bugün

/790
inşaallah ziegler,alex ve bienvenu yarın savcılağa çağrılmaz.adamlar tüm gollerde başroldeydi.
kendisine şikeci diyenlere en iyi cevabı her zaman olduğu gibi sahada veren türkiyenin en büyük spor kulübü.

(bkz: bu taraftar seninle gurur duyuyor)
http://www.swfcabin.com/open/1316199444
(bkz: köpek terbiyecisi)
şike şike kazanmaya devam eden takım.
oyun yönünden bakarsak alex'in liderliğinde geçen seneden çokta faklı olmayan oyun anlayışı devam ediyor.

orjinal defans kurgusunu sakatlıklar nedeniyle hala göremezken yedekler pek umut vermemekte.ayriyetten yobo serdar kesimal ikilisi nasıl uyum sağlıycak sorusu var.

ortasahaya gelirsek alışlmış orta saha sakatlıklar nedeniyle tam belli olmasada mutlaka en az iki takviye daha yapılmalıdır.ihtiyacı olacak oyuncu türü ise box to box uygulayabilen fizik gücü yüksek olandır.

forvet olarak semih ,henri bienvenu * yeterli olacağını düşünmemekteyim . üstüne henri bienvenu 'nün soru işaretleride cabası.

avantajlarından biri ise geçen sezonun ikinci yarısından gelen kazanma alışkanlıklarını sürdürmeleridir.

şu gerçek varki ellerinde volkan demirel,gökhan gönül,semih şentürk,emre belözoğlu gibi 1.sınıf türk futbolcularına sahip olmaları büyük avantaj sağlıyor.

açıkçası kan kaybetmemiş fenerbahçeyi şampiyonlar liginde izlemek isterdim.nedeni ise ellerindeki kadronun kalitesini ölçmek .ligte sadece 4 takım zorlayabilir ama bunlar kıstas alınmaz .

edit : beşiktaşlıyım
şike soruşturması kapsamında defalarca eleştirsem de bu eleştiriyi yönetim bazlı yaptım hep. aziz yıldırım ve yönetiminin çok büyük hata yaptığını, fenerbahçe'yi yıprattığını, aykut kocaman'ın ve futbolcuların suçunun olmadığını daha önce bir kaç kez yazdım, ki yazdıklarım ortada. ki bilen bilir, özel mesaj yoluyla bu konuyu tartıştığım fenerbahçeli arkadaşlara bunu hep söyledim.

ama bu kez eleştiri anlamında değil, övgü mahiyetinde yazacağım. o yüzden nickimi görüp peşin eksiye basmayın. ya da basın, canınız sağolsun, problem değil.

bahsettiğim gibi, bu şike olayında suçsuz birileri varsa o da fenerbahçe futbol takımının oyuncuları ve teknik heyetidir. kaldı ki futbol branşında sevmediğim kişiler olsa da, alex gibi futbolculuğunu beğendim, aykut kocaman gibi kişiliğine, karakterine son derece saygı duyduğum insanların var olduğunu da belirttim.

yöneticilerin yapıp yapmadıklarıyla veya şike konusuna hiç girmeyeceğim. var ya da yok, konu bu değil. konu; yapılmışsa bile futbolcuların ve teknik ekibin bir suçunun olmaması onlar için meselenin artık "gurur" olduğunu son iki maçta gördük. yani, bu mesele teknik heyet ve futbolcular arasında büyük bir kenetlenme yaratmış durumda. bunu iki maçı kazandı diye söylemiyorum, iki maçını izleyip futbolcuların ne kadar konsantre olduklarını görüp yazıyorum.

yani mesele şu; elmalar ayrı sepete, armutlar ayrı sepete.
bu akşam oynadığı oyun ile umudumuzu artıran takım. haa çok mu iyi oynadık?
belki hayır ama bu takım bu oyuncu grubu ve aykut kocaman ile ayağa kalkacak. kimsenin şüphesi olmasın. zaman zaman kötü oynayıp yenileceğiz de belki ama o çubuklunun hakkını sahada verin bu taraftar sizin için ölümü göze alır. bunu da böyle bilin!
sakatlar düzeldiğinde çok daha iyi bir rtim yakalayarak oynayacağımızı düşünüyorum. umarım haklı çıkarım. bir notum da aykut kocaman'a geçen seneden beri sallayanlara var; merak etmeyin bu yıl dersinizi vermek için çok daha fazlasını yapacaktır. ve devre arasına da iyi bir (1) nokta transferi gerçekleştirecektir.
geçen sene ki galibiyet serisine devam eden takımdır.
süper ligi hak etmeden süper ligde oynayan beş altı (beşiktaş, galatasaray, sivasspor, m. i. yurdu, eskişehirspor,ibb, trabzonspor) takımdan biri.
kazandıkça gururlanan taraftarıda gerçekten acınasıdır. hiç mi gururunuz yok.
türkiye de deplasmanda üst üste 10 maç kazanan ilk süper lig takımı.
nizam ı edit: ligin ilk deplasman maçında hüsrana uğramış genç futbolseverler rahatsızlar bu durumdan.
bu sezon her zamankinden daha daha çok sevdiğim takımımdır. bilirim ki bir zulme uğramıştır. ve şuan oyuncularından, teknik heyetine ve hatta malzemecilerine kadar sadece maç kazanmıyorlar. ya da sadece maç kazanabilmek için sahaya çıkmıyorlar. çamur atılan emeklerini temizliyorlar. tıpkı kocaman adamın dediği gibi "konuşacağımız gün gelecek ve o gün üst seviyede olmalıyız."
şimdi sizden ricamız; lütfen artık susun. fenerbahçe'ye harcadığınız zamanınızı kendi takımlarınız için harcayınız.
rekorların kulübüdür.
kaldığı yerden koymaya devam eden, edecek olan, takım. takımım.
havaalanında 1500 kişi tarafından coşku ile karşılanan takımım.
çantacılık gücü yüksek olan bir oluşum. bu çantacılık gücüyle şampiyonlar liginde final bile oynayabilirler 4-5 sene içerisinde.

tabi genç aziz kodesten çıkar ve uefa feneri şampiyonlar ligine alırsa. asddfdasddsfadsa.
para o kadar bok ki fenerde her derbide sizin orospu futbolcularınızı para karşılığı satın alarak(!) sahada anırtan takımım.
(bkz: beyin göçü yaşamış insanlar)
(bkz: sike sürülecek akıl olmaması)
neredeyse bütün branşlarda amatör, profesyonel ayırmaksızın, derbi diye nitelenen -ki hiçbirinin derbi niteliği kalmamıştır neredeyse tamamını fenerbahçe kazanmaktadır- bütün maçları kazandığı için türkiye'nin en büyük kulübüdür.
20 maçta 19 galibiyet, arka arkaya 10 deplasman galibiyeti. kesin şike var diyecek gerizekalılar aranıyor.
başkanı ve yöneticileri şike yüzünden hapiste olup hala ligde oynayabilen yüzsüz takım. ulan yuh artık.
tff gibi bir kurumun kollaması ile süper ligde mücadele eden takım.
şike davasına yeni bir boyut katan takımdır.

alexin şike de baş rol oynadığı ve fenerbahçe maçlarında sürekli teşvik aldığı ortaya çıkarılıp ( yoksa nasıl bir insan bu kadar iyi oynayaybilir kesin şike var bence ) ve fenerbahçenin ataklarında ortasahayı geçmesi yasaklanabilir, penaltı atışlarını da mahalle maçı usulü arkası dönük topukla atma cezası alabilir. ( ! )
şike şike yoluna devam eden takımım.
tarihinin en kötü günlerini yaşadığı bu dönemde oynadığı futbol ve aldığı galibiyetlerle bir trabzonspor'lu olarak saygımı ve takdirimi kazanan kulüp. işte hep böyle ol, çık bileğinin hakkıyla maç kazan canımı ye. sağa sola mesaj göndermelere, hakem odasını basmalara, mamalara, başak veren buğdaylara ne gerek var.
yeni yetme ergenlerin oğlum ilk defa mı yeniyorsunuz bu ne hırs,niye bu kadar komplekslisiniz diye laf attıkları takım.bak şimdi ergen kardeşim şike soruşturmasında fotoğraf ve belgeler var dendi yalan çıktı,futbolcularımız gitti,şampiyonlar ligi hakkımız elimizden alındı.daha sayayım gerek yok bence.asıl isyanımız mahkame bitince olacak o zaman fenerbahçe kimmiş herkes görecek.sen her fenerbahçe başlığına saçma sapan yorum yap sonra ağzının payını alınca fenerbahçe taraftarı kompleksli de gülerim işte ben buna.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026