bugün
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı49
- 10 eylül 2026 ismail kartalın istifası16
- karınızı kucağınızda taşır mısınız8
- karanlıkta bi şey var hissi9
- eğer şansınız olsaydı kimleri diriltirdiniz8
- platon un mağara alegorisi7
- milyonlarca insan deccal'in peşinden gidecek15
- ismail kartal23
- birden akla gelen sözlüğü bırakma düşüncesi11
- üstteki yazar hakkında bir tespit bırak5
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı10
- sözlük sapıkları12
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı13
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı5
- dünya iyi midir9
- am meme ve göt üçgenindeki favori organınız11
- 6668
- şeyh saidi mezarından çıkarıp yeniden asmak2
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- jennifer lawrance9
- hayatını garantiye almak isteyenlere tavsiyeler12
- silvermist'in mutfağına konuk olmak18
- ıssız kampta kakiş yapacak yer arayan narin insan4
- ismet özel der ki5
- mutlu musun2
- flört11
- kiraz cicegi kolonyasi29
- sözlükteki cinconluların göt olması5
- crocs3
- kızılay avm11
- tuğba ekinci2
- siyah şahinde son ses azer bülbül dinlemek2
- uzun adam4
- deccal'in şu an yeryüzünde olma ihtimali6
- sözlükte kavga olmayacak hissi13
- dizin2
- yahudilerin hepsi iyi insan değil9
- kars ağzı2
- kalbiniz mesih'in adına tepki veriyor mu4
- tarihin en kötü roma sını yenemeyen takım3
- ağır müslüm gürses sözleri9
- fenerbahçe biraz sert biraz katı16
- ilişkide beklentileriniz2
- nick vermeden bir yazara seslen2
- kendini çok önemli sanan yazar14
- doğaüstüyle dinle kafayı bozan kitle4
- allah her şeyi kuşatmıştır7
- alparslan kuytul2
- görümce2
- isa mesih'in gelişini sevgiyle kucaklamak4
spor ahlakı hiç bir zaman değişmeyen kulüp. gençlerbirliği menejeri cem onuk'un sözlerinden:
-'...Mağlup olduğumuz Fenerbahçe maçı sonrasında soyunma odasında, 'paralar gelsin' diye göbek atan oyuncular vardı. Bu çok acıydı. Bu nedenle kadroyu geniş tutuyoruz ve bu tür arkadaşları takım içinden elimine ediyoruz. Sözleşmesi devam edenler içinde bu tür 1-2 tane oyuncu olabilir. Onlar da aynı davranışlarına devam ederlerse, bu takım içinden dışlanacaklar. Erhan ve Isaac gibi...'
tüm açıklamalar için
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=322748
edit: okumayı bildiğimi düşünüyorum, sizler istediğiniz gibi yorumlayabilirsiniz.
-'...Mağlup olduğumuz Fenerbahçe maçı sonrasında soyunma odasında, 'paralar gelsin' diye göbek atan oyuncular vardı. Bu çok acıydı. Bu nedenle kadroyu geniş tutuyoruz ve bu tür arkadaşları takım içinden elimine ediyoruz. Sözleşmesi devam edenler içinde bu tür 1-2 tane oyuncu olabilir. Onlar da aynı davranışlarına devam ederlerse, bu takım içinden dışlanacaklar. Erhan ve Isaac gibi...'
tüm açıklamalar için
edit: okumayı bildiğimi düşünüyorum, sizler istediğiniz gibi yorumlayabilirsiniz.
bazı söylemleri götünden anlayanların bok attığı kulüp.
fenerbahçe gençlerbirliği maçından sonra aynı anda oynanan maçta vestel manisa yenildiği için gençlerbirliği kümede kalmayı garantiledi. ve kümede kaldıkları için gençlerbirliği futbolcularına prim ödenecekti g. birliği yönetimi tarafından. menajer cem onuk'un anlatmak istediği "yenilmemize rağmen para için göbek atan oyuncular var..."
ama konu fernebahçe olunca sanırım bazılarının anlama organları değişiyor, idrak yolları kapanıyor ya da ben yanılıyorum ve onların tüm kapasiteleri bu.
bazı söylemleri götünden anlayanların bok attığı kulüp.
fenerbahçe gençlerbirliği maçından sonra aynı anda oynanan maçta vestel manisa yenildiği için gençlerbirliği kümede kalmayı garantiledi. ve kümede kaldıkları için gençlerbirliği futbolcularına prim ödenecekti g. birliği yönetimi tarafından. menajer cem onuk'un anlatmak istediği "yenilmemize rağmen para için göbek atan oyuncular var..."
ama konu fernebahçe olunca sanırım bazılarının anlama organları değişiyor, idrak yolları kapanıyor ya da ben yanılıyorum ve onların tüm kapasiteleri bu.
ilk ismi siyah çoraplılar olan kulübtür. galatasaraylı olmama rağmen bu sezon avrupa da gayet iyi işler başaran bir takım olduğu için sempatimin arttığı takımdır.
http://www.milliyet.com.t...ate=30.05.2008&ver=39
kendi haberini anlamayan ve türkçe bilmeyen bir editörün haberiyle çirkin bir manşete konu edilmiş takımımız.
Şimdi türkçe bilmeyen bu editöre mi kızalım, muhtemelen türkçe bildiği ve konuyu anladığı halde vay fenerbahçe şike yapmış aha buradan kilitleyeyim diyip mal bulmuş mağribi gibi saldıranlara mı?
Anadilimiz Türkçe olduğu halde, söz konusu menajerin demek istediğini başta milliyet gazetesi olmak üzere anlamayan ya da anlamazdan gelenlere tercüme edelim. Anlamayanlara Türkçe'den türkçe'ye çeviri yapalım izah edelim.
Yani haberde Cem Onuk diyor ki, 1.000.000 Ytl kümede kalma primimiz vardı. Yenilmemize rağmen kümede kalabildiğimiz için, bazı futbolcular yenilgiye üzülmeyip, alacakları 1.000.000 Ytl kümede kalma primine seviniyorlardı bu da bana çok dokundu. Hiçbir şeye uymadınız bari Allah'ın ilk emrine uyunuz.
(bkz: Oku)
(bkz: dağılın şimdi)
kendi haberini anlamayan ve türkçe bilmeyen bir editörün haberiyle çirkin bir manşete konu edilmiş takımımız.
Şimdi türkçe bilmeyen bu editöre mi kızalım, muhtemelen türkçe bildiği ve konuyu anladığı halde vay fenerbahçe şike yapmış aha buradan kilitleyeyim diyip mal bulmuş mağribi gibi saldıranlara mı?
Anadilimiz Türkçe olduğu halde, söz konusu menajerin demek istediğini başta milliyet gazetesi olmak üzere anlamayan ya da anlamazdan gelenlere tercüme edelim. Anlamayanlara Türkçe'den türkçe'ye çeviri yapalım izah edelim.
Yani haberde Cem Onuk diyor ki, 1.000.000 Ytl kümede kalma primimiz vardı. Yenilmemize rağmen kümede kalabildiğimiz için, bazı futbolcular yenilgiye üzülmeyip, alacakları 1.000.000 Ytl kümede kalma primine seviniyorlardı bu da bana çok dokundu. Hiçbir şeye uymadınız bari Allah'ın ilk emrine uyunuz.
(bkz: Oku)
(bkz: dağılın şimdi)
kim ne derse desin her zaman dediklerine herkes karsı cıktı ama sonunda kabullendiler turkiyenin guzide kulubu.
her sezon öncesi olduğu gibi yine aptalca transferlere imza atan kulüp.
fenerbahçeliyim ama durum da böyleyken böyle...
(bkz: emre belozoglu nun fenerbahce ye transfer olmasi)
fenerbahçeliyim ama durum da böyleyken böyle...
(bkz: emre belozoglu nun fenerbahce ye transfer olmasi)
galatasaray'ın eskileriyle idare eden klüp.
(bkz: tanju çolak)
(bkz: emre belozoglu)
(bkz: fatih akyel)
(bkz: tanju çolak)
(bkz: emre belozoglu)
(bkz: fatih akyel)
dünyada aklına esen futbolcuyu alabilecek türkiye de ki tek kulüp.
yine bazı holiganların ağızlarını köpürten asırlık çınarımızdır. tümer'i de alırız emre'yi de... sıkıysa sen gel al tuncay'ı ya da alex'i!
rakip şampiyonlukları transferlerle,başkan istafalarıyla kapatabileceğini zanneden takım..diğer sefer ne yapacaksınız çok merak ediyorum?
madem kendini büyük takım görüyorsun,madem ağayım,kralım her şeyim diyorsun büyüklüğünü böyle züğürtlüklerle değil gururunla tamamla,göster..
ben fenerli yöneticilere acilen züğürt ağa adlı filmi izlemelerini öneriyorum,izlemezlerse de olur..
madem kendini büyük takım görüyorsun,madem ağayım,kralım her şeyim diyorsun büyüklüğünü böyle züğürtlüklerle değil gururunla tamamla,göster..
ben fenerli yöneticilere acilen züğürt ağa adlı filmi izlemelerini öneriyorum,izlemezlerse de olur..
türkiye`nin en cool takımı. türk futbolunun şımarık çocuğu.
karşılıksız sevgilerin sarı ve lacivertle birleştiği yerin adıdır.
birkaç haftadır ciddi fb-gs tartışması yaşayamayan bünyelerde, yaptığı sansasyonel bir transferle orgazmik patlamalara neden olmuştur. bir g.saraylı olarak takdir ettim kendilerini. ayrıca, yıllık 3.5 bin euroya taraftarları olabilirim düşünürlerse bak.
g.saraylı dostlar için edit: lan çaktırmayın sakın, on binkişi toplanıp bunları kafalasak, seyrantepe'yi dikeriz üç yıla. *
g.saraylı dostlar için edit: lan çaktırmayın sakın, on binkişi toplanıp bunları kafalasak, seyrantepe'yi dikeriz üç yıla. *
kendisindeki eksikliğin ruh olduğunu hala daha anlayamayan kulüp. ne yazık ki onu da parayla almak mümkün olmuyor.
fotomaç'a bakılırsa kadrosunda 324234 yabancı oyuncu bulunan takım.*
türkiye nin en zengin futbol kulübü değildir.
avrupa'da kupa kazanan ilk türk takımıdır.
(bkz: balkan kupası)
(bkz: balkan kupası)
2007 2008 sezonunda kürekde de şampiyon.
2007-2008 sezonunda basketbolda da şampiyon.
futbol değil, spor klübüdür.
sadece futbolda değil, bütün branşlarda söz sahibidir.
yönetim kurulu cüzdanı kabarıklarla dolu olan takım.
(bkz: fenerbahçe spor kulubü)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar