/273
kendisi bir alim olmadığından, anlaşılamaması çok doğaldır.

edit: (bkz: genç şakirtler rahatsız)
amerikadan türkiyeyi yönettiği iddia edilen kişi.işte o yönetim.
https://www.youtube.com/watch?v=MsrJmYYVgXI&feature=related
illüminati top 10 listesine türkiyeden giriş yapmış tek kişi.
soyadında ki tezatlığın hastasıyım.
ama sakın bozma sen hep ağla, yakışıyor sana ağlamak.
(bkz: sende olmasan)
kendisi hakkında birçok forum ve videolarda hristiyanlığın truva atı denilmektedir.

(bkz: biz öyle duyduk)
tanzanya'da cemaat okulu açmış kişi , papanın yakın arkadaşı .
ulan cahilin alim hakkında ki şehadeti kabul olunmazmış.
bebekken götlerine sürülen pudraları kurumamış troller, bugün değil türkiye'ye dünya'ya yön veren bir alim hakkında şahitlik ediyorlar.
az bi kitap okuyun, araştırın, dinleyin. bugün sadece kulaktan duyduğunuz bilgiler, yarın başka bir yerinizi tıkar.
anlaşılmayacak bir insan değildir. her dönem din para etmektedir o da bu dönemin allah tücccarıdır.
şu an türkiyede bulunmamaktadır. neden abd ye yerleştiği de meçhuldür. rusya varken, çin varken, fransa varken neden abd?
ayrıca hocazademiz hacca gidemiyor. neden?
dünyaya yön veren ilkokul terk alim şeklinde tanımlanabilecek kişi.adam inciyi bizden önce keşfetmiş de jargonunu sırtlamış.
zoruna giden krem sürsün göz torbalarına.
mezardakiler in bile oy vermesi gerekir bu referandum da sözüyle siyasetin danişkasını yapan ancak cesaret edip te bir siyasi parti kuramayan bilerek veya bilmeyerek türkiye cumhuriyeti insanlarını cemaat ekseninde ikiye bölen dinimizin başka dinlerle irtibatı uyarma dışında yasaklamasına rağmen ılımlı islam yada dinler arası diyalog fikriyle papazlarla hahamlarla kol kola geezen türk okulları açıp türk dili olimpiyatları düzenleyip sonrada milliyetçilik fitneliktir diyecek kadar tutarsiz olan mazlumlara sahip çıkmak lazım deyip lideri olduğu cemaate ayit dersanelerde sadece zengin sülale çocuklarını alan şu anki iktidarın arkasındaki güç olmasına rağmen bir gün rte yi de kullandıktan sonra bir kenara atıp henüz anlayamadığım mutlak amacını ortaya pek yakın zamanda ortaya koyacak Bediü zaman Sait Nursi hocanın kemiklerini sızlattığına inandığım cemaat önderidir.
türkmenistan da abd için casus yetiştirdiği iddiasıyla okulları kapatılmış bir kişilik.
en samimi arkadaşımın bir yıldır beni aramamasına (hiç sikimde değil) sebep olan zevat. kendi peygamberi hakkında ileri geri konuştuğum için, benle kavga eden dingile sesleniyorum. "canın cehenneme" bu herifi savunan benim arkadaşım olamaz...
hz. peygamberin ismini kullanmasına çok bozulduğum zırtefendi...
bülent arınç'ın ağlama hocası.
soyadı gülen olup hiç güldüğünü görmediğim mal mal mesajlar yollayan ve bi de neden amerikada yaşadığını anlamadığım şahıs.
Türkiye ye neden gelmediği sorgulanmyan şahıs.
deniz baykal'ın zamparalık sonrası tahtı sallandığında, ta pensilvanyadan destek telefonları aldım, derken kastettiği şahıs.
üç harfli.
pensilvanya daki imamdır.
kısaca fetoş diyebileceğimiz, sürekli ağlayan imam.
gerek türkçü yönünü gerekse türk-müslümanı yönünü gayet takdir ettiğim bu şahsın tek eksiği biraz daha seküler olmamasıdır.
kendisi insalığna bir çok alanda hizmet etmiştir.
-eğitim
-maddi yardım
-manevi yardım
her türlü fedakarlığı yapmış muhterem zaat.
islamiyetin sadece uyarı amaçla yaklaşmamızı emrettiği kafirlerle dost cemaat lideridir.
ayrıca b'nai b'rith kendisinin kitaplarını basmakta.
rusya, özbekistan ve türkmenistanda okullarının cia ajanlığı yapıldığı gerekçesi ile kapatılması ise, olayı bambaşka bir boyuta taşıyor.

şakirtlere edit: yanlış mıyım beyler?
kendisi insanlığa bir çok alanda hizmet etmiştir.

eğitim verdiği, okuttuğu gençleri kendine bağımlı ederek ' bizim dediğimizi yap ' der.
© copyright 2005 - 2026