bugün
- silver ile evlenecek erkek41
- rica etsem beni linçler misiniz14
- ellerim bos gonlum hos29
- sürü zekası8
- ohooo biri gider biri gelir sayıları o kadar çokki12
- enayimiknatisi ile kavga etmek10
- bugün ne oldu3
- bik bik nedir niye bu kadar sevilesidir9
- resmine 31 çektim de yattım3
- nervio hamferdi10
- ruhun bir bedenden diğerine geçmesi5
- avukat sevgili8
- mesajla verilmiş en büyük ayarlar7
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak9
- imparatorice olmak ister miydiniz7
- sokakta dayak atılan kadın görsen karışır mısın6
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir9
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- sözlüğün toplam zekası6
- yazarların şu an dinlediği şarkılar5
- teomancalmasur5
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum9
- parayla saadet olması18
- katatespizartmasi16
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı30
- sözlükte tartışma kaybetmeme taktikleri5
- silik yemek5
- ortama girince herkesin susması11
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın3
- ne mutlu türküm diyene3
- psikopatlar neden klasik müzik sever7
- sarapci koala61
- sözlük yazarlarının kombinleri12
- evli adamın sözlükte ne işi var8
- tuzlu kahve dizisi7
- amedspor19
- motordan düşmek6
- korkunçlu cinli roman yazmak5
- düşmüş melekler aynı anda tüm dünyayı işitebiliyor7
- true ve s'i l v'e r m'i s t birlikteliği11
- morkstar6
- özel mesaj ifşası5
- bilim ve din üzerine düşünceler3
- sözlükte yapılacak en büyük hata3
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması25
- üzdüğüm herkesten özür dilerim3
- technical debt3
o futbol ile şampiyon olacaksa eğer, futbol hakkaten orospu oyunu olmuş demektir.
Şu çok iyi bilinsin ki; bu süreçte bizim için, Aziz Yıldırım neyse, ilhan Ekşioğlu da odur, Tamer Yelkovan da. Hiçbirini satmadık, satmayız, satmayacağız.
Burası FENERBAHÇE, burada ADAM satılmaz...
Burası FENERBAHÇE, burada ADAM satılmaz...
biraz daha dişini sıkarsa sezonu 2 kupa ile tamamlayacak takım. ha gayret.
gönüllerin şampiyonu, hatta ezgilerin, mervelerin...
birçok spor branşında üstün başarılar elde edilen ancak futbol branşının bu sene büyük bir kaosun içinde kendisini bulması ile başarısız olmaya doğru giden spor kulübüdür..
futbol takımının fizik gücü yerlerde sürünüyor..bu nasıl iştir arkadaş ?
görsel
futbol takımının fizik gücü yerlerde sürünüyor..bu nasıl iştir arkadaş ?
görsel
58. madde için tahkime başvurmamış takım
hani nerede namus,şeref,kupa iadesi veya düşme talepleri
haydi aslanlar görelim sizi..
hani nerede namus,şeref,kupa iadesi veya düşme talepleri
haydi aslanlar görelim sizi..
Kadınların bile nefret duyduğu takımdır.
Gözlemci raporuna göre 10 dakika küfür ettikleri söylensede en az 45 dakika ettiklerine şahit olmuşumdur.
Gözlemci raporuna göre 10 dakika küfür ettikleri söylensede en az 45 dakika ettiklerine şahit olmuşumdur.
fenerbahçe halktır, halkın takımıdır.
sadece fenerbahçeliler tarafından sevilen kulüptür, buna rağmen bütün takımlardan maddi güç ve taraftar desteği olarak üstün olan kulüptür.
fenrbahçeli kadınlar küfür edince ayıp, beşiktaşlı kadınlar küfür edince bravo duygusu besleyenlerin beğenmediği takımdır.
Gelsinler benim takımı beğensinler.
Şampiyon olamasa da kupayı alamasa da, bu senenin en başarılı takımıdır.
Gelsinler benim takımı beğensinler.
Şampiyon olamasa da kupayı alamasa da, bu senenin en başarılı takımıdır.
yeni statları yapılana kadar beşiktaş'ı şükrü saraçoğlu stadında ağırlama centilmenliği gösteren, beşiktaş'ın maçlarını şükrü saraçoğlu stadında oynamaya davet eden spor kulübü.
devletin malını kendi statları sanan eziklere kapak olsun...
devletin malını kendi statları sanan eziklere kapak olsun...
bazı takımlara karşı kocalık görevini aksatmadan sürdüren türkiye'nin açık ara en büyük kulübü.
Hiç kimseye para vermeden; kendi kendisine maç satın alarak, tarihe geçmiş takımdır, takımımdır...
Ne Aziz Yıldırım'ı, ne ilhan Ekşioğlu'nu, ne de Fenerbahçe'yi, çakallara bırakmayacağız !!!
Ne Aziz Yıldırım'ı, ne ilhan Ekşioğlu'nu, ne de Fenerbahçe'yi, çakallara bırakmayacağız !!!
büyük ihtimal son üç sene içerisinde kendisi hakkında her gün entry girilmiştir heral. entry girilmediği gün benden herkese afyon sucuğu amk.
hayatımıza anlam katan en büyük sevgi kaynağı.
sevgililerimden defalarca ayrıldım ama fenerbahçe beni terk etmedi.
akrabamı kaybettim ama fenerbahçe galibiyeti ile mutlu oldum.
üniversiteyi kazandım ama fenerbahçe şampiyonluğu kaybetti ağladım
o yüzden fenerbahçe hayatın anlamıdır.
sevgililerimden defalarca ayrıldım ama fenerbahçe beni terk etmedi.
akrabamı kaybettim ama fenerbahçe galibiyeti ile mutlu oldum.
üniversiteyi kazandım ama fenerbahçe şampiyonluğu kaybetti ağladım
o yüzden fenerbahçe hayatın anlamıdır.
hiç bi şeye olmasa da oyuncularına saygı duyulması gereken camia
belki haftaya bu takım şampiyon olacak
bu seneki yıkıma rağmen bu işi play-offla yada başka bi şeyle buraya,finale kadar getiren oyuncular
bu süreçte en masum ve ne gariptir en baskı gören konumda olmalarına rağmen
şampiyon olsun olmasın taraftar yada yönetimden bahsetmiyorum oyunculara bu süreç için saygı duymak ve sonuç ne olursa olsun taktir etmek gerek kanımca..
belki haftaya bu takım şampiyon olacak
bu seneki yıkıma rağmen bu işi play-offla yada başka bi şeyle buraya,finale kadar getiren oyuncular
bu süreçte en masum ve ne gariptir en baskı gören konumda olmalarına rağmen
şampiyon olsun olmasın taraftar yada yönetimden bahsetmiyorum oyunculara bu süreç için saygı duymak ve sonuç ne olursa olsun taktir etmek gerek kanımca..
bugün yine hüsrana uğrayacak kulüp.
Bir gazetede yayımlanan ve "Kürekte Skandal" başlığını taşıyan haberde, Kürek Şubemizin Hırvatistan’da katıldığı bir yarışmada başka kulüplere ait lisansları bulunan sporcuları Fenerbahçe adına yarıştırdığı ve bu suretle altın madalya kazandığı yazılmaktadır.
Baştan sonra yanlış ifade ve bilgilerle dolu haberde de görülmektedir ki, Fenerbahçe Spor Kulübü hakkında maksatlı haber yayınlamaya devam edilmektedir.
Kürek Şubemizin kaptanı Çağlar Özdemir yayınlanan haberle ilgili olarak Resmi Sitemize şu açıklamayı yapmıştır:
Kürek sporu ve yarışmalarında basketbol ve diğer branşlara ait kurallar geçerli değildir. Açık yarışlarda yarışma komitesine verilen isimlerin başka kulüplerde lisansları olsa bile; yarışması, derece alması skandal değil, doğal bir durumdur. Adı geçen gazete popülist bir habercilik yaparak bunun bir skandal olduğunu belirtmiş, aslında habercilikte bir skandala imza atmıştır.
Kürek sporunu takip eden gazeteciler ve yazarlar çok iyi bilmektedir ki; Uluslararası açık yarışmalarda oyuncu isimleri belirtilerek takım adına sporcu yarıştırabilirler. Bununla ilgili bir kısıtlama söz konusu değildir.
Yurt içi veya yurt dışında kulüplerarası bir yarışmada bu oyuncuları zaten yarıştıramazdık. Yarışma komitesi bizden bu oyuncularla ilgili lisansları göstermemizi isterdi. Ama açık yarışlarda ısrarla tekrar ediyorum böyle bir kural yok.
Özkan Özkara ve Muhammet Canşi isimli iki sporcumuz kendi kulüplerinden izinli olarak Fenerbahçe kafilesiyle yola çıkmış, yarışmış ve kazanmışlardır. Madalyaları müzemizde değil, kendilerindedir. Bundan sonra da yarışacak ve kazanacaklardır. Olayı bir başka boyuta getirmeye çalışmak, Kürek sporu ile ilgili bilgisizlikten kaynaklanmaktadır."
Kaynak: http://www.fenerbahce.org...detay.asp?ContentID=29116
Baştan sonra yanlış ifade ve bilgilerle dolu haberde de görülmektedir ki, Fenerbahçe Spor Kulübü hakkında maksatlı haber yayınlamaya devam edilmektedir.
Kürek Şubemizin kaptanı Çağlar Özdemir yayınlanan haberle ilgili olarak Resmi Sitemize şu açıklamayı yapmıştır:
Kürek sporu ve yarışmalarında basketbol ve diğer branşlara ait kurallar geçerli değildir. Açık yarışlarda yarışma komitesine verilen isimlerin başka kulüplerde lisansları olsa bile; yarışması, derece alması skandal değil, doğal bir durumdur. Adı geçen gazete popülist bir habercilik yaparak bunun bir skandal olduğunu belirtmiş, aslında habercilikte bir skandala imza atmıştır.
Kürek sporunu takip eden gazeteciler ve yazarlar çok iyi bilmektedir ki; Uluslararası açık yarışmalarda oyuncu isimleri belirtilerek takım adına sporcu yarıştırabilirler. Bununla ilgili bir kısıtlama söz konusu değildir.
Yurt içi veya yurt dışında kulüplerarası bir yarışmada bu oyuncuları zaten yarıştıramazdık. Yarışma komitesi bizden bu oyuncularla ilgili lisansları göstermemizi isterdi. Ama açık yarışlarda ısrarla tekrar ediyorum böyle bir kural yok.
Özkan Özkara ve Muhammet Canşi isimli iki sporcumuz kendi kulüplerinden izinli olarak Fenerbahçe kafilesiyle yola çıkmış, yarışmış ve kazanmışlardır. Madalyaları müzemizde değil, kendilerindedir. Bundan sonra da yarışacak ve kazanacaklardır. Olayı bir başka boyuta getirmeye çalışmak, Kürek sporu ile ilgili bilgisizlikten kaynaklanmaktadır."
Kaynak: http://www.fenerbahce.org...detay.asp?ContentID=29116
...
siz savaşın biz ölürüz.
fenerbahçeli değil, fenerbahçeyiz!
siz savaşın biz ölürüz.
fenerbahçeli değil, fenerbahçeyiz!
hedefine ilerleyen güç. şampiyon olsun ya da olmasın zerre önemi yok bu saatten sonra. daha önce de söyledim yine söylüyorum bu çocukları sonuna kadar alkışlayalım, ellerimiz patlayana kadar.
helal olsun lan size!
(bkz: çubuklu bize emanet)
helal olsun lan size!
(bkz: çubuklu bize emanet)
birkez daha koyan takımdır.
yalansa yalan deyin amk?
yalansa yalan deyin amk?
önüne gelene koyan takımdır. durduralamıyor efenim.
(bkz: olaylar olaylar)
19. şampiyonluğunu haftaya ilan edecek takımdır. harbiden takımdır.
19. şampiyonluğunu haftaya ilan edecek takımdır. harbiden takımdır.
büyük takımdır. emeğiyle şampiyonluğunu açıkça ilan etmiştir.
not: galatasaraylıyım.
not: galatasaraylıyım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar