bugün

/789
http://galeri.uludagsozluk.com/g/fenerbah%C3%A7e/
http://fenerbahce.org/fb2...detay.asp?ContentID=29060
3 temmuzdan beri fenerbahçe'yi düşüremeyenlerin şimdi de fenerbahçe'ye çamur at izi kalsın stratejisi izliyorlar.

biz fenerbahçe taraftarı olarak oynanan bu oyunu ve senaryoyu biliyoruz.
spor kulübüdür. web sitesinde bile tüm branşlarının geçmişi, kupaları, müzesinde sergilenenler hakkında bilgi vardır. ama ısrarla son 6-7 yıl dışında başarısı yok diyen recep ivediklerin sataşmasına maruz kalırlar. en büyük mutluluğum algısı ve söyledikleri cahiliye sınırının üstüne çıkamayanlar ile aynı takımı tutmamaktır.
bir galatasaraylı olarak şike yaptığına inanmadığım kulüptür. ben şikeye meyilli bir başkan olsam ''ananızı sikerim 30 sene oldu lan. basın parayı alın yeter'' derdim.

cici kulüptür.
kendi etti kendi buldu. bu tanımı ben değil fenerbahçe spor kulübü yaptı:

namus davamız dediği cas davasından dönerek hem dönek hem de namussuz sıfatlarını isminin başına koyan kulüp.
- sezon başında tff tarafından şampiyonlar liginden men edilerek yaklaşık 20 milyon euroluk gelirden mahrum olan,
- sezon sonunda cas davasından 45 milyon euro tazminat kazanacağı iddia edilen davasını geri çeken,
- toplam olarak 60-65 milyon euroluk kaybı sineye çeken,
- uefa tarafından en az 3 yıl avrupa kupalarından men edilme tehlikesi burnunun dibine yapışmış olan,

ve bütün bunlara rağmen şike sebebiyle verilecek küme düşme cezasının kaldırılması ile bütün dertlerin bittiğini zanneden kulüp.

65 milyon euroluk zarar ve 3 yıllık avrupa kupalarından men... yani hesap kitap işinden anlamayan kişilerce yönetilen bir kulüp.
en kötü zamanında bile 2 kupa için mücadele eden türkiye'nin en büyüğü.
şike iddiası gündeme gelmişti aylar önce.
aman olur da fb nin puanı silinirse diye play off işini şapkadan tavşan misali ortaya attılar. olur da ikinci , üçüncü , dördüncü falan bitirir ya..

şike davası bir türlü sonuçlanmadı. aziz içerde , takım oynuyor. uefa sert çıktı. ne ceza var , ne de yaptırım. şimdi ise takım şampiyonlukta iddialı. aman ağzımızın tadı kaçmasın diye bu sefer de 58 . madde değişti. en fazla puan sileriz dediler. şike falan da , sadece yok teşebbüs var gibi o da sahaya yansımadı dediler. para alan ibrahimler falan vardı noldu la o muhabbetlere

tamam eyvallah. fener şampiyon olamaycak gibi olursa puanı hemen silelim zaten kaçan şampiyonluk var , puan cezasını da aradan çıkaralım diyorlar. fenerbahçe şampiyon olucak gibi olursa puan silme işini başka bahara bırakacaklar.

cas davasından niye çekildiler?

kaybetmeleri halinde en az beş yıl yiyecekler de ondan.

şu halleriyle iyiler ama. arkalarında federasyon , ueaf nın önüne kendini siper etmiş durumda. uefa kızıp da türk takımlarını men ederse şamp. liginden olan gs ye olacak.

gerçekten iğrenç bir tff ve fb camiası var ortada.
bugünkü maçta kaybedecek olan takımımsı.

erken seviniyorlar şampiyonluğu yine son maçlarda kaybedecekler.

edit. müneccim boku yedim tadı da gayet güzeldi. saygılar efenim.
şampiyon olmazsa bile yaptığı mücadele nedeni ile ayakta alkışlayacağım takımım.
adamların yönetim kurulundakilerin çoğu müteahit olduğu için şantiye konusunda uzman olan kulüp.

sahi lan şantiye için ne demişlerdi? eyüp'te kurban kesme falan mıydı neydi... yok be o tarlaların sürülmesi konusuydu... iyice saçmaladım he! vay anasına..

http://twitpic.com/7wni8l
takımın hasıdır. Canımız, kanımızdır.
birisinin çıkıp inşaatte çalışan kahe adlı işçi kim açıklaması gereken kulüptür...
birisinin çıkıp şantiyelerdeki bağlantıları neden izlediklerini açıklaması gereken kulüptür...

napıyorlar şantiyeye kamera falan mı koymuşlarda "sen rahat izle" falan diyorlar anlamadım tam olarak... bir de demezler mi "hiç şifreli konuşmamız yok" diye... kedi canını senin...
taraftarıyla bir bütün olan kulüp. hatta barça'dan alıntı yaparak söylemek gerekirse bir kulüpten fazlasıdır. ayrıca bu sene şampiyon olması ya da olmaması, hiçbir fenerbahçelinin zerre umrunda değildir. inanç, azim ve kararlılığın onları ulaştırdığı yere bakınca biz taraftarlar anlıyoruz. ama diğerleri anlayamaz. o yüzden hep dilimizde olacak, 'adı konamaz bu sevginin' sözü.
tarlalardaki dönen muhabbetleri, inşaatlarda çalışanları, şantiye bağlantılarını anlayan taraftara sahip kulüp.

salaklık bende sanırım, anlayamıyorum lan!
puan farkını kapatınca görüldüğü üzere cinconluların götünü tutuşturmuş kulüp.

bozuk plak gibi başa sarıyorlar yine. bundan 2-3 hafta önce şampiyonlukta en büyük adayken unutmuşlardı ama bunları.
delil isteyenler " ben şike yaptım" dıye yazılı kağıt falan ıstıyor heralde. ya da para alanların dekontunda " şike parası" yazacaktı herhalde!
günahların takımıdır.
zeki, çevik ve ahlaklı futbolculara sahip takım. valla kaynak götüm değil, buyrun;

http://galeri.uludagsozlu...r/fenerbah%C3%A7e-258877/
trabzonspor maçından sonra puanı silinecek kulüptür. futbolcuların bu akşam aşırı isteksiz oyunu ve topla alakadar olmamasının sebebi'de budur. tff ve yayıncı kuruluşun son maç oyunu bozuldu galatasaray fenerbahçe maçından sonra açıklanacaktı bu ancak karar değiştirildi yayıncı kuruluş ikna edildi. sanıldığı gibi gergin bir ortamda oynanmayacak maç.
bu akşam ilk yarı vasatın biraz üstünde, ikinci yarı ise kötü oynayıp yenilmiş takım, takımım. en başından beri söylediğim gibi canları sağolsun. bu oyunla bu maçı haketmedik zaten. kalan 2 maça bakıp varolan umutları taşıyacağız. lig sonunda da sonuç ne olursa olsun alkışlayacağız o formayı terleten çocukları ve teknik ekibi.
(bkz: çubuklu bize emanet)
Bugünkü maça kadar Kupa maçları dahil Son 11 maçta 9 kez kazanmış 2 kez berabere kalmış takımım.
şampiyonluğu yine kaybeden spor kulübü. yazık onlara.
© copyright 2005 - 2026