bugün

/787
Türkiyenin en büyük spor kulübü.
trükiyenin şikecisi.

şikeciden büyük olmaz.
şikeciden şanlı olmaz.
şikecide şeref olmaz.
şikecide hak aranmaz.
Futbol takımı Bu sene 4. Yıldız mücadelesi verecektir.
futbol takımı bu sene de 4.yıldız mücadelesi verecektir. seneye de.
önümüzdeki birkaç yıl dördüncü yıldız içi mücadele edecek takımdır.
o kadar transfer ve paraya rağmen yinede bi bok olamayan takım...

valla azizeden kurtulmasına bunlar bi halt yiyemez...
allah aziz yıldırımı, rakiplerinin özellikle de galatasaray ın başından eksik etmesin.
kısaca kurabiye fener diyebilirsiniz.
Küme düşmesi muhtemel Kayserispor'u yenemeyerek bu sezon çok sıkıntılı günler yaşayacağını belli etmiştir.
Türkiyenin taraftarina en buyuk zararı veren takimidir. Kimimizi kanser etti kimimiz kalp hastasi oldu kimimiz timarhaneye dustuk kimimiz paranoyak olduk kafayi yedik. Bu nasil takimdir allasen kim sorumlu bu kotu gidisattan? Bence aziz yldirim, artik isifa etmelidir fenerbahce silkelenmelidir olmaz boyle.
Not: atsan atilmiyor satsan satilmiyor. Birakamiyosun bu kulubu ask iste...
(bkz: yine mi keder ama artık yeter)

alper'in golüyle lig sonunculuğundan son anda kurtulan takım. *
bu sene ilk 10 a giremez. yandex e gir aatıf şeyşu gelsin ashhasdhds. evet.
aşçısının elinde yeteri kadar malzemesi olan ama yemeği ortaya çıkartamadığı mutfak. lucescu ya da şenol güneş bu kadroyla yenilgisiz devam ediyordu takımın başında olsalardı.
tabi daha tahmin için erken ama kötü başladı sezona. hoca belirleyici olacak, transfer değil. yoksa taktiği ve anlayışı oturmamış takıma ziyech ne kadar şey katabilir ki ?
bekleyip göreceğiz.
Normal bir Fenerbahçe her sene taraftarina sinir krizi gecittirebilir.
beş yıllık plana ihtiyacı olan kulüp.
önce 24 yaş altı hariç tüm takım elden çıkarılacak.
yerli / yabancı genç bir hoca ile dünyanın her yerinden ve türkiye'den gelecek vadeden genç yetenekler transfer edilecek.
'bu yıl şampiyonluğa oynamıyoruz' diye sezon açılacak.
tabii bunlar yapılırken taraftar tribünde tespih çekmeyecek; gençlere dünya yıldızı muamelesi çekecek.
takip eden sezonda, puan cetvelindeki sıra ne olursa olsun, sadece gençler için para harcanacak.
bunlar doğru yapılırsa, en çok üç yıllık bir geçiş dönemini seri şampiyonluklar izler.
an itibari ile lig 13.sü takım.
ben bir galatasaraylı olarak fenerbahçenin toparlanacağını düşünüyorum.
bu hafta muhtemelen rakiplerini farklı yenecekler. fenerbahçe medyası ortalığı kavuracak hali ile.
şampiyonluk çok zor ama 2. ve 3. olacaklardır
En iyi oyuncusu van persie gerisini sen düşün.
bu sene lide bizdende kötü başladı. o kadroyla bunu nasıl beceriyorlar hayret.
Neyi bu kadar abarttılar anlam veremedim.

Tamam takım kötü de, ligden düşer falanlat ne aq.

Max. 5-6 haftaya toparlar ve şampiyonluk yarışında var olur.

Ulan bu takım hatta daha kötüsü vitor gibi bi yarak kafalıyla şampiyonluğu son 2 haftada kaybetti.

Neymiş küme düşecekmiş bilmem ne. Oldu aq.
Taraftarlarının gereksiz yere karalar bağladığı takım. Neticede Dick daha yeni geldi takıma. Geri dörtlü iyi, orta sahada topal gibi sert bir oyuncu var,yedekler iyi,salih gibi bir yetenek var ve forma girdiği zaman takıma çok şey katacak rvp var. Eksikler iki yönlü orta saha ile,futbol aklı olan kanat oyuncusu ve dick'in takıma henüz alışamaması.Çünkü Volkan,aatıf,emenike,stoch gibi kanat özellikli oyuncuların oyun aklı zayıf ve alper,ozan,salih,topal,Josef gibi orta alan oyuncularının hepsi tek yönlü. Eğer bu tip oyuncular alınırsa Fenerbahçe yine ligin en büyük favorilerinden biri olur.
Not:Sarı-Kırmızı.
Galatasaray'ın adına üstünlük kurmanın tek yolunun sadece başarıdan geçtiğini artik anlaması gereken kulup.

Edit: hemen de ataturk'un takimi oluver karşi tarafı karala. Bunlardan kurtulun işte amk bunlardan.
itici bir takım.

Ben bu takım dış ülkede oynasa bile karşı tarafı tutuyorum. Hatta o gün yenilen fener için kutlama yaparım.

Tek kelime ile buzdolabı gibi takım.
Tarihin en ezik takımı.
Fenerbahçe bir spor kulübüdür sayın yazarlar.Futbolda başarısız olunca galatasaray bizden başarılı bir spor kulübü olmuyor.
Türkiye'nin her spor dalında zirveye oynayan atatürk'ün takımıdır.
edit:
Türkiyede insanlar sadece futbolu başarı saydıkları ve fanatik oldukları için hiçbir zaman anlayamayacaklar.Atın şu fanatikliği açın bakın lütfen.
Galatasaray en başarılı futbol kulübüdür altını çizerek söylüyorum ama en başarılı spor kulübü fenerbahçedir. Futbol Bir spor dalıdır.Size göre tek spor futbol tabi.
Ne yazik ki can cekisiyor.
© copyright 2005 - 2026