bugün

/789
konferans liginde sike sike gruptan çıkan süper ligde sike sike lider konumda olan takım.
Arması asil, mazisi tarih, tarihi Kurtuluş Savaşı... Mekânı meçhul değil bilinen (vatan toprağı) Şehit Arif'in, ingiliz'e kafa tutan yiğitlerin, satın alınamayacak futbol dışı geçmişin takımıdır. Araştırdım, doğru yolu buldum; 18 yaşında eğri yoldan caydım, Fenerli oldum. Allah herkese hidayet versin! Mazisini araştırın, aşık olacaksınız. Agoplar'ın, Yaniler'in değil Ayetullah Bey'in, Zeki Rıza'nın ve Lefter gibi çoğundan daha Türk asaletli futbolcuların takımıdır.
2023-2024 sezonu şampiyonu.
Kazanınca real madrid, kaybedince mağdur, bazıları için aşk, bazıları için nefret.
10 günlük süre içerisinde himmetspora 2 kez koyarak 3 puan + süper kupa kazanacak olan takım.
Dün bana çok güzel para kazandırdı, canım bahçem.

0-1 olunca 2,5 üstü girdim geldi ilk yarı.
2,5 üst ms fenerbahçe oynamıştım en baştan.
1-3 olunca 5,5 üst oynadım o da geldi.

3-3 olunca dur bakayım diyene kadar penaltı oldu.

Bizim gaağğsaray a 3-2 sikor oynadık, yatırdı bizi, puh be.
Her takımın sahaya, 11 kişi çıkması haksızlık, parası çok olan züppe parayla gol satın alabilmeli yoksa biz asla şampiyon olamıycaz.

Lütfen parayla gol satın almak şike teşvik primi serbest olsun.
nazım hikmet'in amigosu olduğu ve uğruna şiirler yazdığı takım.
(bkz: nazım hikmet in fenerbahçeli olması/#12932906)
Siyasetçilerin en çok tuttuğu takım. 12 cumhurbaşkanının 7'si fenerbahçeli. Aynı zamanda askerler de genellikle fenerbahçelidir (bkz: ilker Başbuğ), (bkz: yaşar büyükanıt)

Sarı lacivert herkesi aşık ediyor bir şekilde kendisine.
görsel
şampiyonlar ligi gruplarında sıfır çekmiş panpa takım.
galatasaray' dan sonra profesyonel liglerde en çok şampiyonluk kazanmış ikinci takım olan panpa takım. hatta galatasaray geriden gelip bunların önüne geçti.
istanbulspor' a ilk yarıda 4 gol atmasının takdir edilmesi gereken, kaliteli kadroya sahip kulüp.
ancak çoğu abartılı fanatik fenerli panpa fener ile real madrid' i bir tutacak şekilde maçtan bahsedecek ve biz de bir hafta baş ağrısı çekeceğiz. lütfen bunu yapmayın.
ayrıca lig uzun ve her takım düşüşte değil... puan kayıpları olur.
ağlama aberlline. goyduk eğleniyoz.

görsel
--spoiler--
Galatasaray ile Fenerbahçe’nin karşı karşıya geleceği Süper Kupa maçı, 15 Şubat'tan önce oynanacak.

Maçın, Ankara veya Samsun’da oynanması yönünde karar alındığı gelen bilgiler arasında.

TFF, Süper Lig’i 1 hafta kaydırma kararı aldı.

17-19 Mayıs’ta sona ermesi planlanan Süper Lig’in yeni bitiş tarihi 24-26 Mayıs olacak. (343 Digital)
--spoiler--
Bu gece askerden yeni gelmiş gibidir her zamanki gibi. Keep going baby !!!
görsel
görsel
görsel
maşallah nazar değmesin füze gibi gidiyor arap ismail'in feneri. konya'ya 7, adana'ya 6 hey maşallah bakalım 10 taneyi kim yiyecek?
bitmiştir.

görsel
acilen 3 gol atması gereken takım.

görsel
goyduk eğleniyoz. *
görsel

görsel

görsel

görsel
Süper Lig’de MKE Ankaragücü’nü 2-1 mağlup ederken bu sezon tüm kulvarlarda 101 gole ulaştı. Fenerbahçe bu sezon Süper Lig ve Avrupa liglerinde 100 gol barajını aşan ilk takım oldu.
Kulübü'nün borcu 11 Milyar 466 Milyon TL olarak açıklandı.
Fenerbahçe'nin teknik patronu ismail Kartal, şu anki performansıyla kulüp tarihinde en yüksek galibiyet yüzdesine sahip teknik direktör oldu.

24 maçta 20 galibiyet... (%83)

Ignac Molnar 1959’da, Todor Veselinovic de 1988-89 sezonunda %81’lik galibiyet oranı tutturmuştu.
Kulüp tarihinin en başarılı hocasına bak arap ismail aına koyim. Hahahahaha.
© copyright 2005 - 2026