bugün

/790
taraftarınında kulubünde en büyük derdi en büyük sevinci galatasarayı yenmek olan takım.
aşktır lan o.Bir tanedir.
koyu besiktasli olarak umrumda olmayan takim, ha ne zaman umrumda olur, avrupa maclarinda sesim kisilana kadar desteklerim o ayri.
Anlatılmaz hissedilir.
an itibariyle adı anılanlar vs gelenler arasındaki uçurum farkını yine bize kanıtlamış , yine transferde bir bok yiyememiş takımımdır.
http://www.fotomac.com.tr...portodan-2-isim-kiralandi
demiştim demek istemezdim ama..

edit: ismi duyulmamış oyuncuya daha sıcak bakıyorum, +30 yaş bi yıldız getirmektense ama 25 veya 27 yaşında değil 19,20,21,22 bari en kötü 23 yaşında olsun.
luis nani ile gönüllere bi nebze de olsa su serpmiştir. ama hala kendini affettirememiştir. sağlam ve genç bir orta saha ile genç ve hızlı bir forvet de aldıktan, kendisiyle tekrar düşünebiliriz.
galatasarayımızın geçen seneki pandev ve dzemaili transferleriyle dalga geçtiğini sanan taraftarlarının önce kaybedilen şampiyonluk, şimdi de fabiano ribeiro ve abdoulaye ba gibi adı sanı duyulmamış transferlerini nerelerine saklayacaklarını merak ettiğim komik takımdır.

(bkz: en büyük eğlence fenerbahçe)

zöge: zorunuza mı gitti? bi de josef de souza diye bişey aldılar kapak olsun.*
eğer az biraz utanmasi varsa seneye forma yerine düz beyaz penye ile çıkması lazım gelen takım. 3 yıldızlı forma mı olur lan ahahah!
transfer tuşu basılı kalan takımım. evet.
ortalığı kasıp kaçıracagiz bu sene . transferler için teşekkürler muhtar.
neler yapıyorlar yahu bu kadroyla bile iş yapmazlarsa.
Aziz başkan 4.yıldızın acısını ancak böylesine transfer çılgınlığıyla kapatabilirdi böyle bi baskana sahip klup.
Çulsuz gslilerin bok attığı başkana sahip kulübüm.. Eyy aziz başkan bunlar hep senin yüzünden..
siz hangi takımlısınız? diye sorarlar adama.
Mali açıdan sıkıntı yaşaması imkansız olan kulüp. Sponsorları kenara çeksek bile bu takıma gönül veren ne iş adamları var. Onlar başıboş bırakmaz takımı.
Türkiye'nin 3 (üç) yıldızlı tek takımıdır.
(bkz: Robin van persie nin fenerbahçe ye transferi)
Sonunda dedirtmiştir.
yerli transferini halletmesi gereken takımım bir an önce kaliteli dört yerli oyuncu bulması gerekiyor. keşke emre egemen mert yollanmasaydı. bu konuda hata yaptıklarını düşünüyorum. bir yerli transfer yapıp bitirirlerdi bu işi. 14 yerli olması gerekiyor takımda.
Mali açıdan sorun yaşasa bile sırtını devlete dayamadan, fakir fukara fon'una yetimin hakkına göz koymadan, peşkeş istemeden sorunlarını haledebilecek kulüptür.

Belki kulübün gs kadar fazla özkaynağı olmayabilir. Zor güne satacak Bir riva'sı bir adası olmayabilir. Hatta tabzonspor gibi dünya üzerinde hiçbir kulübe devlet tarafından yapılmayan bir güzellikle hes'lerden yüzdelik pay alıyor olmayabilir. Örtülü ödeneklerden pay almıyor da olabilir.

Ancak her şeyden öte, kulübü holigan gibi seven iş adamları var. Merak etmeyin.

Hiç olmadı, kulübün yardım kampanyasına gerek kalmadan toplanırız, her taraftar elinden geldiği kadar. Üniversitedeki öğrenci halimle bile ulaşımdan, az yemekten, şundan bundan kısar elimden geleni verebilirim mesela. Benim gibi gönülden bağlı, boyle kucuk yardımlar yapabilecek en az 1 milyon taraftarı vardır. Geliri iyi olanları saymıyorum bile.

Demem o ki; 3 temmuzda devlet/cemaat yıkmadıysa malil sorunlar hiç yıkamaz.

Biz yaşadıkça, yaşayacağımız kulübümüzdür.

Peşinedit; son cümle ne aforizma oldu ama.*
sayfa yenilemeye gelmiyor hop yeni transfer. evet.
Hayvan gibi transfer yapan takım.
Olum madem nani yi, van porsiyi felan alacaktiniz ne istediniz bizden amk.
Fernandao yedek oturacak Şener yedek oturacak.
Biraksaydiniz kalsaydı adamlar bari.
(bkz: kontrolsüz güç güç değildir)

daha düne kadar yönetim istifa diyorduk, şimdi bakıyorum "en büyük başkan bizim başkan" nidaları. işte nefret ettiğim taraftar profili. konu çok sevdiğim takımım olsa bile. umarım bu büyümenin sonu hayırlı olur. umarım şampiyonlar liginde ön elemeyi geçebiliriz. umarım şampiyon olabiliriz. nitekim taraftarın gözünü boyamak kolay, mevzu başarılı olmak.
kontrolsüz güç kullanarak rakiplerine psikolojik şiddet uygulayan kulüptür.
türkiye dışın da tanınmayan takım, ulan bi takım bu kadar mı galatasarayın gölgesin de olur.
Güçlü çocuklarca galatasarayin gölgesinde kaldiği söylenen takim. (bkz: hassiktir oradan)
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026