bugün
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı23
- claudian clouds33
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri23
- okan buruk8
- özürlü diyerek hakaret ettiğini sanmak4
- true'nun engelli olması4
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız3
- seri eksicinin iq düzeyi4
- true'nun idrak yolları enfeksiyonu sorunu4
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- seri eksiciyi köçek gibi oynatmak3
- meriç dükalığı8
- okan buruk'un yerine geçecek teknik direktör2
- leroy sane2
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- tai lung12
- gözünde büyüttüğün insanın çok da şey olmaması4
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği2
- habire124
- islamda namaz yoktur30
- sevdiğiniz yazarlar8
- okan çık hesap ver4
- galatasaray trabzonspor kardeşliğinin bozulması2
- galatasaray10
- rakı arasında çay içmek2
- sözlük kızlarının kekleri24
- galatasaray rezil oldu2
- kadir inanır'ın mirası4
- muhammed salah'ın galatasaray'a döşediği boru2
- fusya semsiyeli yabanci22
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği3
- özürlü yazarlara yardım kampanyası2
- okan buruk 102 puanı nasıl topladı sorunsalı2
- uğurcan çakır2
- hadi birbirinize sarılın2
- arkadaşlar bana engel olun2
- insanları birbirine düşürmek4
- habire12 istenmiyorsun algısı2
- trabzonspor5
- sözlüğün ölü gibi olması5
- etli biber dolması5
- dualarımız bu akşam trabzonspor ile3
- hoşlanılan kızın gel beni bubamdan iste demesi3
- kıçını yırtsan sonu tabut3
- bana onu sormayin8
- gecenin şarkısı19
- beşiktaş'ın amedspor'a döşeyeceği boru2
- kürdistan10
- şemsiyeli benim3
türkiye'nin en büyük uluslararası ticaret ve deniz taşımacılığı şirketi olan arkasın izmir'deki voleybol takımıdır.
Voleybolda GM Capital Erkekler Avrupa Çalenç Kupası finalinde Polonya ekibi Jastrzebski Wegiel SA'yı 3 - 2 yenerek şampiyon olarak bizi gururlandıran temsilcimiz. Böylece voleybolda Avrupa kupaları tarihinde şampiyonluk kazanan ilk Türk erkek takımı ünvanını aldı.
dün itibari ile voleybolun uefa kupası ayarındaki Challenge Cup finalinde, polonya'nın JASTRZEBSKI Wegiel SA ekibini yenerek ülkemizin adını yukarılara taşıyan izmir ekibidir. işin acı yanı, ntvspor dışında hiçbir kanalda bu haberi görmedim. birkaç kanalda ise vakit sonlarına sıkıştırılan haberlerde ancak görülmüştür. buradan türk spor basınını allah'a havale ediyorum.
(bkz: helal olsun)
(bkz: helal olsun)
ülkemize takım sporlarında kupa getiren altıncı kulüp olmuştur. getirdiği kupa ülkemize gelen dokuzuncu avrupa kupasıdır ve arkasspor avrupa kupası kazanan ilk erkek voleybol takımıdır.
izmir voleybolunu istanbul'a karşı ayakta tutan kulüptür. gerek yaptıkları tesislerle, gerekse sahada kazandıkları başarılarla takdiri hak ederler.
2011 euro challenge cup turnuvasını finalde kaybederek ikincilikle tamamlamışlardır.
2011 euro challenge cup turnuvasını finalde kaybederek ikincilikle tamamlamışlardır.
voleybol, yelken ve briç spor dallarında faaliyet gösteren spor kulübü. 26 mart 2011 fenerbahçe arkas spor maçı'nı 3-2 kazanarak teledünya erkekler türkiye kupası'nda şampiyon olmuşlardır.
dün playy-off final serisinde 3. maçı da fenerbahçeye verip şampiyonluğu kaybeden, aroma liginin en kaliteli oyuncularına sahip takım.
izmir menşeili ve ismini lojistik sektöründe isim yapmış arkas firmasından alan spor kulübü.
voleybol erkekler liginde fenerbahçe voleybol takımı ile birlikte ligi domine eden takım. her sene ligte ve kupada finaller bu iki takım arasında oluyor, ve biri şampiyon olmuyorsa diğeri oluyor.
başarıları takdir edilmesi gereken takımdır.
başarıları takdir edilmesi gereken takımdır.
avrupa erkek voleybolunun üst düzey kulüplerinden biridir. avrupa'da şampiyonlar ligi'nde son 6'da elenmesine rağmen yüksek ihtimalle bu sene türkiye ligini şampiyon olarak bitirecektir.
galatasarayla tek açı altında birleşmesi muhtemel voleybol takımıdır.
Efeler Ligi'nden çekilme kararı aldı. Kulüp, 1. Lig'de yoluna devam edecek.
Tam halkbank sk'nın rakibi olacakken ziraat bankası sk'nın yükselişi ile yine 2 büyük takım statüsüne yükselemeyen arkas'ın çekilmesi durumu.
Yazık olur.
2005-2007 ve 2012-2015 yılları arasında fırtına gibiydi ve 4 şampiyonluğu mevcuttu.
Yazık olur.
2005-2007 ve 2012-2015 yılları arasında fırtına gibiydi ve 4 şampiyonluğu mevcuttu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar