bugün
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı9
- üç harflilerin size gösterdiği vizyonlar7
- incil vahiy9
- nervio hamferdi11
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı8
- almanya6
- recep tayyip erdoğan26
- diamond bey birader elmas beydir4
- galatasaray11
- 30 ağustos zafer bayramı16
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı29
- sarapci koala69
- eksilemeyi hobi haline getirmek4
- iq testi yaptırmış sözlük yazarları11
- zihin okuma mümkün mü4
- tai lung44
- 29 ağustos 2026 konyaspor kocaelispor maçı4
- nerede yanlış yaptım2
- türklerin türkiye de asimile olması6
- gs'ye yapılan torpillere söylenmek10
- winsley boteli2
- kadir mısıroğlunu vatandaşlıktan atan fenerbahçeli2
- rafael leao34
- 0 0 713
- kışlık domates yapmak2
- anın görüntüsü19
- kadınlardaki sahiplenilme isteği8
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- zihinsel atom2
- mustafa kemal atatürk7
- ismet gürbüz3
- mutlu ama uzak olsun6
- annenin hayatındaki kadını onaylamaması5
- sözlüğün en bohem yazarı5
- cem yılmaz7
- aleksey batrakov11
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi19
- israil2
- beklenti2
- zihin kontrolü2
- baldız baldan tatlıdır3
- doğulu ve güneydoğulu türkler3
- uzun bacaklı ince belli iri göğüslü dar kalçalı4
- tom holland5
- zaman insanı olgunlaştırır mı4
- menzil cemaati ne üretiyor9
- şarap2
- tarihsizlik3
- ekt2
muhtemelen sözlükteki galatasaraylı trolleri bir gece kuytuda sıkıştırmış takımım.
başka bir açıklaması olamaz yani.
başka bir açıklaması olamaz yani.
aldığı her yenilgi, kaybettiği her puan, taraftarının ve yöneticilerinin düştüğü her komik durum beni böyle çok güldürüyor.. türkiye'nin yegane eğlencesi gibi bişey. http://inciswf.com/h9u46tiz.swf
başbakan'ın isteği ile futbol takımı şam'da özel maç yapmış kulüp. maliye bakanının isteğiyle de batman'da.
edit: eksileyen bik bik. yalan mı? yanlış bilgi mi verdik? yok hani diyorsunuz ya akp cemaat bizi ele geçirmek istiyor. ulan başbakan ve bakan akp'li değil mi?
edit: eksileyen bik bik. yalan mı? yanlış bilgi mi verdik? yok hani diyorsunuz ya akp cemaat bizi ele geçirmek istiyor. ulan başbakan ve bakan akp'li değil mi?
Kafadan çatlakların, kaybedilen puanlara, alınan yenilgilere güldüğü takım. Olum siz bir hoş musunuz, nasıl adamsınız, lig bu, futbol bu yenilecek de puan da kaybedecek, buna gülünür mü?. Eğlence anlayışınız mağara devri adamlarınınki kadar mı?
Doğrudur ama, deliler her şeye güler, kızmamak, aksine acımak ve topluma kazandırmak lazım.
Doğrudur ama, deliler her şeye güler, kızmamak, aksine acımak ve topluma kazandırmak lazım.
tarihi haksızlıklarla dolu olan kulüp.
stadı kendisine ait olmayan kulüp.
2002 yılında sadece tribünlerini restore etmiş olan kulüp. tabi ordu ve devlet teşvikiyle.
stadın yanındaki lise arazisine konan kulüp.
ülker arena arazisinin üst kullanım ihalesine fesat karıştıran kulüp.
2001, 2004 ve 2011 şampiyonlukları şike ile kazanan kulüp.
emre belözoğlu ve aziz yıldırım'ın barındığı kulüp. üzülüyorum buna.
umarım devlet galatasraay'a olan borcunu 2 spor salonu ve 5 de sinema salonu yaparak öder. gerçi yerine geçmez de, olsun affederiz.
stadı kendisine ait olmayan kulüp.
2002 yılında sadece tribünlerini restore etmiş olan kulüp. tabi ordu ve devlet teşvikiyle.
stadın yanındaki lise arazisine konan kulüp.
ülker arena arazisinin üst kullanım ihalesine fesat karıştıran kulüp.
2001, 2004 ve 2011 şampiyonlukları şike ile kazanan kulüp.
emre belözoğlu ve aziz yıldırım'ın barındığı kulüp. üzülüyorum buna.
umarım devlet galatasraay'a olan borcunu 2 spor salonu ve 5 de sinema salonu yaparak öder. gerçi yerine geçmez de, olsun affederiz.
Stadına 80 milyon dolar harcamış kulüp, götünüzden ishal gibi element uydurmayın.
Umarım Devlet Galatasaray'a olan borcunu öder lafını edebilen cahil trol tipliler de var bu ülkede.
Umarım Devlet Galatasaray'a olan borcunu öder lafını edebilen cahil trol tipliler de var bu ülkede.
aykut kocaman'ın teknik direktör olabildiği kulüp.
diğerleri: malatyaspor (amatör ligde), ankaraspor (tarihten silindi), istanbulspor(kapandı gitti, battı amk), konyaspor (götü zor toparladılar)
diğerleri: malatyaspor (amatör ligde), ankaraspor (tarihten silindi), istanbulspor(kapandı gitti, battı amk), konyaspor (götü zor toparladılar)
Bir zamanlar Abdullah Avcı keşke bize gelse diye yağmur duasına çıkmış görgüsüzlerin eleştirdiği kulüp. Görmemişlik böyle bir şey işte, dilencilik yıllarından sonra iki kuruş para görünce ne oldum delisi olup sıçan gibi etrafta koşuşmak.
Aynı Abdullah Avcı, milli takımı batırmakla suçlanıyor şu anda.
Aynı Abdullah Avcı, milli takımı batırmakla suçlanıyor şu anda.
sabah sabah birilerinin rüyasına girmiştir. lan oğlum uyanın dün 4-2 yendiniz ordu'yu!
(bkz: bi bitmediniz amk)
(bkz: bi bitmediniz amk)
"türkiye'nin en büyük spspspspsppsprr ahahhahs" diye bitirilemeyen cümlelerin gizli şikeci öznesi olan kulüp.
Diğer takımlar gök kuşağı gibi ama biz hep fenerbahçe'yi tutuyoruz tezini ordu spor maçında çürütmüş takım.
manchester united cimbomdan gol yer, ingilizden fazla üzülür, ordu 2-0 dan maç verir orduludan fazla kafaya takar. Galatasarayla oynayan her kulübün fanı gibidir. şikeden hüküm giyer utanmaz.
aykut kocaman'ın kasımpaşa maçı sonrası açıklaması:
"Kazanmaya giden yolda her şey mübah diye düşünüyoruz hepimiz. Dolayısıyla oyundan çalmak, oyunu soğutmak gibi şeyler rahat bir şekilde yapılabiliyor. Bunu biz de yapıyoruz, kendimizi bir tarafa ayırmayalım. Burada kazanırsan varsın, kaybedersen yoksun. Bu nedenle bizim tarafımızı da diğer tarafı da bu anlamda anlayabiliyorum."
fenerbahçe kulübünün kasımpaşa maçı sonrası şota'nın açıklamaları üzerine yaptığı açıklama:
"Şota Arveladze'nin 'Keşke Türkçe bilmeseydim' düşüncesine aynen katılıyorum. Keşke bilmeseydi de arkadaşlarının ve tüm seyircilerin emeğinden çalmak için yerlerde yuvarlanan ve yatan oyuncularına 'Türkçe bilmediği için müdahale edemedi' diyebilseydik."
tanım: kendi içinde çelişen kulüp.
"Kazanmaya giden yolda her şey mübah diye düşünüyoruz hepimiz. Dolayısıyla oyundan çalmak, oyunu soğutmak gibi şeyler rahat bir şekilde yapılabiliyor. Bunu biz de yapıyoruz, kendimizi bir tarafa ayırmayalım. Burada kazanırsan varsın, kaybedersen yoksun. Bu nedenle bizim tarafımızı da diğer tarafı da bu anlamda anlayabiliyorum."
fenerbahçe kulübünün kasımpaşa maçı sonrası şota'nın açıklamaları üzerine yaptığı açıklama:
"Şota Arveladze'nin 'Keşke Türkçe bilmeseydim' düşüncesine aynen katılıyorum. Keşke bilmeseydi de arkadaşlarının ve tüm seyircilerin emeğinden çalmak için yerlerde yuvarlanan ve yatan oyuncularına 'Türkçe bilmediği için müdahale edemedi' diyebilseydik."
tanım: kendi içinde çelişen kulüp.
Umarım duvara boşuna badana yapmamıştır. Zira galatasaray gene geliyor.
görsel
görsel
geseli eziklerin asıl takımı hergün takip ediyorlar valla kendi takımlarını bu kadar takip etmiyorlar.
kupa olarak büyük olan takımlara dert olmuş takımdır. hayır yani o kadar kupan var tek işe yarar noktası fenerbahçe'ye sataşmak.
mazisinde pendik e gelene kadar, kadıköyler yatan takım.
uefa ve süper kupayı alsada takımdaşlarım susup önlerindeki başarılara baksalar artık.
2012 - 2013 sezonu şampiyonunun galatasaray olacağı bukadar kesinken hala bi umut çalışan çabalayan takımdır. bu açıdan tebrik edilesi kişilerdir. lakin onlarda içten içe biliyorlarki, galatasaray gibi çok ama çok güçlü bir takımın şampiyonluğu kimseye vermeyecektir.
ordu sporun amına koyan ve 8jk ın da amına koyacak olan takımdır. Gs taraftarları gitsin muslera nın foolloş etmiş olduğu şeyleri ile alay etsinler. Yok fenerbahçenin yenilmesi zevkliymiş yok fb taraftarlarının penisleri çok lezzetli imiş.
(bkz: aşk)
Tüm zorluklara rağmen yeniden toparlanıp zirveye emin adımlarla yaklaşan takımım.
Sene başında Alex gibi en önemli yıldızlarından biri ile yollarını ayırmasına rağmen 3 kulvarda yoluna devam etmesi büyüklüğünün göstergesidir.
devre arasında mükemmel denebilecek nokta atışları yaparak 3 önemli futbolcuyu kadrosuna katmıştır.emre takıma hırs,webo gol yollarında katkı ve ziegler'de defansa katkı sağlamıştır.
önünde 3 önemli kulvar ve 3 kupa var ve Fenerbahçe'mizin bu 3 kupayı Kazanacak gücüde fazlası ile var.
Sene başında Alex gibi en önemli yıldızlarından biri ile yollarını ayırmasına rağmen 3 kulvarda yoluna devam etmesi büyüklüğünün göstergesidir.
devre arasında mükemmel denebilecek nokta atışları yaparak 3 önemli futbolcuyu kadrosuna katmıştır.emre takıma hırs,webo gol yollarında katkı ve ziegler'de defansa katkı sağlamıştır.
önünde 3 önemli kulvar ve 3 kupa var ve Fenerbahçe'mizin bu 3 kupayı Kazanacak gücüde fazlası ile var.
seyircisiz maçta seyircisiz maç oynama cezası alan kulüptür.
evet, fenerbahçe sayesinde bir ilk daha yaşıyoruz...
son bilmem kaç yıldır türk futbolunda ne kadar enteresan şeyler varsa hepsini bize yaşattın ya, senin gibi ezeli rakibi yirim ben yirim ehehe
evet, fenerbahçe sayesinde bir ilk daha yaşıyoruz...
son bilmem kaç yıldır türk futbolunda ne kadar enteresan şeyler varsa hepsini bize yaşattın ya, senin gibi ezeli rakibi yirim ben yirim ehehe
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar