bugün
- sydney sweeney'in memeleri7
- evli bir adama aşık oldum sözlük14
- çok fena hardcore seks döndüğü düşünülen yerler6
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- fiziği güzel sözlük kızları56
- belçika attı6
- damarsız tüysüz manisa yaprağı11
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı10
- gece döner bıçaklı şirinler tarafından kovalanmak5
- ismet'in gereksizliğe adanmış hayatı8
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek4
- hangi aktörle aynı filmde oynamak isterdiniz3
- kadının en öpülesi yeri11
- karaağaç tahta kave3
- görsel yükleme problemi5
- iki çıplak erkeğin arkadaşça aynı yatakta uyuması10
- sözlük yazarları mutlu olmak için neler yapıyor9
- yağmuru kim döküyor4
- uğurcan çakır7
- birine aşık olup kafayı yemek3
- sözlükteki kız yazarları deşifre ediyorum4
- from gold from dust18
- fatma betül sayan kaya68
- ben geldim lazanyalar3
- ilk buluşmaya kocam yazan pastayla gitmek11
- ara sıra kadın gibi hissetmek15
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar2
- kuran da namazın olmaması12
- sudi özkan'ın hayatını kaybetmesi2
- ismet birader cinleri biliyor mu sorunsalı3
- ismet gurbuz 2024'ün çaylak olması5
- puzzle2
- traveler vs iock4
- başkasının evinde sıçamamak4
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita17
- izmir'in akp'ye geçmesi20
- şarbon toplayan çocuk2
- ibneder4
- kovacan2
- sözlük yazarları köfte ekmeği nasıl tercih ediyor12
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak12
- memeleri kafam kadar kız21
- özel uçak alacaklara tavsiyeler8
- biraderi tenhada kıstırmak3
- claudian clouds6
- görünmez savaş uçağı5
- en iyi antidepresan5
- gece mahalledeki evleri gezerek para istemek2
- modacıyım ayağına kız tavlayan sözlük yazarı3
muhafazakar burjuvanın lideri.
mason olduğu düşünülüyor.
haberal hasta olunca kanalında haber oluyor. kendisi hastayım deyip amerikaya gidince tırt yoktur.
alemlerin hocası diye peşinden gidilen sözde büyük din alimi.
Müslüman görünümlü amerikan ajanı...
--şaşırtan spoiler--
papanın elini öpmüş tek zattır kendisi.
aynı zamanda israilin siyonzim temsilcilerinden olan abraham foxman ile fotograf çektirmiştir.fotoğraftaki sağdaki adam abraham foxman oluyor..abraham foxman
b'nai b'rith'e bağlı yahudi örgütü adl'nin başkanı.adl denen örgütün misyonu şudur. "anti deformasyon" adı altında yahudiliğe ve siyonizme en ufak bir laf söyleyene dahi "ırkçı, anti-semitik" damgası vurmak ve saldırmak. insan hakları adı altında pozitif yahudi hatta siyonizm ayrımcılığını dayatmak. adl denen örgüt, fethullah gülen'in kitaplarını değişik dillere çevirip dünyaya bedava dağıtır ve b'nai b'rith'e bağlıdır. b'nai b'rith'e ise illuminatinin kurumlarından biridir.piramiti çizerken bilderberglerin hemen soluna eklenir bu kurum..yine almanyanın kiliselerinden olan frauenkirche'ye rekor seviyede bağış yapıldı gülen tarafından nerden akıyor bu para böyle ?
geçtiğimiz günlerde restorasyon çalışmalarını üslenen vakfın yöneticilerinden biri ile konuşuyordum. konu dönüp dolaşıp restorasyonun finansörlerine geldi. bunun üzerine ismini vermek istemeyen alman yönetici şöyle dedi: devlet desteği dışında toplanan yaklaşık 110 milyon euro'luk yardımın en büyük bölümü türk bir dini liderden geldi. bu lider fethullah gülen'di.türkiyede ve arap ülkelerinde camii yaptırmak varken sen git kiliseye yardım et...
http://galeri4.uludagsozl...olan-%C3%BClke_164887.jpg
--şaşırtan spoiler--
edit: ohooo! ben bilgi veriyorum siz eksiliyorsunuz. uyan artık şakirdim. iddia kanıtlanamamış ama çok güçlü.
papanın elini öpmüş tek zattır kendisi.
aynı zamanda israilin siyonzim temsilcilerinden olan abraham foxman ile fotograf çektirmiştir.fotoğraftaki sağdaki adam abraham foxman oluyor..abraham foxman
b'nai b'rith'e bağlı yahudi örgütü adl'nin başkanı.adl denen örgütün misyonu şudur. "anti deformasyon" adı altında yahudiliğe ve siyonizme en ufak bir laf söyleyene dahi "ırkçı, anti-semitik" damgası vurmak ve saldırmak. insan hakları adı altında pozitif yahudi hatta siyonizm ayrımcılığını dayatmak. adl denen örgüt, fethullah gülen'in kitaplarını değişik dillere çevirip dünyaya bedava dağıtır ve b'nai b'rith'e bağlıdır. b'nai b'rith'e ise illuminatinin kurumlarından biridir.piramiti çizerken bilderberglerin hemen soluna eklenir bu kurum..yine almanyanın kiliselerinden olan frauenkirche'ye rekor seviyede bağış yapıldı gülen tarafından nerden akıyor bu para böyle ?
geçtiğimiz günlerde restorasyon çalışmalarını üslenen vakfın yöneticilerinden biri ile konuşuyordum. konu dönüp dolaşıp restorasyonun finansörlerine geldi. bunun üzerine ismini vermek istemeyen alman yönetici şöyle dedi: devlet desteği dışında toplanan yaklaşık 110 milyon euro'luk yardımın en büyük bölümü türk bir dini liderden geldi. bu lider fethullah gülen'di.türkiyede ve arap ülkelerinde camii yaptırmak varken sen git kiliseye yardım et...
http://galeri4.uludagsozl...olan-%C3%BClke_164887.jpg
--şaşırtan spoiler--
edit: ohooo! ben bilgi veriyorum siz eksiliyorsunuz. uyan artık şakirdim. iddia kanıtlanamamış ama çok güçlü.
şakirtlerin bokunu yiyecek derecede taptıkları kişi.
Milliyetçi olduğunu iddia eden gerizekalıların var olduğu kişidir. Oğlum kafan çalışmıyor değil mi? Milliyetçilik nedir ne değildir bilmiyorsun değil mi? Kürtçülüğün yayılmasındaki payını bilmiyorsun değil mi? Sırrı süreyya denen über sosyalistin bile Saidi Nursiyi neredeyse peygamber ilan ettiğini bilmiyorsun değil mi? sen git önce kendi tarafındaki ucubelerle ilişkisini bul sonra dönüp Mustafa Kemal'in, gerçek bir anti-emperyalistin ideolojisi olan Türk Milliyetçiliği yaftasını yapıştır adama cahil.
sabah akşam Stv izleyen biridir bence.
bulunduğumuz çağda yeryüzünün gidişatını değiştirmiş ender insanlardan biridir.
Bu adam ülkesini seven biridir. Kamboçya, Etiyopya, Fas ve diğer bazılarımızın adını bile duymadığı ülkenin insanlarının ülkesinde türk halkı ve misyonları bu kadar hayranlık görüyorsa ve her yıl ülkemize türkçe olimpiyatları yapılıyorsa. O adlarını duymadığımız ülkelerin çocukları türkçe konuşabiliyorsa bu onun ve yetiştirdiği öğrencilerin bir eseridir... Fakat bizim dar beyinli allahı tanımayan birtakım insanımız ya allah ya vatan diyebilecek kadar cahil, atatürk mü allah mı denildiği zaman susan cevap veremeyen ve müslümanım diye geçinen birtakım insanımız. Hem milliyetçiliği hem dini birarada beyinlerinde tutamadıkları için bu değerli kişiliğe nerdeyse vatan haini deyip, o çok sevdiği ülkesine hasret ölen insanlar kervanına bir yenisini eklemek üzereler. Benim üzüldüğüm şey şu; bu insanlar vatanına hasret öldükten sonra onu hasret bırakanlar onu kendi elleriyle efsane yaparak bundan nemalanıyorlar. Kürde, laza , türbanlıya, dindara hepsini kapsayarak benim milletin demediğiniz sürece bir yere varamazsınız o da yetmezmiş gibi ülkenize de yük olursunuz...
Dinlerarası diyalog zırvasına inanmamakla birlikte kendisi hakkındaki düşüncelerim ne artı ne de eksi.
orta çağda örneklerinden bolca bulunan din bezirganı.
Kanıbozuklarin, terör yandaşlarının, memleket düşmanlarının, din düşmanlarının DÜŞMANI dır. Pek sevmez şerefsizler onu. Ülkeyi bir arada tutan değerlere sahip çıkan insanı kim sevmez ki başka.
Ülkede sözde cumhuriyetçiler tarafından eleştirilen en büyük gerçek cumhuriyetçidir.
papaz okuluna bağış yapmış kişidir. müslüman din adamı dediğin böyle olur.
türmenistan da bulunan okulları cıa adındaki özel savaş aygıtına destek verdiği için kapatıldı.
edit: beni niye eksiliyonuz la ben mi kapattım okulları? gidin türkmenistan ı eksileyin*.
edit: beni niye eksiliyonuz la ben mi kapattım okulları? gidin türkmenistan ı eksileyin*.
düşünceleri saçma sapan olan şahıs.
yurtdışına sürülmemiştir. 28 şubat sonrası cezaevine konulduğunda kendisini ziyarete gelen cia yetkilisiyle birlikte, islamı satarak amerika'ya gitmiş ve bir daha dönmemiştir, mürted olabilir.
yaşayan en karizmatik 20 insandan biri.
art arda darbeler yiyen cemaat lideri.
(bkz: türkmenistanda f gülen okullarının kapatılışı)
(bkz: özbekistan dan gülen cemaatine 2 büyük darbe)
(bkz: türkmenistanda f gülen okullarının kapatılışı)
(bkz: özbekistan dan gülen cemaatine 2 büyük darbe)
insanları göz yaşlarıyla kandırmaya çalışan , kendi düşüncelerinden başka kimsenin düşüncesine saygı göstermeyen, yaptırdığı okullarla insanların gözünü boyamaya çalışan şahsiyettir.
hoca efendi cemaatinin kurucusu. aynı zamanda eğitimi özellikle de dini eğitimi destekleyen kişidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar