/790
dünya devi inter'i deplasmanda yenen trabzonu avni akerde rezil rüsva eden ibb spor'a, kendi evinde 4 tane atan takım.
itirazı olan?
lider. kısa ve net.

edit: ahuhahu eksileyin ulan ipnelerrr!!!!
nerede görsem artık aklıma şikeyi getiren takımdır. bundan sittin sene kurtulamazlar da artık. ahahaha.
türkiye süper liginde son 25 maçtır mağlubiyet almamış takım. rekabet dolu bir ligde 25 maç boru değil.
yenilmeyen dev. itirazı olan?

Cemal nalgasından atletizmine papermoonundan mehmet ağar ulusoy ergun gürsoy üçlüsüne, zaladından satın alınmış cordoba, sergen ine anasının aklına koduğumun şikecileri tarafından duyduklarında aklına şike geliyorsa ne mutlu bize.

En son Brezilya'edan Santos, Corinthias ve Arjantin'den Boca Juniors takımlarının kulübün maddi yapısını örnek almak için incelemesiyle ne kadar büyük olduğumuzu bir kez daha anladık...

Fransızların L'expansion gazetesi ise 11 mayıs'ta şikeci iftiracı veled-i zinaları korkutup fenerin önünü almaları için uyarmamışmıydı?

http://spor.milliyet.com.....2011/1388755/default.htm
günün anlam ve önemine yakışan fotoğraf :

http://yfrog.com/o0a4eprj

edit :foto ilk meyvelerini vermiş kıskançlıktan çatlayan rakipleri tarafından bok atılmaya başlanmıştır.büyüksün fenerbahçem.
gecen sene sike ile kazandigi sampiyonlugu, sene sonunda bu ligden dusurulunce iade edecektir.
şimdi buyuk aziz baskaninin sana yapmani emrettigi uzere eksile.
görsel

bu fotografta ki gömlekli kişi görme engelli büyük fenerbahce taraftarından sadece bitanesi evet görme engelli ve macı trübünden 'izliyor!' kulagındaki de radyo kulaklıgı macı radyodan duydugu kadarını takip ediyor ama macı görerek izleyen 52 bin kişiden hiç bi farkı yok. aynı atmosferi paylasıyor aynı duyguları yasıyor göremeyeceğini bile bile stada geliyor. Bu adam kocaman yüreği ile hepimizden daha fazla taraftar.

görsel

Ve bu adam! Onun da gözleri görmüyor. O da stada gelmiş. Ama o daha şanslı. Evladıma miras bu sevda diyerek sevdasını miras bıraktığı oğlunu da yanında getirmiş. Oğlu anlatıyor ona maçı. Bak baba. Alex topu aldı şimdi. Bi çalım attı bi çalım daha. Sola doğru çekti şimdi. Vurdu baba vurdu! goool! goool baba gooool!!!

Sağol oğlum..

Bana bu sevdayı sen bağışladın. Gözlerim gözlerin olsun baba.

görsel
görsel
görsel
görsel

http://galeri4.uludagsozl...li-taraftarlar_158055.jpg
görsel
görsel

görsel
görsel
görsel
görsel
görsel

Bunlar da diğer örnekler. Normal taraftar değiller onlar! iyi gün taraftarı da değil.

Zaten hep dedik yine diyoruz fenerbahce de sadece bir spor klubü değil. hala anlamadınız mı?
sevmeyen hatta bırakın sevmemeyi nefret edenlerin, tiksinenlerin bile kimbilir günde kaç kez hakkında düşündüğü, atıp tuttuğu, haybeye salladığı türkiye'nin en büyük camiası.
aziz yıldırım ın mafyacılıktan akladığı paralarla oluşturulan takım. bi tek paraları var başka da bi bokları yok. yazık.
kendisi için çok güzel bir marş daha bestelenen takımım. yapanların ellerine sağlık...

"forman olsun baş ucumda
fener yazsın mezar taşımda"

https://www.youtube.com/watch?v=n0OjzBQKjsU
kadın voleybol takımının sponsorluğu ve kulübün sağlık hizmetleri için universal hastaneler grubu ile anlaşmıştır.
milliyet spor servisinin topluca desteklediği takım.

not: daha mahkeme sonucu belli olmadan şike ile sarsılmış taraftarların aziz yıldırımı karumak için yazdığı yazıları ve bizzat aziz yıldırımı aklayacak haberlerle dolu olan bir spor servisinde başka hangi takım tutulur.
hala 'türkiye'nin en temiz kulübüdür' diyebilen taraftarlara sahip olan şike zanlısı.
3 temmuzdan sonra yaşanan bunca şeye rağmen bunu diyebilen taraftarları görünce fenerbahçe cumhuriyet isteklerine, ayrı ülkede futbol oynama isteklerine hiç şaşırmıyorum. ayrıca;

(bkz: fenerbahçe çantacılık)
türk futbolunun günah keçisidir.
Tüpçünün sahibi olduğu Milliyet gazetesinin Fenerbahçe'yi kolladığını iddia edebilecek kadar basiretsiz insanların varlığını göstermiş takım.
3 temmuz dan günüzüme yaşanan süreçte türlü siyasi oyunlara, yandaş medyanın sistemli saldırmalarına, kaybettiği onca yıldızına inat genci yaşlısı kadını çocuğu tüm taraftarıyla bir bütün olup yine zirvede olan takım.

http://postimage.org/image/2pa1dqyv8/
http://postimage.org/image/2p8789344/
(bkz: darağacında olsak bile son sözümüz şike)
futbol şubesi şike yapan ama yüzsüz yüzsüz şike şike diye t-shirt giyen taraftara sahip.
türkiyede kendi futbolusunun arabasının önünü kesip terörist gibi arabaya saldırarak döven tarafara sahip.
tarihinde 2 kez şampiyon olmadığı halde şampiyonluk kutlayan taraftara sahip.

türkiyenin en enteresan kulübüdür.
türkiye'nin en enteresan kulübü olduğu doğrudur. ve fakat bundan da enteresan olan bir konu var; o da önüne gelen malın bu başlık altında zırlamasıdır. konu araştırılmadan kapatıldı. bilginize!
başka arzunuz?
ezeli rakibimiz; ebedi dostumuz. bu yarış bitmez ama spor kardeşlik içindir.

imza: bir rakip takımlı. bjk ya da gs olabilirim. söylemiyciim.
o değil de başlığa girince selçuğun 2-2 işareti yaptığı fotoğraf geliyor ekrana. yani dur bir dalga geçmeyeyim normal davranayım diyorum ama kahkaha atıyorum yine.

http://galeri.uludagsozlu...m/r/fenerbah%c3%a7e-5328/
başına gelen şeyin tahlili basittir. tek ülkede iki cumhuriyet olmaz. bir tanesi bu durumda diğerine saldırmıştır. fenerli olmak bu ülkede üst kimliktir.
erkekler voleybolda arkasspor'u yenerek süper kupa'yı da kazanmış kulüp.
şampiyonluklar tamam, süper kupalar da geliyor.
kupaları almaya erkenden başlamış takımım. Bir aralar basın fenerbahçe'nin amatör kulüpleri kapattığını falan da yazıyordu. ilginç tabi...

(bkz: ibne basın bunu da yazın)
© copyright 2005 - 2026