bugün
- erkekler neden evlenmekten kaçıyor11
- hastanedeyim ful kadınlar hasta9
- hangi sözlük yazarının tipini merak ediyorsunuz21
- türklerin medeniyet kuramama nedeni14
- sözlükteki en güzel kadın yazar olmak5
- filmlerdeki sorgu sahneleri6
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- evde makarna yapmanın maliyeti7
- turnike de 3 numaralı topu tutan kız2
- türk dizi ve filmlerindeki klişeler5
- araba kovalamayan köpek5
- eski nickimi özlüyor olmam7
- filistin in ermeni soykırımını tanıması28
- bik bik'in mutfağına konuk olmak14
- anın görüntüsü22
- şeyhperestlerin ibne olması3
- can sıkıntısı2
- arkadaşlar bakar mısınız6
- cumhuriyetin intikamı8
- sosyoloji okunur mu sorunsalı6
- 2026 dünya kupası36
- sabahın köründe siyaseti düşünen insan7
- durup dururken kapıya tırmanan erkek çocuk4
- sözlüğün kalitesinin artık düşmemesi5
- her evde bulunan efes pilsen bardağı10
- israil'in 1915 olaylarını soykırım tanıması8
- velvet45
- bana mesaj atmayın2
- erecto bay beylerin birader beyler olmaları3
- patrick jane2
- ssilvermist'in kızıl kızlardan daha güzel olması5
- tai lung5
- türkiye13
- x te akış yenileme sorunu2
- ustalara kek yapmak5
- günlerce konuşulacak bir başlık açmak4
- pandela9
- galatasaray'ın 5 fenerbahçe'nin 3 yıldızı olması4
- yaşadığın şehrin turistik yerlerini gezmek5
- sözlük kızlarını koruma ve yaşatma derneği5
- 28 haziran 2026 güney afrika kanada maçı13
- yaran diyaloglar2
- kolonya şişesi görünce içme isteği gelmesi6
- chp genel merkezi nde işten çıkarmalar2
- artemis5
- levent yüksel sesinin muhteşemliği2
- bugün almanya paraguay maçı saat 23 30 da trt 1 de2
- putatapar nedir yahu hahahaha2
- neden bu kadar güzelim3
- türklerin her ırkı türk sanması10
EA games in eylül ayında satısa sunacağı oyun.içinde türkiye ligi de yer alacak.konaminin pes i daha üstün olsa da lisans sorununu asamadıkca ben fifa serisine devam ederim diyenler cogalmaktadır.çünkü simulation asıldır.Fatih Tekke yenine fariyk takobi benzeri uyduruk isimler yazan pes serisi yerine tercih edilebilir oyundur.varsın grafikler daha kötü olsun.
yeni fifa oyunu olacaktır.yeni ozellikler merakla beklenmektedir.
türkiye liginide kapsayarak gönülleri feth etmiş oyun. oynanabilirlik daha gerçekçi fakat daha keyifsiz. winningciler gene winningci kalacaklar. gene de iyi bir alternatif.
yine olmamış dedirten oyun.tamam belki hareketler daha gerçekçi ama yine de açıklayamadığım bir bayıklık var oyunda.
Turkcell Süper Ligi'ni incelediğimizde her şeyin orjinal olarak oyuna aktarıldığını görüyoruz. Takım isimleri, logoları, oyuncu isimleri, formalar ve daha bir sürü materyal oyuna doğru bir biçimde aktarılmış. Hatta Türk vatandaşlığına geçen Aurelio ve Nobre'nin Mehmet Aurelio ve Mert Nobre olarak değiştiğini bile görüyoruz.
(bkz: aferin)
(bkz: aferin)
internetten çoklu oyunculu menüsü bir hayli geliştirilmiş. 2006'daki turnuva ve klasman maçları rayına oturulmuş futbol oyunudur. böyle giderse bir iki yıla gelişceğine inanıyorum çünkü sene yeni grafik teknolojisiyle çıkacak.
world class da oynasanız çok raht kazanacagınız 1-2 maç sonra rakibin ne yapacagını çok iyi çozdunuz aynı senaryonun dönüp durdugu her zaman ki başarız ea sports oyunu fifa99 ve fifa98i her zamanki gibi aratmakta bizlere.
pes karşısında ezilmekten kurtulamamış bir diğer başarısız fifa serisi üyesi
pes'i ezip geçmiş futbol simülasyonu!!(en azından benim için öyle)takım ve lig lisansları(tsl bile var yahu daha nolsun), grafikler ve oynanabilirlikteki büyük gelişmelerdir,beni yıllar sonra pes'e karşı bi fifa oyunundan bu şekilde bahsettiren..
pes serisi favorim olsa da bu oyuna kötü demek içinde kalpsiz olmak lazım.
ea sport çalışanlarının hepsinin alnından teker teker öpüyorum.*
ea sport çalışanlarının hepsinin alnından teker teker öpüyorum.*
beşiktaş'ın sahasında trabzonspor bayraklarının asılı olduğu hatalı oyun.
ustasının kornerden %100 gol atabildiği oyun
"press any key" levhasının belirip belirip gittiği video sonrası ekranında ibrahim kutluay'ın ağzı kocaman açılmış ve saçları dağınık fotoğrafının yer aldığı oyun. ama eline bayern munchen atkısı gibi bir şey tutuşturmuşlar onu anlamadım.
http://img362.imageshack....g362/2838/aaaaaaaajs4.jpg (kırmızı çemberin içindeki)
http://img362.imageshack....g362/2838/aaaaaaaajs4.jpg (kırmızı çemberin içindeki)
kaleciden dönen her topun rakibin önünde kaldığı futbol oyunu. pes 6 ile yarışamayacak olsa da oynanabilir, bir nebze ter atılabilir.
fenerbahçeye torpil geçmiş oyun. şampiyonlar liginde 3 türk temsilcisi var; beşiktaş jk, fenerbahçe sk, fenerbahçe sk. nasıl iş bu?
inanmayan varsa mesaj atsın "save" klasörümü yollayayım.
http://img228.imageshack.....php?image=fifa0715iw.jpg
edit: ahan da bu yukarıda ki de ss i.
inanmayan varsa mesaj atsın "save" klasörümü yollayayım.
http://img228.imageshack.....php?image=fifa0715iw.jpg
edit: ahan da bu yukarıda ki de ss i.
menajerlik modunda oynarken; çeyrek finalde elediğim fenerbahçeye finalde şampiyonlar ligi şampiyonluğunu kaptırdığım oyun.**
futbol-menajerlik konusunda onemli adimlar atmi$ oyun.
ozellikle sponsorluk anla$malari cok ho$uma gitti, transferler de daha gercekci yapilmi$. bir de $u oynani$a care bulabilseler.. hala pes'le kar$ila$tirildiginda yerlerde surunuyor oyun.
fifanin mac di$i ozellikleriyle pes'in mac ici oynani$ini birle$tirebilsek sanirim 24 saat oynanacak bir futbol oyunu yaratilmi$ olurdu...
(bkz: nerde o gunler)
ozellikle sponsorluk anla$malari cok ho$uma gitti, transferler de daha gercekci yapilmi$. bir de $u oynani$a care bulabilseler.. hala pes'le kar$ila$tirildiginda yerlerde surunuyor oyun.
fifanin mac di$i ozellikleriyle pes'in mac ici oynani$ini birle$tirebilsek sanirim 24 saat oynanacak bir futbol oyunu yaratilmi$ olurdu...
(bkz: nerde o gunler)
fifa 2000 den sonra en cok zevk aldigim Turkiye ligini barindiran oyun.
fifa serisinin en güzel ve keyifli olanıdır.
diğer fifalara nazaran pes le daha çok baş edebilecek ea oyunu. türkiye liginin olması çok büyük bir +. fifa 2000 den sonra türkiye ligini görebilmek gözlerimi yaşarttı. uzaktan atılan şutlarda oyun hakkını gerçekten veriyor, hatta bu konuda pes den önde, ama ceza sahasındaki aksiyonlarda biraz gerçek dışı gibi, + larıyla - leriyle keyifli bir vakit geçirilebilecek bir oyun.
kaleci ile ilgili bir-iki grafik hatası dışında beğendiğim oyun.
ceza sahasının biraz ötesinden, gelişine çekilen şutların çok büyük olasılıkla gol olduğu oyun.
kolay gol ve çalım atılabildiğin ancak kaleciye çalım atmanın çok çok zor olduğu buna rağmen kendini beğendiren fifa serisinin en güzel oyunu.
türkiye liginin olması çok büyük bir artı rakibi pes 6'de bırak türkiye ligini costanti * ve bosphorus'un * oyuncularının isimlerini kolpalamaları gerçekten fifa karşısında kendisini ezdiriyor. pes'in oynanışı ise bilmiyorum çünkü bu iki takımın adını görünce kapatmak zorunda kaldım.
türkiye liginin olması çok büyük bir artı rakibi pes 6'de bırak türkiye ligini costanti * ve bosphorus'un * oyuncularının isimlerini kolpalamaları gerçekten fifa karşısında kendisini ezdiriyor. pes'in oynanışı ise bilmiyorum çünkü bu iki takımın adını görünce kapatmak zorunda kaldım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar