/787
yıllar geçse de şike soruşturması geçirdiği unutulmayacak kulüp. artık her şike soruşturması sayelerinde kumpas olarak kestirilip atılacak. fenerbahçe nasıl ceza almadıysa diğer şike yapacak kulüpler de ceza almayacak. aksi takdirde ortalık karışır, adaletsizlik oluşur.
koskoca juventus gıkını çıkarmadan bir sene ikinci ligde oynadı. ne olurdu aynısını yapsaydınız ? bu ülkeye örnek olur, çok şey katardınız. fırsatı kaçırdınız artık. ülke için de üzücü oldu. olan futbolumuza oldu maalesef.
Kumpası bozan fetö denen terör örgütüne ilk tokatı çakan Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütüne sahip takım cumhuriyetin bekçisi. Evet.
yarın monaco tarafından onuru kırılacak,rencide olacak zavallı klüp.
o kadar sinirlendiğim halde bi türlü bağımı koparamadığım kulüp. vitor'un kalmasına kızdım, caner'in bonservissiz gitmesine kızdım, bilet fiyatlarının aşırı olmasına daha da çok kızdım ama yine de bu akşam ki maçı aklıma geldikçe heyecandan yerimde duramıyorum.
civcivle maydanozu bir araya getirmiş kulüp..
enteresaaan..
Türkiye'nin en büyük spor kulübü. Bunu cemaatsaray ve tinerciler anlayamaz. Evet.
https://twitter.com/vatsk...status/760937961206718465
https://twitter.com/Finwe...status/760942992140238852
Loser takımdır.
Artık feto nasıl dualar okuduysa heriflerin iki yakası biraraya gelmedi. Harbi gülenin amk.
Son zamanlarda futbolda başarılı değiliz aziz yüzünden.Basketboldan çekti elini tepeye oynuyoruz avrupada yıllardır.Futboldan da çekse başarılı olucazda çekmiyor.Bir fenerli olarak onlar bizle dalga geçsede şampiyonlar ligine gidemiyoruz diye ben avrupada tüm türk takımlarını tutmaya devam edeceğim.Seviyelerine düşmem kusura bakmasınlar.
(bkz: marcelo bielsa)

Futbolun obradovic i olacak adam boşta şu anda.
(bkz: konyaspor un zaten avrupa ligi gruplarında olması)
şu şekilde yönetiliyor

https://twitter.com/Samed...s/729942240915689473?s=08
görsel

Hey gidi fenerim bizi bu hallere düşüren utansın. Bu Yaşta caps yaptırıyosun bana azizzzzz.
Boş takım. Bugün monaco gereken dersi vermiştir.
ortalama bir sezonu şöyle geçen takım:

1-sezonu 2. bitir.
2-uefa şampiyonlar ligi ön elemede elen.
3-uefa avrupa ligi ön elemesini geç.
4-uefa'da gruptan çık.
5-taşşaklı bir takıma denk gelene kadar adı sanı duyulmamış takımları eleye eleye çeyreği gör.
6-uefa'dan elen.
7-lige odaklan.
8-şampiyonluğu kaçır.
9-başa dön.
turkiye'nin en büyük takımlarından biridir beşiktaş tan sonra, aziz orada oldukça da hezimetler devam edecektir. dün akşam normal olarak destekledim, fakat baktım ki, yok aga aziz ve o teknik direktör takimi çok bozmuş. taraftar olarak bir tepki verin ki kartalima rakip çıksın, yoksa renksiz geçer bu sene.
Misyon ve Vizyonunun yeniden yapılandırılması gereken kulüp. Bir spor kulübü olmasına rağmen yönetiminde bulunan onlarca iş adamından dolayı finansal açıdan başarılı, sportif açıdan başarısız bir kulüptür.

Basketbol, Voleybol gibi amatör branşlarda ne kadar iyi olunursa olunsun temelinde futbol olduğu için en büyük yatırımını futbola yapıp meyvesini alamamaktadır.

Bir Galatasaray'lı olarak belirtmeliyim ki bizde finans ve istikrar olmamasına rağmen bunca başarı elde ediyorsak Fenerbahçelilerin bir değil beş defa düşünmeleri gerekir.

Bunca başarısızlıkta sorumluluk almayan Aziz Yıldırım gitmeli ve sportif açıdan radikal alınıp yeni oluşum oluşturulmalıdır. Aksi takdirde hastaneler Fenerbahçe yüzünden kanser olan dostlarımızla dolu olacaktır.
Bitanemdir.
şike yapamdık diyor utanmadan ulan tapelerdeki konuşmalar sahte olduğu için değil, açığı ararkenusulsüz toplandığı için dava düştü, adam uydurmadı o konuşmları olayları tespit etti. Usulsüz toplanması gerçek olmadığı anlamına gelmez. Net şikecidir.
her sene kendine iteleyecek bir takımı bulan yüzyılın loser takımı. bu takımı tutan erkeklerin gen yaşta saçları dökülüyor kızların ise kaz ayakları çıkmaya başlıyormuş öyle diyorlar.
görsel
amatör branşlar hakkındaki devlete verdiği tavsiyelerinin veya önerilerinin de diyebiliriz veya ne dersek diyelim, sunduğu fikirleri devlet kademelerinde icracı konumda bulunanlar tarafından dikkate alınması gereken spor kulübü. arkadaş bu devlet, bu ülke insanları ve kurumları dinleyerek yeniden yapılanabilir, bir nevi güncelleme rahatlıkla gerçekleştirilebilir ve pek çok gerginliğin önüne geçilebilir.
görsel
© copyright 2005 - 2026