gün önce biten final haftasıdır.
adamların final haftası 5 gün önce bitmiş bizimkisi daha başlamadı. yarın başlayacak olan 9 günlük haftadır.
ben çalışmıyorum...
En çok play station oynanan zamanlar.
Çalışsan bir dert çalışmasan ayrı dert haftası. Çalışınca asla kndini yeteri kadar hazır hissedemezsin, çalışmazsan hep bir huzursuzluk olur içinde. bu stresin cabası olarakta bol bol anti reflü ilaçları kullanırım.
ne haftalardı be! hiç özlemiyorum. çok yorucu ve sinir bozucu oluyordu
sınavdan 1 gün önce not bulunur. sınava 3 saat kala okunmaya başlanır.

böyle böyle mezun oldum ben. temiz.
sınava 2 saat kala çalışılır, son yarım saat geyik yapılır. sınavdan sonra ise içmeye gidilir veyahut kampüs çimlerinde bu okul nasıl bitecek biz nasıl mezun olacağız muhabbetleri başlar.
en berbat hafta.
sorma kederdeyim, sorma yangınlardayım haftası.
Hatırlatmayın, midem bulanıyor.
şimdiden 3 tanesi götüme girdi. kalan 3 tanesinin 2 sinin girmemesi için çabalıyorum.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026