/789
at kafası çoluk çocuğun dilinde olan nadide takım. bu zamana kadar her zaman transferde geride olan ve şampiyon olsa bile, 4 yıldız taksa bile medya tarafından bir gün haber yapılıp unutulan takımın takunyalarıdır.
Yeni isimlerle transferlere devam eden klup.Super lig tarihinde bircok takim bircok kere kadroda boyle buyuj capta degisiklige gitti.Surec olarak en yakinlarindan fatih terimin galatasaraya son geldigi donem.Terim ligi iyi taniyan bir isimdi ve nokta transferlerle kadroyu kisa zamanda birbiribe uyumlu kildi ve basariyi yakaladi.Bakalim pereira boyle kemiklesmis bir kadroyu bir kalemde silmenin akabinde saglikli bir futbol oynatabilecekmi.Objektif bir galatasarayli olarak merakla bekliyorum.
galatasaray şampiyon oldukça daha da fazla para harcayan kulüp. aziz'in hırsları ile daha da batağa gidiyorlar. nasılsa bu sene diğer takımların aksine uefa ffp denetimine tabii değiller ama seneye işin rengi farklı olacak ki çok iyi şeyler olacağını zannetmiyorum...

şu anki transfer dönemi hariç;

galatasaray şampiyonluklarından sonra 140 milyon avro
bjk şampiyonluklarından sonra 36,8 milyon avro

harcatmış aziz...

bu arada basını içeri almadıkları ve tehdit ettikleri için pek yazamazlar ama son kongrede belirtilen rakamı telaffuz edelim;
"655 milyon TL toplam konsolide borç ve 2015 yılı kulüp ve sportif a.ş. 200 milyon TL zararı ile Türkiye'nin en borçlu kulübü fbdir."
https://vine.co/v/enupm9jYZY3

6s lileri bu şekilde ağlatan kulüptür.
Dünya'nın en çok borcu olan kulübünün real madrid, madem ekonomiye girdik, en borçlu devletinin de abd olduğunu bilmeyen gsli ekonomistlerce eleştirilen takımımdır.

Geçen yıl bonservise harcamadığımız 30m€ var. Bu senenin bütçesine eklersen direkt 60-70m€ transfer bütçesine rahatça ayrılabilir.

Siz o kıt aklınızı yormayın, fenerbahçe ile başa çıkamazsınız.
desteklemekle olduğum spor kulübü. türkiyenin en başarılı ve en büyük spor kulübü. bakın spor kulübü dedim. inşallah futbolda da bir sürü başarılar elde edecektir.
Bu sene şampiyon olmaya yemin etmiş şikeci takım.

fernandao 5-10 milyon €
Şener özbayraklı 3-5 milyon €
ba-fabiono 2-3 milyon €
kjear 5-10 milyon €
nani 10-15 milyon €
not:rakamlar ortalamadır.tam fiyatı bilmiyorum.

ama şampiyonlar ligi play-of'ta gidiciler..
Gelecek sezon ortalığın anasını ağlatacak takımdır .
ya çok iyi bir sezon geçirip her şeyi silip süpürecekler ya da en dibi görecekler. bu gelişmelerle başka bir ihtimal yok.

not: galatasaray.
birkaç sene sonra ekonomik durumu beşiktaş'tan daha kötü olacak kulüp. sözlükten bir kardeşimiz demişti dersiniz.
Transferlere vereceği paraları hakemlere dağıtsa daha mantıklı iş yapacak nam-ı değer şikebahçe..
kimsenin tanımadığı brezilyalı baroni-maldonado karışımı bir oyuncuya 8 milyon euro veren spor kulübü.
yazıda da benzer şeyler yazılmış, ntv'de de o tip şeyler söylendi, kötü oyuncu değil ama fiyatı çok fazla!
http://abcspor.com/index....ef-de-souza-fenerbahcede/
aha buraya yazıyorum bu aldıkları nani ortega kadar takıma katkı sağlamaz. keko gibi gidip aldılar herifi. adam bildiğin şopar.
vergisini veren ama şike yapan takım. iyi ben de vergi verip hırsızlık yapayım sonra her şey meşru olur bana. tamam.
tarihin en iyi kadrolarından birinin kurulduğu yıldır. boşverin para pul hesaplarını bu senenin tadını çıkartın.
başarı geldiğinde zaten harcanan paraların karşılığı alınacaktır.
kombine, forma satışı bile şimdiden geçen yılın çok çok üzerine çıkacak gibi görünüyor.
bir de Avrupa'da başarı gelirse değmeyin keyfimize.
2015-2016 futbol sezonunda önceki senelere nazaran daha az saç baş yolduracak takımım.. iyi paralar harcanıyor. Güzel takım kuruluyor. inşallah ne yaptıklarını biliyorlardır..
(bkz: sezon sonunda göt olan fenerliler)
3/7 öncesi büyük yürüyüşüne kaldığı yerden devam eden kulübümüz.

Her alanda daha da büyüyecek, daha da ilerleyeceğiz. Engel olup da alaşağı etmeye çalışanların da halleri ortada zaten.
hakkında haksız rekabetten dava açılacak kulüp..

van persie geldi, orta saha alacağız diyor adam..
yapmayın etmeyin lan bizi kalpten onları hasetten götüreceksiniz.
her transfer yaptığında, başlığına gelip ergenler gibi kötülenen, kıskanılan türkiye nin en büyük kulübü. götünüzü sikseler fenerbahçe ye sataşırsınız, iyi gün taraftarı kancıklar.
fb kasası artı veriyormuş. ulan yalanınıza kendiniz bile inanmıyorsunuz da yazıyorsunuz işkembeden!
fb 7 yıldır avrupa kupalarında nal topladığı için uefa denetimine tabii değildi. bu sene de değil... eğer avrupaya kalmayı becerebilirse seneye ffp denetimi geliyor ki şu an ki görünüm bile karanlık zira fb sürekli zarar eden kulüp - a.ş. dengesine sahip. son kongrede bile kendileri türkiye'nin en borçlu kulübü fbdir diye söylediler ama medya yazmıyor.
aysal, drogba ile şino'yu aldığında galatasaray'ı batıracak diye aylarca haber yapan şerefsiz medya, uçan kuşa 5 milyon avro veren fbye sus pus!!!

spk, fb-akp siyasi baskısı ile türlü kanunsuz değerlemelere, devirlere, işlemlere, transfer bedellerini açıklamamaya göz yumuyor ama kantarı topuzu ağır ve büyük... düştü mü kalmaz, ne olur bilinmez!
Adamlar mac gunu bile kombine satiyormus ne guldum amk. Yapacagin hesaba ahahaha.
O değil de bi takim bu kadar mi salya döktürür arkadaş,jem pauller,sabriler,bilalinholar kusmuş ortaliğa.
(bkz: aslan terbiyecisi)
Bu sene efsane bir kadro oluşturacak inşallah dediğim takımdır.
Hala daha Van Persie transferi bitmiş değil...
bu yılki kadrosu umut vaad eden futbol takımı .

umarım iyi bir sezon geçirir, sahi bu sene avrupa kupalarında oynuyor muyuz ? .
© copyright 2005 - 2026