bugün
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları23
- sözlüğün reisi kim anketi20
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması12
- bir erkeğe ilk mesaj nasıl atılmalı13
- sözlükteki her kızı öven tipler11
- asgari ücretle kaç litre akaryakıt alınıyor3
- sözlükteki fetocular6
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır21
- yazarların akşama dair planları5
- yılan dövmeli insanların garip olması5
- hikayenin devamını getir8
- israil'in nükleer silahları imha edilmelidir17
- şeytanın bile israil'e karşı olması3
- erkek adamın külahtan dondurma yemesi4
- tas kafa traşlı hırt sorunu5
- antipanik11
- sözlüğün reisi kim14
- doğru karpuz seçemeyen erkek9
- bir insanı tanımanın en iyi yolu7
- erzurum hdp mitingi6
- sevilen kıza cv yollamak3
- hakkari mhp mitingi5
- arkadaşlar9
- tas kafalı hırtlar için el salvador çözümü4
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz36
- mazot3
- kalp mi daha duygusal mide mi6
- ben kin tutmam insanı3
- oksizoron tarafından terkedilenler5
- sözlük yazarlarının normal kombinleri16
- ekonomi5
- moraliniz bozukken ne yapıyorsunuz22
- çomarların ekonomi anlayışı2
- emret komutanım izlemiş efsane nesil3
- antipanik sizce biraz antipatik mi5
- bik bik'in jeopolitik ve stratejik önemi9
- kadir topbaş2
- üzümde aroma arıyorum4
- nervionun kedisi3
- istiklal mahkemeleri her 10 yılda bir kurulmalı4
- iskender büyük davasında haklıydı3
- toplum içinde gülüşmelere neden olmak2
- islamda namaz yoktur30
- fetöcü polat alemdar3
- true yu evlendiriyoruz kampanyası6
- günaydın küçük ipneler9
- sevmediğin kişinin komik şakası2
- bir dilim pastaya oy veren eyitimsiz seçmen5
- ütünün fişini çektim mi paranoyası5
- emlakçı2
mahmut abbas ve devlet.bahceli ile.birlikte ruyamda gordugum zaticmuhteremdir.
çıkar çatışması nedeniyle iktidarla ters düşmüş olan sahte şıh.
(bkz: yiyin birbirinizi ete para vermeyin)
(bkz: yiyin birbirinizi ete para vermeyin)
Şerefsizdir..
Yakın zamanda papa'yı huzurunda karşılayıp noelini iyi dilek temennileri ile kutlamıştır. Öyle değil mi benim andaval ak kardeşim? Yok yok bu o değildi dur, kısa kalıyor bu adam. Daha uzun biriydi sanki o.
itikadı bozuk kişidir.
kur'an inancına göre yeryüzünde islam'dan başka din yoktur, hele hele semavi olmayan dinlerin hiç bir meşruiyeti yoktur. fakat gülen tarafından dünyadaki tüm inanışlara din gözüyle bakılmakta ve hepsinin bir araya getirilmesinden bahsedilmektedir. tabi islam'ın hakikatleriyle siyonizm bir araya asla gelemez, peki ne yapılmalı, islam ılımlılaşmalı, törpülenmeli, modern görünüşlü top sakallı müslümanlar yetiştirilmeli. işte paralel çetebaşının tüm gayesi budur. ahan da size ispatı.
http://www.youtube.com/wa...hQ3ak9Q&feature=share
bana bu topraklarda yetişmiş, bütün dinleri bir araya getirelim huzur adası olalım diyen bir islam alimi gösteremezsiniz. madem iş bu kadar basitti ecdadımız niye gidip küfürle savaştı ki. lawrance kafası bu.
kur'an inancına göre yeryüzünde islam'dan başka din yoktur, hele hele semavi olmayan dinlerin hiç bir meşruiyeti yoktur. fakat gülen tarafından dünyadaki tüm inanışlara din gözüyle bakılmakta ve hepsinin bir araya getirilmesinden bahsedilmektedir. tabi islam'ın hakikatleriyle siyonizm bir araya asla gelemez, peki ne yapılmalı, islam ılımlılaşmalı, törpülenmeli, modern görünüşlü top sakallı müslümanlar yetiştirilmeli. işte paralel çetebaşının tüm gayesi budur. ahan da size ispatı.
http://www.youtube.com/wa...hQ3ak9Q&feature=share
bana bu topraklarda yetişmiş, bütün dinleri bir araya getirelim huzur adası olalım diyen bir islam alimi gösteremezsiniz. madem iş bu kadar basitti ecdadımız niye gidip küfürle savaştı ki. lawrance kafası bu.
menfaati ve çıkarları için dinde ufak tefek rötuşlar yapabilen büyük alimdir.
beddua remixleri ile coşturmuş, tapeleri ile bir döneme damgasını vurmuş kişi.
(bkz: vallahi özledik)
(bkz: vallahi özledik)
stadyumları doldurduğumuz kadar kütüphaneleri doldurabilirsek işte o zaman .... (gerisini hatırlayamadım)
Oktay AKBAL
Oktay AKBAL
bu sene kurduğu terör örgütünün sonun olacaktır.
160 ülkede örgütlenmesi-başka harici destekler de olsa- ne denli başarı ise ki başarıdır . 180 ülkede aranacak olması o denli başarısızlıktır. Ama şakirtlerinin büyük Bölümüne göre o sıÇmamakta biriktirmektedir.
Fetullah' ın trolleri nasıl da doldurmuş burayı. Cumhuriyet tarihinin gördüğü en büyük vatan hainidir. Ağlayarak milleti hipnotize etmiştir. Yurtdışındaki okulları da cia mossad için ajanlık yapan kuruluşlardır.
Adının fethullah gülen olmasına rağmen kendisiyle çelişircesine sürekli ağlayan insan.
şimdiye kadar yahudilere hiç atar yapmayan yapamayan adam. eee tabi göt ister israil'e laf etmek. tabi bir de it sahibini ısırmaz.
bazen garip garip hareketler yapan adam. bazı vinelerde karşımıza çıkıyor kendileri.
ayrıca kadir mısıroğlu tarafından çok şiddetli eleştirilmiş olan din adamı.
ayrıca kadir mısıroğlu tarafından çok şiddetli eleştirilmiş olan din adamı.
papayla verdiği poz dışında güldüğü görülmemiş adamdır. ağlar bol bol. gözyaşı edebiyatını iyi becerir. mendili bol olsun.
zamanında cemil bayık demi$ti: nato ve batı kapitalistinin yeni ideolojik akımı olan dini iktidari yönetiminin cia tarafından yönetilen türkiye $ubesi.
biz emekçi öğrencilerin hakkı yenirken nereye ba$vuracağımızı bilemiyorduk. o zaman cemaatti + akp'ydi, $imdi ise tek ba$ına akp. akp dü$se yine bu sefer ulusalcılar olacak vs vs. bu böyle sürüp gidecek. devlet sistemine güvenimiz kalmadı. ya bu ülke çökecek ya adaletli sistem gelecek. yeter artık.
biz emekçi öğrencilerin hakkı yenirken nereye ba$vuracağımızı bilemiyorduk. o zaman cemaatti + akp'ydi, $imdi ise tek ba$ına akp. akp dü$se yine bu sefer ulusalcılar olacak vs vs. bu böyle sürüp gidecek. devlet sistemine güvenimiz kalmadı. ya bu ülke çökecek ya adaletli sistem gelecek. yeter artık.
Zamanında kahraman muhterem hocayken şimdi terör örgütü kurmakla suçlanan kişi. Dini iyi kullanan rte ve f.g kapışmasını heyecanla izliyoruz. sonumuz hayrola inşallah.
arap dünyasında lawrance neyse türkiye için fg odur.
şaka maka az daha hükümeti götürüyodu, onca partinin ordunun yapamadığını bu adam yapacaktı. plan senaryo filan gayet iyi görünüyordu fakat karşısındaki kasımpaşalının ne kadar gözü kara olacağını hesap edemedi.
muhalefet de bu adamın savcıları ve polisleri tarafından yapılan operasyonu çok sevdiler, biz yapamadık, beceremedik, kafamız basmadı ama bak cemaat yapıyor, hükümeti götürüyor, biz de belki şu koltuğun kıyısına otururuz diye ellerini ovuşturdular, bakıyorum da hiç bir muhalif seçmen ve parti yöneticisi, şu operasyonda cemaatin yaptığı kumpasları, usulsüzlükleri, aylar öncesinden hazırlanan fezlekeleri, usulsüz dinlemeleri konuşmuyor, hatta cemaate laf bile etmiyolar, sırf ayakkabı kutusuna konsantrasyonu kaybetmemek için. işte pensilyvandaki zatın en büyük olayı da bu. muhalefetin eline verdi, (yanlış anlamayın ayakkabı kutusu) 1 yıldır oynuyorlar onunla.
lan, hiç mi utanmadınız hep birlikte fg'nin adayı ekmeleddine destek verirken, bi de kemalistiz diye ortalıkta dolaşırsınız. adam seçime iki gün kala ekmel ekmel diye dua bile etti lan, bu ekmeli kim çıkardı onu bile sormadınız, soramadınız, çünkü siz koyunsunuz, sormazsınız, oyunuzu verirsiniz, başarısızlığı o kadar kanıksamışsınız ki.
son olarak şunu söyleyeyim, bu fg şanslı adam. bir dönem iktidarla arası iyi oluyor ondan geçiniyor, iktidarla arası bozulursa gidip muhalefetle işbirliği yapıyor, bu adam aç kalmaz ben söyleyim.
şaka maka az daha hükümeti götürüyodu, onca partinin ordunun yapamadığını bu adam yapacaktı. plan senaryo filan gayet iyi görünüyordu fakat karşısındaki kasımpaşalının ne kadar gözü kara olacağını hesap edemedi.
muhalefet de bu adamın savcıları ve polisleri tarafından yapılan operasyonu çok sevdiler, biz yapamadık, beceremedik, kafamız basmadı ama bak cemaat yapıyor, hükümeti götürüyor, biz de belki şu koltuğun kıyısına otururuz diye ellerini ovuşturdular, bakıyorum da hiç bir muhalif seçmen ve parti yöneticisi, şu operasyonda cemaatin yaptığı kumpasları, usulsüzlükleri, aylar öncesinden hazırlanan fezlekeleri, usulsüz dinlemeleri konuşmuyor, hatta cemaate laf bile etmiyolar, sırf ayakkabı kutusuna konsantrasyonu kaybetmemek için. işte pensilyvandaki zatın en büyük olayı da bu. muhalefetin eline verdi, (yanlış anlamayın ayakkabı kutusu) 1 yıldır oynuyorlar onunla.
lan, hiç mi utanmadınız hep birlikte fg'nin adayı ekmeleddine destek verirken, bi de kemalistiz diye ortalıkta dolaşırsınız. adam seçime iki gün kala ekmel ekmel diye dua bile etti lan, bu ekmeli kim çıkardı onu bile sormadınız, soramadınız, çünkü siz koyunsunuz, sormazsınız, oyunuzu verirsiniz, başarısızlığı o kadar kanıksamışsınız ki.
son olarak şunu söyleyeyim, bu fg şanslı adam. bir dönem iktidarla arası iyi oluyor ondan geçiniyor, iktidarla arası bozulursa gidip muhalefetle işbirliği yapıyor, bu adam aç kalmaz ben söyleyim.
adını sol frame de görünce öldü zannettiğim kişi.
zeki biri. ama kukla.
Kurani okudugundan suphe ettigim dede. Sadece suphe benumkisi.
Bu ara sesi çıkmayan terör orgutu lideri.
ilkokul 3. sınıftaki kahramanlık şiiri okuyan kızın hareketlerine benzeyen beddua göndericisi. alkış bekler.
Amerikan ajanı diyorlar.
Nedir ne değildir bilmiyorum. Ama ülkeyi gerileten bir çomak olduğu kesin. Ayıklandı fetoculardan devlet iyi oldu. Zaten fetocular sadece kullabıyorlardı örgutü ama olsun. Tayyip aynı hareketi mason localarina yapamaz ama. Yapsın bekliyoruz.
Nedir ne değildir bilmiyorum. Ama ülkeyi gerileten bir çomak olduğu kesin. Ayıklandı fetoculardan devlet iyi oldu. Zaten fetocular sadece kullabıyorlardı örgutü ama olsun. Tayyip aynı hareketi mason localarina yapamaz ama. Yapsın bekliyoruz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar