bugün

/273
görsel
görsel
--spoiler--

Bakanlık, FETÖ elebaşı Gülen’in iadesi amacıyla geçici olarak tutuklanması için ABD’ye gönderdiği yazıda 6 ayrı suçlamaya ilişkin delilleri dosyaya koydu. 6 şüphelinin itiraflarına yer verildi ve bu tespit yapıldı...
DARBE TALiMATINI VERDi: Ankara Başsavcılığı'nca FETÖ'cü darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, elebaşı Gülen'in ABD'de geçici olarak tutuklanması için hazırlanarak ABD'ye iletilmek üzere Adalet Bakanlığı'na gönderilen 15 sayfalık yazıda çarpıcı detaylar yer aldı. Yazıda, ABD ile Türkiye arasında suçluların iadesine yönelik Adli Yardımlaşma Anlaşması'nın 10. Maddesi anımsatılarak, “Bu şahıs ülkemizde işlenen birçok suçun yanı sıra 15 Temmuz tarihinde gerçekleştirilen kanlı darbe teşebbüsü talimatını veren kişi olması nedeniyle tutuklanması için aranmaktadır” denildi.
TUTUKLARKEN “DELiL ARAYIN”: Yazıda, “Lütfen bu aramaları iş bu geçici tutuklama talebine istinaden Gülen'in tutuklandığı esnada yapınız” denildi. 15 Temmuz günü TSK içerisindeki FETÖ'cü teröristlerin F-16 ve savaş helikopterleri ile Cumhurbaşkanlığı, TBMM, Özel Harekat, Ankara Emniyeti, MiT, Türksat, Jandarma gibi kurumlara bombalı ve silahlı saldırı gerçekleştirdiği belirtildi ve, istanbul'da da benzer eylemler yapıldığı anlatıldı.
CUMHURBAŞKANI SON ANDA KURTULDU: Darbe girişimi sırasında 246 kişinin şehit olduğu, 3 bin vatandaşın yaralandığı, üst düzey bürokratlar ile kuvvet komutanlarının rehin alınarak kaçırıldığı, ses hızını aşan uçuşlar yapılarak sivil halkın baskı altına alınmaya çalışıldığı kaydedilen yazı şöyle devam etti: “Darbeci teröristler tarafından suikast amacıyla Cumhurbaşkanı'nın bulunduğu otele baskın yapılmış, Cumhurbaşkanı sadece 15 dakika önce otelden ayrıldığı için suikast girişiminden kurtulmuştur. Aynı şekilde istanbul'dan Ankara'ya karayoluyla gelen Başbakan ve konvoyuna darbeciler tarafından silahlı saldırıda bulunulmuş, konvoyun yolu değiştirilerek başka bölgeye intikal etmesi sayesinde kurtulmuştur.”
ERDOĞAN'I BULAMADILAR: Yazıda, Gülen'in TCK'daki “Nitelikli şekilde kasten öldürme, Cumhurbaşkanına suikast, anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs, TBMM'yi ortadan kaldırmaya teşebbüs, Hükümeti ortadan kaldırmaya teşebbüs ve silahlı terör örgütü kurmak” ile suçlandığı ifade edildi, her bir suçlama için ayrı ayrı eylemlere yer verildi. Yazıda, aynı saatlerde Erdoğan'a suikast girişiminde bulunulduğu, Marmaris'te ailesiyle beraber kaldığı otelin 30 FETÖ'cü terörist tarafından basıldığı, ancak Erdoğan'ın darbe teşebbüsünü öğrenir öğrenmez otelden ayrılması nedeniyle teröristlerin Erdoğan'ı bulamadıkları kaydedildi.
TERÖR SUÇU iŞLEDiLER: Adalet Bakanlığı yazısında, “Yurtta Sulh Konseyi” isimli cuntanın TRT'de zorla okuttuğu bildiriye değinildi ve bildiride anayasanın değiştirileceğinin, hükümetin görevden alındığının açıkça beyan edildiği, TBMM'nin savaş uçakları ile bombalandığı, hükümetin başı olan Başbakan'ın konvoyuna silahlı saldırıda bulunulduğu detaylarıyla anlatıldı.
DiRENEN HALKA “AHMAKLAR” DEDi: Mağdur durumundaki Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ile 6 itirafçı şüphelinin ifadesine yer verilen yazıda, Gülen'e yönelik suçlamalara ilişkin deliller sıralandı. Yazıda şöyle denildi: “Bu geçici tutuklama talebi acildir. Zira Gülen Türkiye Cumhuriyeti'nce silahlı terör örgütü kabul edilen FETÖ'nün lideridir. Bu şahıs 15 Temmuz tarihinde gerçekleştirilen kanlı darbe teşebbüsü talimatını veren kişidir. Gülen'in kendisine bağlı örgüt elemanlarını yeniden organize ederek Türkiye'de ikinci bir darbeye teşebbüs edeceği yönünde istihbari bilgiler mevcuttur. Bu husus FETÖ'ye ait http://www.herkul.org adlı internet sitesinde darbe teşebbüsü sonrasında Gülen'in yaptığı konuşmalardan da anlaşılmaktadır. Gülen konuşmalarında bir taraftan darbeci askerlerin itirafçı olmamaları hususunda çağrı yapıp onları motive edici sözler söylerken diğer tarafından darbenin başarısız olmasına sevinen halka ahmaklar diyerek, darbenin tekrarlanabileceği sonucu çıkarılabilecek beyanlarda bulunmaktadır.
DARBENiN TEKRARI iÇiN HAZIRLIKTALAR: Gerek bu ifadelerinde gerekse gözaltına alınan darbecilerin beyanında darbenin tekrarlanması için Gülen'in bir hazırlık içerisinde olduğu açıktır. Gülen'in henüz deşifre olmamış bir kısım asker ve kamu görevlilerine talimat vermeye devam ettiği tespit edilmiştir. Yeni delillerin karartılmaya çalışılması, tanıkların ve FETÖ ile mücadele eden görevlilerin hayatlarına yönelik ciddi saldırılar gerçekleştirilmesi kuvvetle muhtemel bulunmaktadır.
BELÇiKA'YA KAÇMA HAZIRLIĞI: Gülen, ABD'den Türkiye'ye iadesini akamete uğratmak amacıyla ülkemiz ile iade anlaşması olmayan ya da kendisini mülteci olarak kabul edebilecek ülke arayışında olduğu bilinmektedir. Bu kapsamda ABD'de ikamet eden örgüt üyesi Ahmet Sait Yayla'nın Gülen'i Belçika'ya götürme arayışı içinde Belçika'ya gidip geldiği tespit edilmiştir.
Brezilya, Arjantin ve Kanada vurgusu
Yazıda, “Gülen'in Brezilya'ya gidebilmek amacıyla sığınma talebinde bulunduğu, Brezilya'dan da Arjantin'e kaçabilmek amacıyla hazırlık yaptığı yönünde istihbari bilgiler bulunmaktadır” tespiti yapıldı ve şu bilgilere yer verildi: “Gülen'in mali gücü ABD'den kaçmasına kolaylıkla yardımcı olabilecektir. Ayrıca 19 Temmuz tarihinde örgüt mensuplarının Kanada'da bir çiftlik evi aldıkları ve 21 Temmuz itibarıyla Gülen'in iltica talebine ilişkin hazırlıkların başlatıldığı anlaşılmıştır. Bu sebeplerle şahsın geçici olarak tutuklanması aciliyet arz etmektedir” denildi.
--spoiler--
görsel
40 yıl önce mit tarafından eğitilmiş, sonra cia'ye geçmiştir.
görsel
bu da diğeri gibi kendi kendine ölecek.
En büyük zararı kendi mensuplarına vererek en büyük bedduayı da kendisinin aldığı fetö başıdır.

Örgütün kafası yurtdışında olabilir ama kalbi ve kanı Türkiyede. O kalp durdu ve o kan çekildi. Erdoğanın bu hamlesi dünyaya bir armağandır aslında. Zaman onu haklı çıkaracak ve dünya ondan büyük lider diye bahsedecek. Biz biliyoruz ama dünya daha idrak edemedi.

Tarihe kayıt olsun.
tüm dersanelerinde mehdi olduğu empose edilmeye çalışılan şahıs.
üzerinden, yıllar önce bir kesim tarafından oyun kurulmuş şahıs. türkiye'yi herhangi bir töhmet altında bırakmadan, yurt dışında bir takım eylemler gerçekleştirmiştir, bu bir gerçek. türkiye'ye verdiği zararın yanında, yurt dışına açtığı okullar, dünya ticaretinde etkisi, dünya'nın söz sahipleriyle kurulan etkin temaslar ile oyuna etkin şekilde katılmamızı sağladı. türkiye'nin tek başına gerçekleştiremeyeceği faydalı şeylerdi bunlar. işte tam da bu sebeple kurulduğu günden bu yana bütün siyasi liderlerin desteğini almıştır. ha, azınlık bazıları hariç. gülen, örgütün özde mi, sözde mi bilmiyorum ama öyle veya böyle başıdır. bugün kim ne derse desin, gülen örgütü planlı olduğunu düşündüğüm bir şekilde tüm dünya genelinde itibarsızlaştırılmıştır ve gülen örgütünün tozunu yutmuş bir sürü insan bu hareketten vazgeçmiştir. bu insanlar bugün yurt dışında türk dünyasına, islam dünyasına faydalı işler yapma gayreti içerisindelerdir. yani gülen örgütü öyle veya böyle dünya'nın damarlarına sızmamızı sağlamıştır.

gülen'e bazı ilaçlar verildiğini açıkladı gülerce. gülen türkiye'ye getirilebilirse sahnelenme olasılığı bulunan bir planı açıklamak istiyorum. bir süre tedavi altına alınacak, bir süre dinlendirilecek ve "bütün bunları ben mi yaptım? inanamıyorum! bana ilaç vermişler, beni kirli emellerine alet etmişler. bundan sonra allah yar ve yardımcımız olsun" demesi sûretiyle tekrardan bir halk kahramanına dönüştürülecek.

yarın öbür gün allah korusun bir savaş çıktığında islam ve türk düşmanları bu meselenin altında ezileceklerdir. savaşmak için silahları olacak, düğmeye basmakla görevli olan askerleri yer yer bizden olacak, yer yer düğmeye basması için bile asker bulamayacaklar. bu tohumların altında ezilecekler. kurulan ılımlı islam ve dinler arası diyalog aldatmacasına inandıkları, bundan medet umdukları için kendi başlarını yumruklarıyla dövecekler. bütün bunların görülmesi lazım.

olmaz denen şeyler olduran önce allah, sonra siyasettir. ben bunu öğrendim.
görsel
görsel
nice saf(!) insanları kandırmıştır. mübarek kandırılanlar 14 senede anca anlayabildiler kandırıldıklarını.
görsel
görsel
alman zdf kanalının onunla yaptığı yaklaşık yarım saatlik röportajını dinleyebileceğimiz hoca.

(bkz: fethullah gülen le söyleşi)

https://www.youtube.com/watch?v=WZoBVXfwmP8
son fotoğrafı dikkatimi çekti. Evine yabancı basın mensublarını ülkemizi karalamak için çağırmış. Haberde masonik işaretten bahsediliyor ama ben oraya takılmadım. Bu yapının ne mal olduğunu herkes anladı. Ayrıntı şu:
evinde ayakkabı giymiş. koltukta oturuyorken halının üzerindeki giydiği ayakkabılarına dikkat edin. burası bir konferans salonu da deği hani giymek zorunda desek. türkler(beyaz türkleri tam bilemiyorum) evinde ayakkabı giymez. Anlaşılan örf adet anane de yitirilmiş.

haber linki:
http://www.takvim.com.tr/...masonlara-sizdenim-mesaji

edit:imla
görsel
görsel
görsel
görsel
kardeşi kutbettin gülen izmirde yakalanmıştır.
Aslında hiç gülmeyen adamdır.
Bekir Bozdag: "Gulen'in iadesi her gecen gun zorlasiyor".

Bunun anlami: Delil filan veremedik, Uretemedik, Yemediler numaramizi.
Büyük güçlerin Müslümanlığı yok etmek için, dünya genelinde "ılımlı islam" adı altında kullandıkları en büyük maşadır.

CIA ajanlarının kefil olması vesilesiyle ABD'de yaşar. O da, oradan Müslümanlığı dünyaya yayar. Çünkü ABD'nin hobilerinin arasında Müslümanlara kucak açıp, yayılmalarına izin vermek vardır(milyonlarcasını öldürmek). Bu şahısta ABD'ye teşekkür eder ve niyet eder Müslümanlığı yaymaya(yok etmeye).

Ayrıca Diazem kullanır. Bu sebeple de gördüğü halusinasyonlar, garibim insanlara Allah'tan mesaj diye yutturulur. Diazemin yan etkileri kötüdür. google amca orada.

Ama bu adama inanlara söyleyeyim yine de, kesin bilgi. Yayalım.

"Allahü teâlâ, sorgu gününde, hocanızın lafına bakmayacak."
illuminatinin 33. Dereceden masonu olduğunu düşündüğüm bir terör örgütü başı.
gereksizlik ve hiçlik tanımlarının vücut bulmuş şekli.
Orospunun erkeği.
bir gereksiz.

kandırıyor efendim durduramıyoruz..
müslümandır.
örgüt/para akışı çıkarsa lobide kurulan siyasi partilerin sonu olur.
© copyright 2005 - 2026