/790
galatasaray olacağına beşiktaş şampiyon olsun diyen taraftarlara sahip kulüp. biz bize yeteriz ha. ulan yalancılar.

ayrıca taraftarları bugün tribünlerde dönen tüm pislikleri ortalığa dökmeye başladılar. migros tribününe giren bıçaklı elemanlar, istifa diyenleri dövenler. eee sedat peker'in adamları fatih altaylı'yı dövünce oh olsun diyenlere her şey müstehak. yiyin lan birbirinizi. daha çok pisliği var kulübünüzün.
aykut kocaman'ın teknik direktör olarak yakışmadığı futbol kulübüdür.
motoru bitik araba gibi olan klüp motoru yenilemesi revizyon dan geçirmesi gerekirken çıkma parçalar alıp kullanıyor emre gibi mesela.
sorununu özel otomobil bakım yerleri yerine sanayide çözmeye çalışan araba gibi desek daha doğru olacak kulüp.
ferrari kaportaya sahip arabanın murat 124 motoruna sahip olması gibi acayip bir kulüptür.
Türkiyedeki tüm güçlerin kendisine düşman olduğunu söyleyen ama düşmanlığı yine kendisi körükleyen kulüp.

Adettendir: Tarsus idman yurduluyum
psikolojik üstünlüğün kendisinde olduğunu düşünen yöneticilere sahip, türkiye kupasını kazansak nolcak ki gelen para az diyip beğenmeyen başkanı olan, şikeyi herkes yaptı diyip kendini bi anlamda ele veren yöneticilere sahip ama bir o kadar da şerefli taraftarı olan ( uyanan ) kulübümüzdür.
takımın önünde gitmesini engelleyen takozları çekmek lazım aziz ve aykut bu iki takozdur takımdan ayrıca yollanması gereken selçuk, orhan şam, mehmet topal, krasic, sakatlıklardan dolayı eski haline gelmeyen mehmet topuz ve sezon sonu kuyt ve volkan, baroni yollanmalı ilk 11 belli olmalı bidaha ki maçta oynarmıyım sorusu futbolcuların kafasında olmamalı...
'hatalarımızdan ders çıkaracağız.'

( 25 ocak 2012, alex de souza )
12 ağustos 2012, hasan ali kaldırım
18 ağustos 2012, moussa sow
29 eylül 2012, ismail kartal
29 ekim 2012, hasan ali kaldırım
2 aralık 2012, hasan ali kaldırım
3 şubat 2013, reto ziegler.

aziz yıldırım ve aykut kocaman fenerbahçe'yi kendilerine benzetmeye devam ediyorlar. alex de souza'ya parantez içinde yazdım, çünkü sadece o varken hatalardan ders çıkarabildik.
şu sıralarda hiç de samimi olmayan yöneticilik anlayışından dolayı tarafımca eleştirilen kulüptür fenerbahçe. geçen seneyi ve bu seneyi saymazsak, son 10 yıl içerisinde transfere en fazla para yatıran ve en önemli isimleri büyük paralarla türkiye'ye getiren aziz yıldırım ve yönetiminin, son 2 yılda yaşadığı güç kaybını dürüstçe kabullenemeyip, galatasaray'ın yaptığı transferlere adeta çamur atması gülünç olmaktadır.

bu zamana kadar kesenin ağzını açmakta sıkıntı yaşamayan aziz yıldırım ve yönetimi, başarısız şekilde geçirdikleri 2013 ocak ayı transfer dönemini öyle acınası halde özetlemişlerdir ki, alay konusu olmaları işten bile değildir.

http://www.ajansspor.com/...r_olmayanlari_aldik_.html

resmen züğürt tesellisidir aziz yıldırım'ın bu tavrı.
hiç görmedikleri moratti'ye, sırf fb. ile anlaşmadı diye namuslu diyen neandartel beyinli insanımsıların söylemi.
--spoiler--
Aktar, Fenerbahçeli yetkililerin Sneijder transferini bozmak ve Hollandalı oyuncuyu Fenerbahçe’ye getirmeye çalıştıklarını ifade ederek, önemli be olayı açıkladı. Aktar: “Galatasaray, Sneijder’i transfer etmek isterken Fenerbahçe’den birileri italya’ya gidip Moratti’yi etkilemeye ve Sneijder’i Fenerbahçe’ye getirmeye çalıştı. Hatta bu transfer için Hooijdonk'u da uçağa alıp gitmişler. Moratti gayet ilkeli ve düzgün davranmış. Fenerbahçelilere ‘biz Galatasaray ile mutabakat yaptık’ deyip, randevu dahi vermemiş. Biz bunları anlatmak istemezdik. Ama kalkıp “Galatasaray manüplasyon yaptı” derseniz. Bizde bunları söylemek zorunda kalırız.. Centilmenlik tek taraflı yeterli olmuyor. Biz bunu dillendirmek istemedik. Ama Galatasaray’ın yaptıkları bu arkadaşları rahatsız ediyorsa bizde bunları dillendiririz” dedi.
--spoiler--
açık ve net olan şerefsizliktir.
(bkz: nasıl silik yenir)
(bkz: nasıl dava açılır)
--spoiler--
“Tüm Fenerbahçeliler bilmelidir ki, bu transferler, son kuruşuna kadar vergilendirilmiş olup; hiçbir şekilde manipülasyonla elde edilen gelirlere dayandırılmamış; Fenerbahçeli’nin alınteriyle gerçekleştirilmiştir. Şampiyonluk için parıltılı isimleri değil, nasıl çarptığını bildiğimiz yürekleri seçtik..."
--spoiler--

konuşmayayım susayım diyorum ama bir yere kadar. lan arkadaş önce şu şikenin hesabını ver ya. tamam bu ülkede yargıya biz de çok güvenmiyoruz ama adamlar tescil ettiler git de pisliğini temizle, akla kendini. sanane ulan galatasaray ın aldığı oyuncudan. hazmet biraz artık. o senin için efsane diyen taraftar artık istifa diye bağırıyor. diyorum ya git kendi pisliğini temizle taraftarını kazan ondan sonra galatasaray a bok at. artık ben galatasaray a yükleneyim oradan prim yaparım devirleri geçti.
fenerbahçe dışındaki takımların şerefine içicem ama şerefine içecek takım bulamıyorum. bilmem anlatabildim mi?
(bkz: göte girecek başlıklar)
(bkz: başlık silindiği için entrniz siliniyor)
106 yıllık bir kulübü şerefsizlikle suçlamak en basit tanımıyla; mallıktır.

mınat: beyin amcıklaması geçiren kişi serzenişi.
sarı lacivert renklere gönül vermekle başlar. durdurulamaz, galatasaray götlüğü kadar tehlikelidir.
çevreci kulüptür. geri dönüşümü pek sever. amma altın semer eşek falan?
komik takımdır vesselam.... pier van hoydonk u alıp inter başkanına gidip sneijder in galatasaray a transferini engellemek istemişler. ama moratti randevu bile vermemiş.
yeni futbolcusu galatasaray eskisi mehmet topal'la yapılan mülakatta oynadığı takımları sayıp ağzına galatasaray'ı alamayacak karakterde elemanlara sahip camia.

--spoiler--
Malatya Belediyespor’da futbol hayatına başladın ve şu anda da Fenerbahçe forması giyiyorsun. Bu süreç içerisinde Avrupa’nın önemli takımlarından Valencia’da oynadın. Avrupa’da futbol oynamak sana neler kazandırdı?
- Avrupa’da oynamak futbol hayatıma çok şey kazandırdı. Futbolum adına bütün eksiklerimi orada tamamlamaya çalıştım. Çünkü orada futbolcunun eksiklerini daha iyi görüyorlar. Benim hayatımdaki en önemli noktalardan birisi Valencia’ya gitmemdi. Futbolum adına bana çok şey kattı. Hala eksiklerim olabilir ancak burada da hocalarımız vasıtasıyla onları gidermeye çalışıyorum.

--spoiler--

http://www.fenerbahce.org...detay.asp?ContentID=33222

edit: rumuzu "koyulma" eylemiyle ünlü birine dokunmuş.
gsye her zaman koymuştur.
fanatiği olduğum kulübüm.mevcut teknik direktör gelene kadar fanatiği olduğum kulübüm olarak düzeltim.her maçını heyacanla izlediğim sevilla yı ve chelsea yi yendiği zaman sevinçten ağlamış bir fenerbahçeliyim.ama üzülerek söylüyorum ki 2010-2011 sezonunda şike yapmıştır.çünkü kesinlikle ve kesinlikle su takımın başında bulunan adamın 17 maçta 16 galibiyet 1 beraberlik alacak çapı yok.aziz yıldırımın bu herifimin bu kadar arkasında durmasındaki yegane neden de bu adamın çok şey biliyor olamasıdır.bu kadar da net konuşuyorum.yazık koca takımı taşak malzemesine çevirdiniz.amına koydunuz yüz küsür yıllık bir çınarın.
not:küfür için kusura bakmayın dostlar o kadar doluyum ki anlatamam.
taraftarları arasında genel manada bir mallık sözkonusu olan kulüp. akıllısına rastlamadım. valla bak.
başkanı ve yöneticisi şike yüzündne ceza almış ilk ve tek takım. trabzonspor' un elinden şampiyonluğu şike ile aldıkları mahkeme kararıyla resmileşmiş takım. diğer adı şikebahçe
© copyright 2005 - 2026