bugün
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur21
- sigara içelim mi7
- koklayarak öpmek17
- zengin akpli kızların çok daha güzel olması17
- yiyişmeye gidilen sinemada filmin sarması12
- bir şey söyle7
- geceye bir şarkı bırak4
- fatma betül sayan kaya14
- kemal sunal'ın en başarısız filmleri10
- dünya52
- uyuyamama nedeni5
- akp kazandı11
- beyaz ölüm2
- çalıyor ama çalışıyor4
- yalnız erkek sayısının patlaması10
- sözlükteki anlık online sayısı3
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir3
- koklayarak insan tanımak7
- arkadaşlar çok acil bakar mısınız8
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları19
- öpmek istediğiniz sözlük yazarları8
- sözlükteki herkesin tarafını tutmak istemek5
- gocu32
- morkstar yazdı bunu12
- siyahi peygamber olmaması8
- sözlüğü sonsuza kadar terk ediyorum8
- anın görüntüsü28
- sözlüğün en iyi kalpli yazarı10
- müslüman toplumlarda para adil dağılmıyor6
- ilk buluşmaya 100 tl ile gelen erkek4
- 30 yaş üstü yazarlar silinsin kampanyası7
- akp seçmeni2
- ermeni rum soykırımını inkar etmek14
- fredrik midtjsö2
- cumartesi gecesi erken uyuyan insan2
- şuan dinlediğin şarkı8
- sozlukspot2
- latin amerika ispanyolcası2
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı36
- sözlüğün embesillerle dolu olması8
- sözlüğün en güzel kadını26
- sözlük yazarlarının ruh hali6
- canım ıspartam2
- özlemek2
- dayanç3
- usualsuspect'i tedavi ettirmek4
- tek göz odalı evde kocasıyla mutlu olan kadın7
- gocunun elleri9
- morkstar11
- süper para kazanma yöntemi buldum garanti5
daha önceden bu şike olayının fenerbahçeye çok fazla zarar verdiğini zannediyordum(ki işin maddi yönünden hala aynı şeyi düşünüyorum) ama beşiktaş maçında gördüklerim fikrimi baya bi değiştirdi.
volkanın sakatlandığı pozisyonda takım arkadaşlarının volkana gösterdiği yakınlık benim için çok değerliydi. volkan acılar içinde yatarken kimi göz yaşını siliyor kimi alnından öpüyor kimi sözleriyle destek veriyordu. daha önce hiç bir dönem görmediğim bir arkadaşlık var fenerbahçede. kabul ediyorum bekir,selçuk,bienvenu gibi futbolcular fenerbahcenin ilk onbir oyuncusu değil ama nice yıldız oyuncular geldi geçti ancak hiçbir dönem futbol takımının başı bu kadar dik durmamıştır. yedek kaldıkları zaman sorun çıkarmayan bu adamların görev verildiğinde elindekinin en iyisini vermeye çalıştıklarına çok rahatlıkla görebiliyoruz.
iyi ki niang gitmiş iyiki santos gitmiş de meydan bu delikanlılara kalmış.böyle bir fırtına ancak böyle adam gibi adamlarla(teknik heyet ve futbolcuların tümü) atlatılırdı.
volkanın sakatlandığı pozisyonda takım arkadaşlarının volkana gösterdiği yakınlık benim için çok değerliydi. volkan acılar içinde yatarken kimi göz yaşını siliyor kimi alnından öpüyor kimi sözleriyle destek veriyordu. daha önce hiç bir dönem görmediğim bir arkadaşlık var fenerbahçede. kabul ediyorum bekir,selçuk,bienvenu gibi futbolcular fenerbahcenin ilk onbir oyuncusu değil ama nice yıldız oyuncular geldi geçti ancak hiçbir dönem futbol takımının başı bu kadar dik durmamıştır. yedek kaldıkları zaman sorun çıkarmayan bu adamların görev verildiğinde elindekinin en iyisini vermeye çalıştıklarına çok rahatlıkla görebiliyoruz.
iyi ki niang gitmiş iyiki santos gitmiş de meydan bu delikanlılara kalmış.böyle bir fırtına ancak böyle adam gibi adamlarla(teknik heyet ve futbolcuların tümü) atlatılırdı.
tüpçünün onca ısrarı ve yönlendirmesiyle yumuşatılan etik kurulu raporunda bile hakkında şike / teşvik yapmamıştır denmemektedir. hatta 8 maçla ilgili şike / teşvik teşebbüsü var denmiştir. suç var ama ceza yok durumu ortaya koyulmuştur. üstüne namusumuz dedikleri cas davasından feragat etmiştir. (bu davayı ayrıca uefaya açmışlardı, hani şu "uefayı çok ciddiye almayın, sonuçta bir dernek" dedikleri uefaya)
tüm bunlara rağmen, bazı fenerliler hala daha pişkinlikle etrafta gezmekte, aziz maskelerini çıkaramamaktadır. birazcık gözlerinizi açıp camianıza bu lekeyi süren yöneticilerinizden ne zaman hesap soracaksınız merak ediyorum. fenerbahçe camiası büyük bir camiadır, fenerbahçe taraftarı da büyük bir topluluktur. şikeyi yapan fenerbahçe taraftarı veya camiası değilken nedir bu yüzsüzlüğü, suçluyu, ahlaksızı savunma anlayışınız ? siz savundukça, siz aziz maskesi taktıkça, siz etrafa tehditler savurdukça bu yöneticilerle aynı kefede değerlendiriliyorsunuz. yeter artık, kendinize gelin. siz suçlu değilsiniz, sizi kullanan yöneticiler suçlu. bırakın cezalarını çeksinler. siz neden ceza çekiyorsunuz ? takımınıza verilecek bir ceza 1000 yıllık yüzsüzlük - pişkinlik - ahlaksızlık lekesinden iyidir.
ama kime söylüyorum ki ben bunları.
https://www.youtube.com/watch?v=AiS6yDlzbNk#!
tüm bunlara rağmen, bazı fenerliler hala daha pişkinlikle etrafta gezmekte, aziz maskelerini çıkaramamaktadır. birazcık gözlerinizi açıp camianıza bu lekeyi süren yöneticilerinizden ne zaman hesap soracaksınız merak ediyorum. fenerbahçe camiası büyük bir camiadır, fenerbahçe taraftarı da büyük bir topluluktur. şikeyi yapan fenerbahçe taraftarı veya camiası değilken nedir bu yüzsüzlüğü, suçluyu, ahlaksızı savunma anlayışınız ? siz savundukça, siz aziz maskesi taktıkça, siz etrafa tehditler savurdukça bu yöneticilerle aynı kefede değerlendiriliyorsunuz. yeter artık, kendinize gelin. siz suçlu değilsiniz, sizi kullanan yöneticiler suçlu. bırakın cezalarını çeksinler. siz neden ceza çekiyorsunuz ? takımınıza verilecek bir ceza 1000 yıllık yüzsüzlük - pişkinlik - ahlaksızlık lekesinden iyidir.
ama kime söylüyorum ki ben bunları.
https://www.youtube.com/watch?v=AiS6yDlzbNk#!
(bkz: cemaatin yanında yer alan gs ye yazıklar olsun)
bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.
bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.
başucu kitabı yapılası...
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/Baskan-Savunma.pdf
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/Baskan-Savunma.pdf
türkiye'de tepe noktalara(siyaset, medya, tff, pfdk, tahkim) yerleştirdiği kişiler sayesinde kuralların dışında hareket etme cüretinde bulunan, kuralların rakiplerine işleyip kendisine işlemediği bir düzen oluşturan, her türlü spor ahlakı birikiminden uzak, taraftarlarının beynini yıkayıp rakiplerine saldırtan, tarihin en büyük şike skandalının baş aktörü olan rezil kulüptür.
ayrıca şunuda yazmadan edemiyecem ;
uzun uzun yazmaya gerek yok yönetimi, futbolcusu, teknik heyeti, taraftarı o kadar mide bulandırdılar ki. fenerbahçe takımını taşıyan uçak saraçoğlu stadı'na düşse tepki vermeden televizyondan bakarım. en fazla bi fatiha okur kafamı rahatça yastığa koyar yatarım. nolmuş diye televizyonu açıp bakmam bile.
ayrıca şunuda yazmadan edemiyecem ;
uzun uzun yazmaya gerek yok yönetimi, futbolcusu, teknik heyeti, taraftarı o kadar mide bulandırdılar ki. fenerbahçe takımını taşıyan uçak saraçoğlu stadı'na düşse tepki vermeden televizyondan bakarım. en fazla bi fatiha okur kafamı rahatça yastığa koyar yatarım. nolmuş diye televizyonu açıp bakmam bile.
türkiye'nin en büyük kulübü.
şike dediler, takımı dağıttılar, ezdiler, ama bu takım yine tüm büyükleri yeniyor. şampiyonluğu kovalıyor.
türk futboluna rekabet ve heyecan getiriyor.
bu büyük kararlılığa bile şapka çıkarılmalı, bu büyük direniş bile bir futbolsever olarak bile takdirle karşılanmalı.
şampiyon olamasada. renk kattığı için. dağılmadığı için.
şike dediler, takımı dağıttılar, ezdiler, ama bu takım yine tüm büyükleri yeniyor. şampiyonluğu kovalıyor.
türk futboluna rekabet ve heyecan getiriyor.
bu büyük kararlılığa bile şapka çıkarılmalı, bu büyük direniş bile bir futbolsever olarak bile takdirle karşılanmalı.
şampiyon olamasada. renk kattığı için. dağılmadığı için.
şike yapan kulüp. ömrüm boyunca her yerde böyle anacağım.
bu güne kadar gelmiş geçmiş en sağlam bağlara sahip spor kulübü.
türk futbolunun kanayan yarasıdır. açık ve net
türk futbolunun tümörüdür. acilen kurtulunmalıdır. açık ve net.
acıların takımıdır. açık ve net.
türkiyenin en yüzsüz klübüdür. açık ve net.
türkiyedeki en yüzsüz taraftara sahip klübüdür. açık ve net.
tüm camia olarak beyni yanmıştır. açık ve net.
atatürk'e suikastten idam edilen bir başkana sahip klüp. bak bu kesin açık ve net.
rakiplerine koya koya ilerleyen türkiye'nin açık ara en büyük kulübü.
rivayet odur ki, başlığı altına art arda 10 entry girince platini amcaları bu takımı küme düşürüyormuş. ben mehmet baransu nun yalancısıyım.
sahaya şikeyi yansıtmayan kulüptür ve bu tutumu tff yi hayli sevindirmiştir. evet demek ki neymiş fener şike yapmamış .herkese geçmiş olsun.
Sadece Türkiye'nin değil avrupa'nin en büyük spor klübü'dür. Halen şike şike de kazanmaktadır.
dünya üzerinde göremeyeceğiniz kadar dansöz olan kulüptür...
bir kere son 6-7 yıla kadar futboldan baska dalda basarıları yokken, diğer branşlarla ilgili hiç bir haber duymazsınız..
spor kulübüyüz derler, amatör branşlarda basarılı oldukları senelerde de, futbolda şampiyon olmazlarsa, karışırlar, baskanları istifa eder, samndıra basılır..
ama futbolda basarılıyken butun branşlar bağıra basılır..
atatürk'ün kulübüyüz derler ama zamanın kulüp başkanı atatürk'e suikastta bulunmuştur, bunun ıcın hapis yatmıştır..
kulüp internet sayfasında başkanların adları eksik yazılmış, ya da kullanılmayan adları yazılarak vatan haini olan başkanlar ört pas edilmeye çalışılmıştır..
neyse gelelim esas dansözlere;
aziz yıldırım 3 kere başkanlıktan istifa etmiş, 4 kere dönmüştür!
aziz yıldırım kulüpler birliği başkanlığından da ıstıfa etmiş hemen dönmüştür..
yöneticileri 3 temmuzdan bu yana istifalar etmiş hemen geri vites yapıp dönmüştür..
bizi küme düşürün demişlerdir..
sonra küme düşürün demedik demişlerdir..
58. madde değişmeli demişlerdir..
sonra 58. madde değişmesin demişlerdir....
en sonunda yine 58. madde değişsin demişlerdir....
cas davası namusumuz demişlerdir...
davayı çekmemiz söz konusu değil demişlerdir..
dava hazirana ertelendi diye taraftarının yuzune bakarak (bkz: yalan) söylemişlerdir..
sonuç: cas davası çekildi!!
allahtan en buyuk mutluluğum tarıh boyunca böyle dönek bir takımın taraftarı olmamak mutluluğudur..
bir kere son 6-7 yıla kadar futboldan baska dalda basarıları yokken, diğer branşlarla ilgili hiç bir haber duymazsınız..
spor kulübüyüz derler, amatör branşlarda basarılı oldukları senelerde de, futbolda şampiyon olmazlarsa, karışırlar, baskanları istifa eder, samndıra basılır..
ama futbolda basarılıyken butun branşlar bağıra basılır..
atatürk'ün kulübüyüz derler ama zamanın kulüp başkanı atatürk'e suikastta bulunmuştur, bunun ıcın hapis yatmıştır..
kulüp internet sayfasında başkanların adları eksik yazılmış, ya da kullanılmayan adları yazılarak vatan haini olan başkanlar ört pas edilmeye çalışılmıştır..
neyse gelelim esas dansözlere;
aziz yıldırım 3 kere başkanlıktan istifa etmiş, 4 kere dönmüştür!
aziz yıldırım kulüpler birliği başkanlığından da ıstıfa etmiş hemen dönmüştür..
yöneticileri 3 temmuzdan bu yana istifalar etmiş hemen geri vites yapıp dönmüştür..
bizi küme düşürün demişlerdir..
sonra küme düşürün demedik demişlerdir..
58. madde değişmeli demişlerdir..
sonra 58. madde değişmesin demişlerdir....
en sonunda yine 58. madde değişsin demişlerdir....
cas davası namusumuz demişlerdir...
davayı çekmemiz söz konusu değil demişlerdir..
dava hazirana ertelendi diye taraftarının yuzune bakarak (bkz: yalan) söylemişlerdir..
sonuç: cas davası çekildi!!
allahtan en buyuk mutluluğum tarıh boyunca böyle dönek bir takımın taraftarı olmamak mutluluğudur..
aşktır, tutkudur, inançtır...
Zerzevat takımının kendi götüne bakmadan eleştirdiği türkiye,nin en büyük kulübü. Siz gidin şimdi oy verdiğiniz tff yi istifaya davet edin, a.q. ergenleri sizi, sizin a.q. lazım da neyse işte!
Not: kuzey kadıköy,lüyüm, bilen bilir.
Not: kuzey kadıköy,lüyüm, bilen bilir.
her zaman her yerde her konuda adından söz ettiren, kimsenin bileğini bükmeye gücü yetmediği, cinconları hamsileri her daim her branşta ağlatan dünyanın en büyük sivil toplum örgütüdür.
edit:eksilesenizde gerçekleri değiştirmeye gücünüz yetmez. zafer inananlarındır.
edit:eksilesenizde gerçekleri değiştirmeye gücünüz yetmez. zafer inananlarındır.
götü kurtarılan spor(!) kulübü.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar