bugün

/789
yıllardır siz yığınla çirkeflik, ukalalık, aşağılama, küfür kıyamet, türlü edepsizlik yaparken güzel; siz kümede mücadele ederken millet dalga geçince yok yıldızlar yalnız olur, yok fenerin dostu yok, yok yaşasın fenerbahçe cumhuriyeti...

beter olun lan! inşallah üçüncü lige düşersiniz. ali koç gelince önce yönetim sonra taraftar değişir sandım. sizden bir nane olmaz.
görsel
Ahahaha. Evet.
Artık uğraşmama kararı aldığım eski rakibimiz.

Yarın bir devir teslim töreni ile bu uğraşma, makara yapma, rencide etme hakkımı 1.lig’den bir takımın taraftarına devrediyorum.

Boluspor taraftarı olan varsa eqlesin, devir teslim işlemleri biraz uğraştırıcı.
küme düşme rotasına doğru adım adım ilerleyen bir takım artık üç takımlar içerisinde olamaz ki galatasarayla hiç kıyaslanamaz bile.
son dönemde kötü cocu'lar gelen takımdır.
(bkz: fenerbahçe nin istanbul amatör süper lige düşmesi)
telefonumun ekranında sayfayı açınca göremiyorum bu piçleri uğraştırıyorlar illa aşağı indirmek için.
görsel
https://pics.me.me/hahaha...haha-hahahaha-7191871.png
Sarı-lacivert renklere sahip türk futbol takımı.
bu sene düşebilir.
hakkaten unutmak istiyorum yav. bu kadar başarısız ve vurdumduymaz bi sezon yaşamamıştık.
yok neymiş geleceğin takımı hazılarnıyormuş ondan başarısızmış. yok arkadaş. adam olacak takım ilk günden kendini belli eder.
Bu sene düşmez var sistemini iyi kullanan takım..
şansına tüm takımların başarısız olduğu bir dönemde küme düşme hattına giren takım. ulan beşiktaş 2 sene önceki halinde olacaktı var ya 24 saat fenerle dalga geçerdim ama bizim takımda da iş yokki amk milli ara geldi diye seviniyorum ilk kez açık ve net.
Bugün ali koç'un konuşmalarını okudum ve bu aynı galatasaray'ın 3 yıl kadar önce yaşadığı duruma benziyor.

Gruplaşmalar, takım içi kavgalar, teknik direktör yemeler ve bunun gibi bir sürü şey.

kim gelirse gelsin ama teknik direktör gerçekten çok dominant birisi olmak zorunda.teknik direktör olamıyorsa da başkan olmalı ki gördüğüm kadarıyla ali koç'un konuşmalarından bunu anlıyorum.

mesela fatih terim'in en çok bu özelliğini seviyorum adam baştan aşağıya tesislere kendi personelini getiriyor ve kimse adama ihanet etmiyor, Başkan bile adama karışamıyor. karıştığında da malum ünal aysal kavgası gibi patlak veriyor.

fenerbahçe'liler kötü zaman geçiriyor ama ben ali koç'a inanıyorum, her doğum sancılı olur ve eminim bu adam fenerbahçe'nin başında iyi işler başarıp, fenerbahçe'yi kurumsal bir yönetime kavuşturacak.
rizespor, erzurumspor ve akhisaspor’la birlikte küme düşmeme mücadelesi veren dördüncü takım.

önümüzdeki ilk maçları sivasspor ile deplasmanda. takımın çok güçlü silahları var, kötü gidişatı kimseyi yanıltmamalı. kadroda dünyaca ünlü futbolcular da bulunuyor ve üst sıraları hedefliyorlar. halihazırda 12. sıradalar ve o yüzden iyi olan kazanacaktır. sivasspor alt sıralarda can çekişen rakibine acımaz.
Aziz Başkan dön! Aziz Yıldırım dön! Aziz Baba dön!
Sen çok yaşa canım feda olsun sana hiçbir şeye değişilmez senin sevgin bu dünyada.
Renkleri güzel, kendi güzel takımım. Bir gün güzel günlerine dönse ne güzel olur.
inanmaya devam..

görsel
hadi eurolig başladı iyisiniz keraneciler.
inanmaya devam mı ahahhaha ne için kümede kalmak için mi ajajajjahahahah.
Gençliğimle oynayan spor kulubü.
Kümede kalma mücadelesinde başarılar dilenen takım.
kalecilerinin, efsane dedikleri kalecilerinin hal, tavır ve davranışlarına bakarak, (bkz: beşiktaşlılık duruşu) denilen şeyi anlamalarını umarım.
© copyright 2005 - 2026