bugün

/790
2018-2019 sezonunda futbol hayatlarını bitireceği yeni kurbanlarının isimlerini açıklamış kulüp.

(bkz: barış alıcı)

(bkz: berke özer)

yazık oldu çocuklara.
Gün aydın..

görsel
hazırlık maçına göz attığım rakip.

kardeşim o kadro ne lan öyle? fenerbahçe mi mc donalds oyun bahçesi mi belli değil.

ahmethanlar, berkecanlar, yiğithanlar.. bu ne lan?

new age islam öncesi türk topluluğu kurultayı gibi..

lozan mıdır nedir bu kadroyu haşladı, haşlar kardeşim. özellikle ikinci golün öncesi de kendisi de ders niteliğinde, dersin adı da ‘acil transfer’. bu sene şampiyonlar ligi’ne katılamama gibi bir başarısızlık gösterirse o ali moç lem awq de sizi kurtaramaz taraftarın elinden söyleyeyim.
çoluk çocuk yetiştirerek önümüzdeki 5 sene içerisinde milyon dolarlara diğer büyük kulüplere satmaya çalışacak yeni ali koç revizyonu takımı.
Fesatlık. Şike. Boş trip. Öncesinin yok olduğunu bilip şimdi kendilerini avutmaları.
Ali Koç ile gelecege yatırım yapan bir kulüp olma yorunda son hız giden takım.
Bi şey sorcam.. şimdi bizim ffp olayı var ya hani.. sattığımız kadar alabiliyoruz.. sadece fernandao gitti, o da 3 milyon dolara gitti.. aldığımız berke, barış ve şimdi de nec nijmegen’den bi çocuk alınacak gibi.. bunların bonservisleri düşük olsa da bir birini karşılamıyor.. oynatabilmek için satılması gereken kişiler olacak gibi.. inşallah doğru kişiler gider de adam akıllı bi kadro toplayabilirler.. bu sezon bi şampiyonluk beklentim yok. Umarım yapılmaya çalışılanlar önümüzdeki sezonlar güzel meyvalar verirde çekilen eziyete değer.. arkandayız ali başkanım.. kombine alamadım ama üç forma aldım. Daha fazlası da Feda olsun.. elinden geleni ardına koyma başkanım.
lan nasıl bir taraftarımız var anlamış değilim sanki yeni yönetim keyfinden kaliteli transfer yapmıyor. geçmiş yönetim takımın anasını ağlatmış boş boş konuşmayın da az sabredin.

o top klas futbolcuların piyasasını bilmiyor musunuz? transfer yaparken yapacağımız harcama kadarlık bir satış karı elde etmemiz gerekiyor aksi halde o şampiyonlar ligini düzenleyen uefa komitesi anında siktiri çeker.

bir laf vardır bilir misiniz?; ya para saymayı bilmiyon ya hiç dayak yemedin.
Bir Galatasaraylı olarak yeni başkanı ile başarılı olmasını temenni ettiğim ebedi dost.
görsel
Şampiyon olacak canımın içi bu sene inşaallah.
şampiyonlukta bu senede babayı alacak takim..

sezon sonu lig 2. falan tamamlanir
sonra cocu ile fenerin yolları ayrılır..

aslında ben fenerin başına arsen wenger veya bir ıngiliz ekolü hoca geçmesini istiyordum ama bunlar gitti psv nin hocasını aldı..
En az 2 sezon diş sıkmaları gerek.

Şampiyonluk gelmeyebilir, ama en azından mali tablo düzelir ve bir felsefe oturur. Ali koç yapar beyler.
basketbol takımı önümüzdeki sezonun f4'u için nokta atışlarına devam etmektedir. şu sıralar tyler ennis transferi ciddi biçimde konuşulmaktadır. gelirse, wanamaker'ın boşluğunu fazlasıyla doldurabilecek bir oyuncudur.
Bu sezon için hala kadrosunu oluşturamamış takım. işleri zor gözüküyor.
En sevdiğim.
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
erkek basketbol takımının sezona hazırlık programı şu şekildedir:

bas dost, willshere, yerry mina derken 2 tane ikinci lig topçusu alabilen yine sağlam gaza gelip sezon sonu dış güçler diye ağlayacak takım.

son şampiyonluğunun üzerinden 5, son şampiyonlar ligi maçının üzerinden 10, son şampiyonlar ligi galibiyetinin üzerinden 11, son şampiyonlar ligi deplasman galibiyetinin üzerindense 16 yıl geçmiştir allahın loserları bir de kendilerini büyükten saymazlar mı açık ve net.
taraftarından çok rakip takım taraftarların takip ettiği takım. işte bu yüzden türkiye nin en büyük spor kulübü fenerbahçe.
634 milyon euro nasıl bir borçtur lan?
hazırlık maçlarıyla avunan taraftara sahip kulüp.

lan adamlar senelerdir başarıya nasıl aç kalmışlarsa kendilerini kaybettiler.

cocu ve gençlerle şampiyon olacaklarmış. olursunuz tabi ya. *
Hayatımda bazı kesim Galatasaray taraftarı gibi tek hücreli insan görmedim. adam hala Fenerbahçe taraftarının hazırlık maçıyla böbürlendiğini sanıyor. Biz değişime, yırtıcı ruha seviniyoruz. Dün Fenerbahçe 3-0 öndeyken bile baskı yapıp pozisyon üretiyordu. Biz bunu özlemiştik. Anlamanız zor da, yine de anlatayım dedim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026