bugün

/790
6-0 ile avunup her sene Galatasaray karşısında küçük düşürülen Takım.
taraftarın artık kötü yönetime dur demek için harekete geçtiği takım. taraftar kombine satış rakamıyla yönetime mesajı yollamıştır.
Türkiye Süper Ligi'nde 19 şampiyonluğu olan, üç büyük külüpten biri.
1907 yılında kurulan ve türkiye'nin en köklü geçmişe sahip olan kulüplerinden birisi.

senelerdir oynadığı futbol'la bir türlü mutlu edemiyorlar beni. özellikle 2011-2013 tam bir kanserdi aykut'la. sonra geçen sene ersun takıma ilk yarı güzel futbol oynattı ancak bu sene tekrar silik futbol'a döndük ve inanmak zor ama aykut'u özler oldum. biz hiç böyle rakibi döve döve yenen bir fenerbahçe göremeyecekmiyiz? bence bu takımı düzeltmek için iyi bir ismi olan td almamız şart. bende içimizden birinin td olmasını isterim aykut ve ismail gibi ama olmuyor işte başarılı yapamadılar takımı. getirelim başarıya aç genç bir hoca unai emery veya marcelino gibi düzeltsin şu takımı artık.
sizden beklediğimiz istediğimiz futbol buydu be. maçı bırakıp tuvalete gidemiyoruz.
is back.
dünkü maçtan sonra şunu gördüm ki tek eksiği yaratıcı oyuncu. yani salihle(iyi oynuyor laf yok) ozanla olacak iş değil orta saha. iki yönlü bir yaratıcı oyuncuya ihtiyaç var. sosa, sneijderin yarısı olsa sıkıntı yok.
Sabah akla gelince iştah kaçıran takım.
geçen sene oynadığı rezalet oyunu bu senenin ilk maçında da sürdürerek içimizdeki futbol özlemini bitirmiştir, vallahi allah taraftarına sabır versin koca sezon bu rezalet takıma katlanma zorunda kalacaklar.
Maydonoz sapından kurulma takım.
ömürden ömür çalan takım. ne oldu rvp hani victor gidince güzel günler bekliyordu bizi. şu saat itibariyle yönetimin acil istifa etmesi gerekir. bir iki tane futbolcu yüzünden victor'u yediniz. bu adamda böyle oynatıyordu ne değişti şimdi. hep sorumlu hoca dediniz. futbolculara bastınız paraları alayı yattı. o iki stoper dışında sahada sağlam adam yoktu. ozanmış ulan adam pas atacağına ki önündeki adama saçını tarıyor lan. göt göbek karışmış. ligin başlamasına üç gün kala hoca değiştiren adamlar bırakın bu takımı.
Hocasını zamansız kovmanın çilesini çekecek takım.

Rakip takımın hocası Fenerbahçe'yi Dick Advocaat'tan daha iyi tanıyor. Mağlubiyet sizce de kaçınılmaz değil mi? Hemde Emre Belözoğlu'nun Kırmızı kart ikramına rağmen.
Sayelerinde ligde değişen birşey olmadığını gördüğümüz kamanda.
biz 4 tane attık, fener yine yenildi.
Yöneticileri şu beyaz futbol'da kendini paralayan abdülkerim durmaz'ı dinlemeye davet ediyorum. Adam haklı beyler dağılın.
Fenerbahçe de en büyük sorun kangren olan Aziz Yıldırım,
Sorun ne oyuncular ne hoca ne de taraftar, Bunun farkına varmaları ise imkansız,
galatasaraylı olarak azizin kalmasini isteriz tabi ki.
Aziz Yıldırım başka olduğu sürece başarılı olamayacak takım.
bu sene ilk 5 e giremez.

hücum hattına bak

emenike alper volkan şen fernandao van persie.

ulan bu hücum hattı ptt 1.ligde toplam 20 gol atamaz amkjsjda. evet.
Ersun yanal başa geldiğinde de ilk hafta kaybetmiştik.Takım güzel top oynamıyor.Advocaat yeni bir sistemle oynatıcam dedi takımı.Bakalım neler olacak.iyi bir takım oyunuyla şampiyonluğa oynayacağımızı düşünüyorum.Yetenek ve bireysellik eskisi kadar önemli değil artık modern futbolda.Daha yeni başladık.
Ölene kadar tutmaya devam edeceğim takım. Cimbom yumuşak şekerliler düşünsün.
2010'da Bursasporun devrim yaparak şampiyonluğu elinden almasıyla şikeye başvurarak şampiyon olan başka bir anadolu kulübü olan trabzonsporun hakkini yiyerek şampiyon olan büyük denilen ama ülkemizin en asaletsiz kulübüdür.
adı duyulunca insanın dokuz köy uzağa gidesi gelen takım.

sevmiyoruz.
Dünya futbol tarihinin en büyük loser kulübü.
Ya objektif olarak baktığımda tarihi başarıları var ama Avrupa' da pek birşey yapamıyorlar ve bu yönden kötü bi takım kesinlikle Avrupa' da daha iyi olmalari gerekir . Şike davalarina hiç girmiyorum bilen biliyor.
Hakim ziyech'i alıp fetöcüleri yerden yere vuracak olan cumhuriyet muhafızı sipor kulübü.
6alatasaraylılara ithafen:

bize şikeci deniyor, size fetöcü... hangisi daha kötü?

fazla düşünme. biz şikeciysek sadece şike yaptık demektir. siz fetöcüyseniz hem himmetlerle ne haksız şampiyonluklar aldınız hem de ülkeye darbe yapmaya kalkıp onca insanın ölümüne neden oldunuz demektir.

öyle itham etmek kolay. insan önce aynaya bakmalı. olup biteni gözleriyle görmedikçe veya sağlam bir kanıt olmadan ötmemeli.

fetöcü damgası yemek şikeci damgası yemekten bin kat daha kötüdür, bunu hala aklınız almıyor mu gençler? artık dönüp kendinize bakma zamanı geldi de geçiyor bile. hadi şimdi biraz düşünün.
© copyright 2005 - 2026