bugün
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı47
- 10 eylül 2026 ismail kartalın istifası9
- ismail kartal22
- milyonlarca insan deccal'in peşinden gidecek15
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı13
- ıssız kampta kakiş yapacak yer arayan narin insan4
- birden akla gelen sözlüğü bırakma düşüncesi11
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı4
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı9
- dünya iyi midir9
- am meme ve göt üçgenindeki favori organınız11
- 6668
- sözlük sapıkları12
- jennifer lawrance9
- tarihin en kötü roma sını yenemeyen takım3
- silvermist'in mutfağına konuk olmak18
- crocs2
- uzun adam4
- kampta tuvalet çukuru açan insan2
- hayatını garantiye almak isteyenlere tavsiyeler12
- sözlükteki cinconluların göt olması5
- kalbiniz mesih'in adına tepki veriyor mu4
- flört11
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- kalbi ve niyeti şeytanda kalan insan2
- deccal'in şu an yeryüzünde olma ihtimali6
- selim ışık2
- doğaüstüyle dinle kafayı bozan kitle4
- kızılay avm11
- kiraz cicegi kolonyasi29
- sürekli huzursuz olmak uyuyamamak2
- yahudilerin hepsi iyi insan değil9
- maddi dünyanın prensi şeytandır2
- isa mesih'in gelişini sevgiyle kucaklamak4
- sözlükte kavga olmayacak hissi13
- sözlük teletabileri4
- ağır müslüm gürses sözleri9
- avrupa fatihi cincon vs fenerbahçe2
- allah her şeyi kuşatmıştır7
- iphone duo5
- yaşlılık3
- fenerbahçe biraz sert biraz katı16
- özgür özel'e yurttaştan yumuşak muhalefet tepkisi3
- mint prodüksiyon2
- kendini çok önemli sanan yazar14
- fenerbahçe 1 as roma 12
- kitap okumak6
- maddenin yok olmaması ve varlıkta durması2
- çerçioğlu ailesinin togg tedarikçisi olması5
- abd iran savaşı2
entry'ler (28)
Bankta gördüğü bi deliğe penisini sıkıştırıp yardım isteyen, penisi kopan ve yerine yeniden diktiren adamın yanında bi hiçtir.
Çok çok az insanın doğru şekilde, yani "arkadaş kalamam" olarak anladığı şarkı sözü. Zira çoğunluğun anladığı gibi olsaydı, "kalamam arkadaş" cümlesinden sonra "git" değil, "giderim" denirdi.
bunu yazan=hayvan=tam bi odun=geri kafalı=öküzün önde gideni=nokta beyinli=boktan bi yazar.
Kemal Sunal Can'dır.
duygu kim? o.0
- neden?? + (img:#173089)
ta Allah'ım ya. bi leyla ile mecnun yayından kaldırılsın diye başlık açarlar, bi küçük sırlar en iyi dizidir diye. acaba biz Türk milleti olarak dizi kavramını yanlış mı anladık?
http://evlnas.tumblr.com/...9/gitarlar-da-sark-soyler - Dikkat! Bağımlılık yapabilir.
sen gidip barlardan inidirip kaldırdığın kızlarla yiyişsene arkaaş? ne karışıyosun aklının, 'imanının' yetmediği konulara?
unutmak istemediğin için unutulmaz. sevmek unutmaktan daha zorken, biz insan olarak bir şeylere bağlanma ihtiyacı duyduğumuzdan unutmaktan yana olmayız hiç. budur yani. bu kadar.
2002 de sadece 7 şehit vermişken, son yıllarda geldiğimiz duruma bakın. Tekrar düşünün. Bi MHP'li değilim ama şunu çok net söyleyebilirim ki terörün ancak Devlet Bahçeli'nin tutumuyla çözülebileceğine inanıyorum. Gerektiği kadar sert.
sevmek için sevilmenin yetmediğini gayet net açıklayan cümledir.
sabah akşam Stv izleyen biridir bence.
Tek amacı hristiyan öğretileriyle dalga geçmek olan, 2005 yılında Bobby Henderson tarafından dini eleştirmek için ortaya atılan bir parodi-dindir. Tanrı olarak "uçan spagetti canavarını" seçmişler, ve tanrılarının onları duyup gördüğüne inanmışlardır. "uçan spagetti canavarının kutsal kitabı" isimli bir kutsal kitapları vardır ki bu kitapta tanrıları onlara "yapacaksınız" gibi bir tabir değil aksine "yaparsanız beni çok mutlu edersiniz" gibi bir tabir kullanmıştır. saçmasalak bir şeydir.
muhtemelen başlığı açan tiple aynı tipten biridir. zira sevgiliye manita demekle yanında skerimli konuşmak arasında uçurum bir fark göremiyorum.
starbucks bunny diye bir espri var ki, yaptıktan iki saniye sonra yalnızlık garanti. %100 çalışıyor.
18 yaşına gelip hala babası tarafından "bebeğim" diye seslenilen bir kız olarak, babam tarafından nazlanmanın tadını, yaşadığım başka hiçbir mutlulukta bulamadım. yaşayacağım günlerin sınırlı olduğu adama doyarak büyümek ne büyük mutluluktur.
az uyumak için kıçınızı da yırtsanız yapamazsınız. ki bu hastalığın en güzel evresidir. daha önünüzde "güneş doğmadan uyuyamama" evresi var ki, böyle boktan bir şey yoktur.
yerini bilmeyen, görevini bilmeyen dengesiz insanlardan başka bir şey değilerdir.
benim genellikle platonik aşık olduğum çocukla konuşurken verdiğim tepkidir. "ne dedim la ben, oğlum bunu ben mi yazmışım, ne saçmalıyorum ben ya" gibi kendine geldiğini belirten cümlelerdir.