bugün

/273
60 darbesini savunan, mavi marmara şehitlerine terörist diyen, israil'e otorite diyen, Filistin'deki, Suriye'deki, Türkistan'daki zulmlere sesi çıkmayıp, dershane ve gazetelerine dokununca hırlayan, erdoğan hükûmetine darbe yapmaya kalkan, defalarca solu desteklemiş olan, Hz. Muhammed'i şehadet kelimesinden çıkaran, laikliği öven, sakal düşmanı, dini kullanan hocaefendi!
akp'nin kurucularındandır ve fikir altyapısının bizzat sahibidir.
https://www.youtube.com/watch?v=-k_l0OtkDl8 yeterlidir.
sözlüğe android telefondan girdi kasanların aksine muhtemelen şu anda ya bir ilim halkasını sevki idare ediyor ya da elleri göğe açılmış dua etmekte veya secdede. müslümanlık, konuşmakla değil yaşamakla olur ve çok ajitasyon yapan değil amel eden iyi müslümandır.
yakında bir adaya misafir gidip, oradakilerin maneviyatını güçlendirecek şahıstır.

(bkz: feto in apo out)
kamera önünde aglayip, kamera arkasında ağlayan varlıktır. (bkz: ay fetoş öl artık)
eski imam, vaiz şair ve yazar.
yeni chpli yanar döner kişisi.
yaptığım araştırmalar sonucunda arkasında israil'in durduğunu düşünüyorum. google a israel and fethullah gulen gibi şeyler yazınca ingilizce bir sürü bunu kanıtlayan belgeler var. açın okuyun bilinçlenin. hatta erdoğan ile arasındakilerinin sebebini kanaatimce israilin erdoğanı indirmesini istemesiyle bağdaştırıyorum.
şimdi fethullah gülen olayı çok farklı bir meseledir hain olarak bakan da var evliyaullahtan diyerek saygı duyan da ama beni asıl hayran bırakan şey senin fbı'ı bile sollayacak türden araştırman demek google a israel and fethullah gülen yazdın ve her şey ortaya çıktı ha şapka çıkartıyorum *
Google a netanyahu israil yazdim acayip acayip yazilar cikti. Okuyamadim bile. Cok tehlikeli bu adamlar.

Hele obama israil yazinca cikanlara inanmayacaksiniz. Obama parmak falan gostermis.
izlediğim bir videosunda şu açıklamalarda bulundu: bir insan allaha inanıpta son peygambere inanmıyorsa bile ben onu öpüp başımın üstüne koyarım gibi peygambere inanmasada olur tarzında cümleleri var. hatta sadece allaha inanıp cennete girilir gibi şeyler söylüyor. bir müslümanı hristinlık yahudilik gibi tek tanrılı dinlerden ayıran en önemli şey hz muhammede inanmasıdır. adam resmen hristiyanlara yağ çekti. resmen onlara da cenneti müjdeledi. nerde senin müslümanlığın. ayrıca misyoner olduğunu düşünüyorum.
halkımızın google bilgeliğine bayılıyorum doğrusu. adamın nasıl biri olduğunu google dan araştırmak kadar safça birşey olamaz herhalde. havuz medyası 1,5 yıldır gökten meteor yağsa paralel vs Fethullah gülen yaptı dediği bir yerde tabii ki internette saçma sapan şeyler olacaktır. adamın cia-mossad-mi5 vs. ajanlığını bırakmadılar. bir adam aynı anda kaç ülkenin ajanı olur, onu artık siz düşünün.
bir eli cemaat bir eli holdingler bir eli siyaset bir eli devlet içinde kadrolar. amerikada çiftlik gibi bir şeyde yaşıyor. şimdi bu adam harbiden sadece emekli vaiz mi ?

bu adamın başına gelen bütün dertler allahın ilahi adaletdir. çok sapıttın kulum al sana ceza.
amerika da at pazarında çalışıyormuş ben öyle duydum.
Paralelin lideri.
cemaatçi değilim ama kendisi vatan perver bir şaysiyettir.
halen hayatta olan türkler içinde kuşkusuz ıq'su en yüksek olanı, imanı en kuvvetli olanı ve ülkesini en çok sevenidir hocaefendimiz. kendisini anlayabilmek, onun eriştiği mertebeye varabilmek için kırk yıl çalışmak bile yeterli olmayacaktır zannımca.
(bkz: fetullah gülen in ben kısaca fg diye şarkı yapması)
son bir gayretle yılana sarılanların içler acısı durumunu gözler önüne seren isim.
(bkz: kılıçdaroğlu)
(bkz: mustafa sarıgül)
(bkz: ekmeleddin ihsanoğlu)
öcalan gibi yurtdışına yerleşip türkiye'de devrim yapmak isteyen büyük dava adamı.

onu da getirirler bir gün.
fethullah gülen; beraber yola çıktığını yolda bırakan, üstüne kuyusunu kazmaya çalışan vicdansız, zerre hareketlerinde bile bir hesap gizli olan, menfaat söz konusu olan yapmacık, allah korkusu taşımayan zalimden başkası değildir.

kendisi herhangi bir vasfı hak etmez. çünkü üzerine yüklenecek her vasıf değerini yitirir.
sizler hala göz göre göre kanmaya devam edin bu oyuna. ondan sona neden her yerde müslümanlar eziyet görüyor, zulüm görüyor, katlediliyor.
şimdi de mason olmakla suçlanan şahıs, sözüm ona hocaefendi. hahahah, ulan şu ülke ilahi adaletin varlığının en büyük ispatı lan. bu nasıl bir adalettir, nasıl bir düzendir ya rabbim?

senelerce bunun cemaatine bağlı olan kimselerden bir masonluk türküsü dinledik. bir de insan çocukken ayırt edemiyor kurguyla gerçeği. gözümüze o kadar gerçek görünmüştü ki bu masonlar, ülkede olan biten her olumsuz olayı buna yorar olmuştuk. demireller, mesut yılmazlar falan hep masonların oyuncağıydılar. masonlar ülkenin en üst kademelerine kadar sızmışlar, ülkemizi sömürüyorlardı. filistinde akan kan onların yüzünden durmuyor, dünyada müslümanlar onların yüzünden bir türlü ayağa kalkamıyorlardı.

tüm bunlara karşı yapmamız gereken şey çok açıktı. biz de ehl-i sünnet vel cemaat olarak bir araya gelecek, gülen hoca efendi, falan hoca efendi, fişmekan hoca efendinin liderliği altında bu masonlarla savaşacaktık. ülkeyi onlardan kurtaracaktık. bir "altın nesil" yetişiyordu, bu nesil masonları tamamiyle saf dışı bırakacak, ülkeyi teslim alan ve ülkenin gelişmesine müsaade etmeyen bu kanserden memleketi kurtaracaktı. biz de onların neferleri olacaktık.

sonra büyüdük tabii. büyük şehirler gördük. masonları da, cemaatçileri de, kendilerine mason iftirası atılan "monşerleri" de tanıdık az çok. ve gördük ki, bu mason, siyonist damgaları aslında çok kullanışlı bir araçmış karşındakini pasifize edebilmek için. gördük ki çok da iyi niyetli olmayan insanlar bunu bir silah olarak kullanıyorlarmış.

lisede gülenci hocam evrim teorisini anlatmamıştı bize. "bu darwin denen şerefsiz, mason..." diye ağzına geleni söylüyordu bir bilim adamı için. aynı adam, sevmediği siyasetçiler için de mason demeyi, siyonist demeyi ihmal etmiyordu.

şimdiye kadar islamcı kesim, bu masonluk iddialarını hep kendinden olmayanlar ve kendisine benzemeyenler için kullanmıştı. farklı cemaatler ve siyasi gruplar arasında her zaman bir sürtüşme vardı ama "ele güne karşı" yine birlik olunur, bir görünmeye çalışılırdı. şimdi yılan o kadar büyüdü ki artık karşısında "öteki" kalmayınca kendi kuyruğunu yiyor.

ne oldu gülen efendi? nasılmış mason diye damgalanmak? nasılmış kadroları yetiştirdiğin "altın nesil" ile güzel güzel doldururken bir anda halk düşmanı ilan edilmek, vatan haini ilan edilmek? senin o kıytırık stv dizilerinde bile bu kadar mübalağalı bir "zulüm yapan zulüm bulur" temalı senaryo işlenmemiştir belki. ama şimdi hepsi gerçek. gezi eylemlerinde gencecik insanlar öldürülürken siz stv aracılığıyla, gazeteniz aracılığıyla o gençleri hiç bir zaman aksini ispat edemeyecekleri ağır ithamlarla yargılıyordunuz. belki elemanlarınız içlerinden kıs kıs gülüyorlardı "ulan resmen milletin bugını bulduk, beğenmediğin kitleyi dış mihrak, vatan haini, kandırılmış diye itham ediyorsun. iş bitiyor" diyorlardı belki de. kim bilir?

http://www.dailymotion.co...unden-gezi-eylemleri_news

daha durun. sizi mason olmakla suçlayanlar da gün gelecek, mason olmakla, siyonist olmakla, onların oyunlarına gelmekle suçlanacaklar. öyle bir gün gelecek ki bu memlekette bir tane bile mason, siyonist, dış mihrak, vatan haini olmakla suçlanmamış insan kalmayacak. işte o zaman hep birlikte oturup düşüneceğiz biz ne yaptık diye. birbirimizi kışkırtarak bir yere varamayacağımızı anlayacağız belki.
Ucuz photoshopla mason ilan edilmiş.

Hocaefendi falan yazmışlar bir de şapşikler.

Bonzai sarayda beleş dağıtılıyor herhalde.
iyi güldürürdü rahmetli.
(bkz: gömün amk)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026