bugün
- uludağ sözlükteki ayak fetişizmi14
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları13
- ben geldim naneler30
- nickaltı hoşgeldini olmayan yazarlar4
- sözlük için ne yapabiliriz10
- sevilen kızın 1 haftadır giydiği naylon çorap3
- sigarayı neden seviyoruz5
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek14
- yurdum muhalifinin sürekli kandırılması3
- bir insana çirkin demek6
- pasif içicilik3
- geceye bir şarkı bırak8
- sıcak ekmeğin arasına margarin sürmek3
- bizi kandırıyor olabilirler mi4
- sinir bozucu şeyler5
- pilavlı sohbet vs rakı balık7
- biri size sokakta yan baksa ne yaparsınız6
- zengin kızların güzel olması4
- clydeless bonnie8
- yapay zeka şirketlerinin kitapları imha etmesi3
- meme fetişizmi3
- testere adamın dibidir3
- kahvaltıda kola içmek3
- yahudi mercedesi2
- ibrahim karagül'ün erdoğan'a fetöcü iması yapması3
- kendin hakkında bir gerçek bırak7
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- alt metin okumak2
- kuranda namaz yok8
- alkollüyken düşünülen şeyler2
- türkiye nin en güvenilir insanı11
- bilim kurgu romanı tavsiyesi3
- astrolojiye inanan flörtten anında soğumak4
- babanın sarhoş olması5
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu6
- ayakkabının içine giren minicik taş2
- alkolü neden seviyoruz2
- ejderhalar yıkanır mı sorunsalı5
- fetiş nedir kime denir3
- memur emeklisinin isyanı3
- the shining te jack neden deliriyor sorunsalı2
- kışın dondurma yiyen tip2
- her ay aynı eskorta gitmek tek eşlilik midir7
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- the shining te en korkutucu sahne2
- uludağ sözlük hakkında sorulmamış sorular5
- frankyfourfingers2
- çitayı yükseğe koymak4
- haluk levent'e para emanet etmek23
saman gastesi ve saman tv nin saman altındaki sahibi.
gözü yaşlı zürriyetsiz cia ajanı.
sol frame de adının geçmemesi günün sürprizi olacak cemaat önderi. sevenleri de sövenleri de kendisini rahat bırakmazlar, gece-gündüz hakkında mesaj yazarlar.
her konuşmasında ağlamaklı olan insan. en son ntv'de röportajını izlediğimde alakasız konulardan bahsederken bile içinden ağlıyor gibiydi. göz torbaları şişmiş ve boyun her daim bükük. 'mazlumu sevme' edebiyatı bu kadar mı iyi oynanır? göz pınarları bu kadar yıl nasıl kurumaz?
edit: ntv röportajı değilmiş. ben orada izledim, öyle düzeltmiş olayım.**
edit: ntv röportajı değilmiş. ben orada izledim, öyle düzeltmiş olayım.**
böyle üst merciilerin bulunduğu, sınav sistemleri tartışılan bir programda * bir gencin çıkıp: "sbs diye bir sınav yaptınız,oks,öss,kpss,ales gibi bir sürü sınav var. artık 11 yaşından itibaren dersanelere gitmek zorundayız.dersane eğitimine karşısınız ama sınav sistemi bu yönde.değiştiremiyoruz bu sistemi diyorsunuz.neden mi? bu soruyu ben cevaplayım çünkü dersanelerin %90 ı fethullah gülen ve sizin gibilerin ellerinde de o yüzden değiştirmiyorsunuz." deyip birçok kişiyi dolaylı olarak çoşturan kişidir.
kişisel girinti:yandaşları atatürk'e deccal,musevi *,mason diyor.hop birader orada dur.atatürk ne olursa olsun dini ne olursa olsun kusura bakma atamız söylemiş "türkiye cumhuriyeti müslüman bir devlettir."diye.sana ters geliyorsa alkol içmesi bilmem nesi çek git birader bu ülkeden.benim lafım dindar insanlara değildir.birçoğumuz elimizden geldiğince yaşamaya çalışıyoruz dinimizi.benim lafım kendini ve hatta bu adamı dünya da allah'ın bir vekili din alimi olarak görenlere.evet ben bu adamı eleştiriyorum ve hatta nefret düzeyindeyimdir.falso ise atatürk,türkiye *,bayrak,misaki milli sevgisiyse kusura bakmayın falsonun kralı bendedir. *
kişisel girinti:yandaşları atatürk'e deccal,musevi *,mason diyor.hop birader orada dur.atatürk ne olursa olsun dini ne olursa olsun kusura bakma atamız söylemiş "türkiye cumhuriyeti müslüman bir devlettir."diye.sana ters geliyorsa alkol içmesi bilmem nesi çek git birader bu ülkeden.benim lafım dindar insanlara değildir.birçoğumuz elimizden geldiğince yaşamaya çalışıyoruz dinimizi.benim lafım kendini ve hatta bu adamı dünya da allah'ın bir vekili din alimi olarak görenlere.evet ben bu adamı eleştiriyorum ve hatta nefret düzeyindeyimdir.falso ise atatürk,türkiye *,bayrak,misaki milli sevgisiyse kusura bakmayın falsonun kralı bendedir. *
(bkz: evliyeah)
dinler arası diyalog ayağıyla türkiye'yi hristiyanlaştırma projesinin neferi.
fethullah gülen'in resmi olarak kayıtlarda geçen, gerçek adı. isteyenlere belge sunabilirim.
fethullah daha havalı olduğundan onu tercih etmiş galiba. gülben ergen gibi bir şey yani.
tabi burada esas başlık hangisi, yönlendirileceği başlik hangisi tartışması yapılabilir. çünkü herif kamuoyunda fethullah diye benimsetmiş kendisini. ama gerçek adı fetullah.
yani bir bütünlük açısından, teknik olarak insanları fethullah gülen başlığına aktarmak mantıklı olabilir. ancak tartışılması gereken, gerçekliğin mi yoksa bilinirliğin mi daha üstün olduğu. zira burada bir kelimenin anlamından ve kökenlerinden bahsetmiyoruz, yaşayan ve nefes alan bir canlının kimliğinde yazan isminden bahsediyoruz.
harun yahya ve adnan oktar başlıklarında nasıl davranıldığını incelersek iki başlığın da ayrı ayrı olduğunu görebiliriz. bu durumda denebilir ki, iki başlık da yer almalı. gülen'in hangi ismine yazmak istiyorsa insanlar, ona yazılmalı. yani bütünlükten biraz ödün verilerek, gerçeğe daha yakın olmaya çalışılmalı.
tekrar belirteyim: isteyenlere hazır belgem var. entryi sil(dir)mek isteyen birileri çıkabilir, ondan diyorum.
fethullah daha havalı olduğundan onu tercih etmiş galiba. gülben ergen gibi bir şey yani.
tabi burada esas başlık hangisi, yönlendirileceği başlik hangisi tartışması yapılabilir. çünkü herif kamuoyunda fethullah diye benimsetmiş kendisini. ama gerçek adı fetullah.
yani bir bütünlük açısından, teknik olarak insanları fethullah gülen başlığına aktarmak mantıklı olabilir. ancak tartışılması gereken, gerçekliğin mi yoksa bilinirliğin mi daha üstün olduğu. zira burada bir kelimenin anlamından ve kökenlerinden bahsetmiyoruz, yaşayan ve nefes alan bir canlının kimliğinde yazan isminden bahsediyoruz.
harun yahya ve adnan oktar başlıklarında nasıl davranıldığını incelersek iki başlığın da ayrı ayrı olduğunu görebiliriz. bu durumda denebilir ki, iki başlık da yer almalı. gülen'in hangi ismine yazmak istiyorsa insanlar, ona yazılmalı. yani bütünlükten biraz ödün verilerek, gerçeğe daha yakın olmaya çalışılmalı.
tekrar belirteyim: isteyenlere hazır belgem var. entryi sil(dir)mek isteyen birileri çıkabilir, ondan diyorum.
fethullah gülen başlığında fazla entry olmasından dolayı yakında bu başlık altına yazılması beklenen fethullah gülen'in isminin yanlış yazılmış hali.
bu başlık dolunca da fetğullah gülen, fettullah gülen, fethulah gülen başlıkları altında devam edilebilir.
ne mübarek adammış yaz yaz bitiremedi millet. kuyuya öyle bir taş atmışki peşinden uçan uçana.
bu başlık dolunca da fetğullah gülen, fettullah gülen, fethulah gülen başlıkları altında devam edilebilir.
ne mübarek adammış yaz yaz bitiremedi millet. kuyuya öyle bir taş atmışki peşinden uçan uçana.
said i nursi'ye bediuzzaman lakabını veren medrese hocası molla fethullah efendiyle adas olmak için nüfusta fetullah olan adını fethullah olarak değiştiren hocaefendi hazretlerinin gerçek adı.
http://fetos.wordpress.co.../27/fethullahtan-inciler/
http://fetos.wordpress.co.../27/fethullahtan-inciler/
gerçek adı mı değil mi bilmem valla. ama hazret falan değil o kesin. ( bok da atmadım farkettiysen, çek elini o butondan bakiyim! )
ilgili kişiyle alakası olmayan bir isim. şöyle daha iyi anlaşılacak:
http://www.zaman.com.tr/w...r/haber.do?haberno=306621
http://www.zaman.com.tr/w...r/haber.do?haberno=306621
gazetenin kaynak değil aracı olduğundan bihaber kişilerce inanılan iddia öznesi.
(bkz: sahibinin sesi)
evinde 3 milyon euro bulunduran ataturkcu insan başlığını açanların ve destekleyenlerin hakkında en ufak bir şey söylemediği amerikan misyoneridir.
atatürkçünün evinde 3 milyon euro çıkmış efendim.
peki nurcu fetto$ hoca efendinin banka hesaplarında kaç yüz milyon doları var acaba?
merak ediyoruz..
atatürkçünün evinde 3 milyon euro çıkmış efendim.
peki nurcu fetto$ hoca efendinin banka hesaplarında kaç yüz milyon doları var acaba?
merak ediyoruz..
ayrica "cemaate yeni birilerini katmak icin, gerekiyorsa barlara gidin, o insanlarla vakit gecirin" diyen kisidir. tüm polis ve askeri birimlere sizmaya calisan bir zihniyetin bas kumandanidir. artik amacini söylememe gerek yok heralde. bu insan derece yapabilecek yada yapan cocuklari kendi bünyelerine katmayi amaclar ve o cocuklari devletin cesitli kurumlarina sokmaya calisir. özellikle askeriye birinci hedeftir.
ölüm tehlikesini sezince, kurtuluş savaşında Kuvvay-ı Milliye ye maddi ve manevi destek sunan, Alman faşizmini yenilgeye uğratan Sovyetler Birliği'ne gitti diye Nazım Hikmet'e hala hain diyen bir avuç dangozun utanmadan O'nunla kıyasladığı, ama bütün fakir ülkelere ve dolayısıyla müslümanlara da düşman olan A.b.d.ye kaçmış kişi.... neden onurlu iran'a gitmedin? diye soramayan takipçileri var..
soyadı ağlayan olsa tam süper olacak şahıs.
https://www.youtube.com/watch?v=oNi3Z3qZ7Z4&feature=related
en canciş cemaat lideridir.
allah'ın hangi günahımızdan ötürü başımıza dert ettiğini bilemediğim kimilerinin yalancı peygamberi, cia ajanı komprador..
gıçıylan alemlerii uyutup bi de bu salakların ardından gülen.
işte karşınızda fethullahhhhhhhh gülen!!!
işte karşınızda fethullahhhhhhhh gülen!!!
ağlak hoca olarak nam salmıştır ulusözlük dolaylarında.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar